Baseball Odds

Оно што је специфично за бејзбол клађење је чињеница да, обично, нема толико редова као за друге спортове као што су фудбал или кошарка. Већина онлајн кладионица за бејзбол клађење нуди само линију новца, спреад и линије преко/под.

Још једна ствар која чини бејзбол квоте специфичним је чињеница да оне нису толико различите као за друге спортове и да су распони прилично исти за већину игара.

Све о квотама за бејзбол, линијама за клађење и спредовима

Све о квотама за бејзбол, линијама за клађење и спредовима

По чему се бејзбол издваја остали тимски спортови је чињеница да не постоји сат. Игра траје најмање девет ининга ако се победник може одлучити у том оквиру. Ако је утакмица нерешена после девет ининга, онда се игра додатни ининг док један од тимова не освоји додатни ининг.

МЛБ је одлучио да промени правило екстра ининга 2020. како би скратио игре које ће ићи у додатне ининге, стављајући играча на другу базу пре него што сваки тим започне додатни ининг.

Бејзбол је спорт са најобичнијим сезонским утакмицама од свих МЛБ тим игра 162 утакмице у регуларној сезони. Током регуларне сезоне, тимови обично играју 6 утакмица у 7 ноћи, што чини бејзбол распоред најдинамичнијим од било ког спорта. Тимови играју серију утакмица од две до четири утакмице једна на другу у свакодневном темпу, а понекад и две утакмице дневно.

Бејзбол квоте

Ниједна бејзбол утакмица не може завршити нерешено, што значи да постоје само две опције за победу за сваки тим. Неке од бејзбол кладионица на мрежи нуде линије за изједначење на крају регулације које су много ниже од истог сценарија у кошарци или Амерички фудбал.

Коефицијенти клађења на бејзбол на то који тим ће победити не могу да буду тако ниске или високе као у фудбалу или кошарци. С обзиром на број утакмица у сезони и распоред по којем два тима играју више утакмица један против другог из дана у дан, нема великих фаворита или аутсајдера као што је то случај у фудбалу или кошарци.

Бејзбол се шири

Као и за било који други тимски спорт, бејзбол онлајн кладионице нуде клађење на ширење. Оно што је заједничко за бејзбол је чињеница да нема много различитих спредова јер се ради о игри са малим бројем поена у којој оба тима у просеку комбинују од 5 до 8 поена. Једина два распона на која бисте налетели пре бејзбол утакмице су -1,5 и -2,5.

Све о квотама за бејзбол, линијама за клађење и спредовима
Како се кладити на бејзбол ширење

Како се кладити на бејзбол ширење

Дакле, ако се домаћем тиму да разлика од -1,5 и ви одлучите да положите опкладу на то, домаћи тим ће морати да победи са најмање 2 рунде да би ваша опклада била добитна. И обрнуто, ако ставите +1,5 опкладу на гостујући тим, онда он мора или да победи у утакмици или изгуби са не више од једне рунде.

Објашњене линије клађења на бејзбол

Бејзбол има јединствен систем бодовања који је прилично тежак ако немате пријатеља фанатика бејзбола који је вољан да вам ово објасни. Све кладионице нуде основне линије за клађење на бејзбол, као што су линија новца, поен спреад и овер/ундер. Али права забава лежи у клађењу на бејзбол на мрежи са најбоље онлине кладионице.

Само неколико од њих нуди редове о одвојеним инингима и статистици играча. Овде можете пронаћи редове о томе да ли ће тим постићи трчање, погодити или доћи до базе у датом инингу.

Када је у питању индивидуални учинак играча, постоји више линија за било коју позицију или мерљив утицај који играч може да има на игру. Ово је прилично тешко предвидети, али ако успете да их освојите, осећај је вероватно као да сте сами погодили хоумран.

Друге линије за клађење на бејзбол које се могу пронаћи су појединачни укупан број трчања сваког тима, оба тима да постигну одређени број трчања или имају одређени број погодака, као и први или последњи тим који је постигао гол, тим са највећи резултат у инингу и тим који води у одређеном тренутку утакмице.

Како се кладити на бејзбол ширење
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на бејзбол

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на бејзбол

Бејзбол је вероватно спорт у коме се квоте за клађење на различитим кладионицама су што ближе у овој индустрији. Ово је углавном случај са спреад-ом, јер су најчешће -1,5 за фаворите, а шансе за дате опције су такође близу.

Када је у питању већи/мањи број рунова, могу постојати различите понуде кладионичара, али у већини случајева не више од 0,5 рунова. Када је реч о опклада, разлике су могуће, поготово што се ближи почетак утакмице.

Без обзира на то шта је речено, упоређивање шанси и проналажење оног који се истиче се топло препоручује можда чак и више него за друге спортове.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на бејзбол
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за бејзбол квоте

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за бејзбол квоте

Одабир најбоље онлајн кладионице за клађење на бејзбол је много више од тога да се држите оне која нуди највише линија за клађење. Бејзбол је спорт који има густ распоред утакмица које се играју сваки дан и врло често се исти противници састају пар дана заредом.

Поседовање свих информација за предстојећу утакмицу, као што су почетни бацачи и постава за ударање је од суштинског значаја за креирање квота за бејзбол.

Распоред снажно утиче на квоте јер се не објављују данима пре него након што је претходна утакмица завршена. Имати шансе за наредне утакмице прилично рано након што су претходне завршене је нешто што нуде само најбољи у индустрији.

Није неуобичајено да су шансе данас другачије, иако су исти тимови играли јуче и квоте пре те утакмице нису изгледале као ове.

Знајући горе наведено, свакако би требало да проверите квоте за клађење на бејзбол које нуди 1кБет, Бетвиннер, 22бет, Мегапари, Мелбет, Гунсбет, Цасумо, Бетвицтор и 10 бет.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за бејзбол квоте
Савети и трикови за квоте клађења на бејзбол

Савети и трикови за квоте клађења на бејзбол

Ако се питате како да се кладите на бејзбол, пружићемо вам неколико савета и трикова. Најважнија ствар када је у питању предвиђање победника је да се упореде почетни бацачи за оба тима. Бацачи имају највећи утицај на игру, а њихов рекорд победа и пораза и ЕРА (просек зараде) су нешто што свакако треба да проверите пре него што се кладите.

У сваком тиму постоји више активних бацача и бацање које они пружају понекад може бити веома различито. Упркос чињеници да је на крају дана само један играч, исход утакмице много зависи од тог играча.

Дакле, већина тимова има играче који имају победничке рекорде и тим игра добро са њима на моунту, док има и оних који имају негативан рекорд и тим једва да побеђује са њима у постави.

Други фактор су путовања. Тимови обично путују два пута недељно, али често играју две утакмице са дугим летом између и све то за не више од 30 сати. Ово је још једна ситуација у којој заказивање може узети велики данак за тим који путује за следећу серију.

Још један трик који сваки озбиљан кладионичар треба да узме у обзир је резултат серије. У најмање две трећине серије, оба тима добијају најмање једну утакмицу што може бити добра предност када је затварање серије утакмица на коју желите да се кладите и један тим је до тог тренутка победио у свим утакмицама у серији.

Савети и трикови за квоте клађења на бејзбол