Бејзбол

Бејзбол је познат као америчка забава и један је од најпопуларнијих спортова у Сједињеним Државама. Има дугу историју традиције у Америци, јер је Мајор Леагуе Басебалл основан далеке 1903. Од тада, бејзбол је направио свој пут широм света, са веома лојалним следбеницима широм Азије, као и Латинске Америке.

Мајор лига бејзбол је ужитак за спортске кладионичаре, са сваким тимом који треба да одигра 162 утакмице само за регуларну сезону. То значи да током целе сезоне увек има доста игара за кладиоце сваког дана.

Бејзбол
Најбоље кладионице за бејзбол 2022

Најбоље кладионице за бејзбол 2022

Један од најпопуларнији спортови у САД, бејзбол је најпознатији као америчка забава. Основана 1903. године, Мајор Леагуе Басебалл је произвела неке од најлегендарнијих личности у земљи, укључујући, али не ограничавајући се на Бејба Рута, Џекија Робинсона и Луа Герига.

Са порастом његове популарности у САД, од тада је постао светски феноменалан, са земљама на свим континентима које су успоставиле бејзбол лигу. Између дружења, играња срца и хот-догова, тешко је не постати љубитељ спорта.

Због популарности МЛБ-а, није ни чудо што је постао жариште за спортске кладионице свуда. Постоје бескрајне могућности за кладиоце са сваким тимом који је заказан за 162 утакмице у регуларној сезони, а онда још више током пролећне сезоне. Сваког дана током врхунца сезоне, кладионици могу да учествују у многим утакмицама.

Још један уобичајени бејзбол турнир на који се можете кладити је КБО Леагуе Кореан Сериес. Вреди проверити могућности за клађење на овај догађај.

Најбоље кладионице за бејзбол 2022
Како се кладити на бејзбол?

Како се кладити на бејзбол?

Бејзбол је јединствен по томе што постоји безброј могућности за клађење на сваку утакмицу. Пошто се игре састоје од девет ининга, нове могућности клађења су доступне у сваком инингу. Најчешћи начин на који играчи дају опкладе је на линији новца. Играчи се такође могу кладити на рунлине ако желе да добију већу исплату.

Монеилине вс. Рунлине

Монеилине је термин који се обично користи када се играчи кладе на то који ће тим победити. Рун лине је сличан распону поена у којем се опкладе постављају у корацима од -1,5. То значи да да би победио у великој мери, тим који победи то мора да уради тако што ће утакмицу завршити са више од једне серије против свог противника.

Друга опклада може на повећање од +1,5, што значи да тим који губи мора да заврши у трци пре него што се утакмица заврши. Алтернативно, они могу победити у игри.

Велики кладионичар би морао да уложи 150 долара да би зарадио 100 долара профита на победничког фаворита. Ундердогс обично имају "+" испред себе монеилине квоте. На пример, може бити +130, што значи да би играч морао да се клади на 100 долара да би остварио профит од 130 долара.

За кладионичаре који више воле да свој новац држе на ниском нивоу, не морате да ризикујете 100 долара да бисте остварили профит. Ако тек улазите у клађење на бејзбол, размислите о томе да избаците нуле на крајевима бројева. На пример, кладите се на 15 долара да бисте остварили профит од 10 долара.

Како се кладити на бејзбол?
Друге врсте клађења на бејзбол

Друге врсте клађења на бејзбол

Ако је тешко добити увид у то како ће се утакмица тачно завршити, можете чак покушати да се кладите на укупан број постигнутих трчања. Ова опклада на укупно трчање може да варира за одређени укупан број постављен за игру.

Можете се кладити на неколико аспеката бејзбол игре, укључујући прву линију од пет ининга, специфичне ининге и победнички тим сет ининга. Таман када помислите да бејзбол не може да буде компликованији, клађење га некако увећава!

У последње време, све је већа популарност реквизита за играче. Уопште доступно онлајн спортске кладионице, кладите се на број удараца који ће бацач имати или колико ће хоум ранова имати.

Проп Опкладе: Опкладе на реквизите су начин на који кладионик није сигуран у победника у игри, али има добар осећај о одређеном играчу. Ове опкладе могу укључивати колико ће стрикеоут-а имати одређени бацач и колико РБИ-ова ће имати одређени играч.

Укупно: Укупни износи за бејзбол су опкладе засноване на броју постигнутих трчања. На пример, играч може да се клади на то да ли ће укупан број трчања премашити или пасти испод броја који су поставили креатори квота. Ако је више/мање за Њујорк и Бостон 7, биће вам потребно најмање 8 постигнутих трчања да бисте добили овер и максимално 6 постигнутих трчања да бисте освојили мање.

Међутим, рецимо да је коначан резултат 3-4 за титулу од 7 трчања, и ако се кладите више, победићете. Укупан број бејзбола се често поставља на број попут 7,5, што значи да би укупан број трчања требало да буде 7 или мање да би се победило мање, или 8 или више да би се победило. Ова пауза помаже да се избегну проблеми у којима се финалне трке изводе у зброј, што се назива „гурањем“. У овом сценарију, није ни више ни мање, тако да се опклада враћа.

Футурес: Мислите ли да ће Кливленд освојити Светску серију? Ставите опкладу на то! Оне се зову фјучерси јер их постављате тако далеко унапред. Ако су квоте за бејзбол +750, кладите се 100 долара, а Кливленд победи, донећете кући 750 долара. Што се раније кладите, више новца имате шансе да зарадите на крају. Будућности се нуде рано и прилагођавају се према томе како време напредује.

Друге врсте клађења на бејзбол
Све што треба да знате о квотама за бејзбол

Све што треба да знате о квотама за бејзбол

Вероватно није изненађење што свака бејзбол утакмица долази са собом различите шансе произилазећи из јединствених околности. Најважније је да почетни бацачи могу да направе или разбију како ће се утакмица распетљати.

Разлике ће значајно утицати на квоте како би се осигурало да један тим има фер игру као и други. Почетне поставе су подједнако кључне за одређивање призвука офанзивних и одбрамбених филмова оба тима, утичући на опкладе играча.

Још један значајан елемент бејзбол игара је да се свака утакмица одржава у другом парку, а свака димензија игралишта игра значајну улогу у томе како се израчунавају укупни тркови. Поврх тога, ако је парк на отвореном, време игра огроман фактор када је у питању успех у игривости. Важно је узети у обзир све промене између игара када је у питању клађење да бисте задржали своје квоте за клађење на бејзбол високо, а ваши добици још већи.

Све што треба да знате о квотама за бејзбол
Шта треба да знате пре него што почнете да се кладите на бејзбол

Шта треба да знате пре него што почнете да се кладите на бејзбол

Када је у питању клађење, морате бити више него само упознати са игром. Да бисте остварили велику победу, морате да знате све детаље, ко игра, коме иде добро, ко лоше и још много тога.

Морате да знате историју сваког тима и играча на које се кладите или против којих се кладите да бисте били сигурни да ћете обезбедити своју торбу. Иако сви воле причу о аутсајдерима, клађење на мање искусне играче може само да нашкоди вашем новчанику на дуге стазе.

У истом даху, иако је заиста сјајно навијати и пратити свој омиљени тим, клађење само на тај тим и његове играче може и вама да повреди.

Наравно, Јенкији могу да имају невероватну прошлу сезону, али ако су мењали своје најбоље играче за почетнике, не можете гледати њихову нову најгору сезону. Дакле, колико год желите да се кладите да ће они победити Свет серија јер су у прошлости били невероватни, прво истражите играче.

Још једно сјајно за почетак било би клађење на тимове који нису често фаворити. Ово може да задржи улог ниским - или високим, у зависности од тога какав сте играч - али вам такође даје више шанси да научите како клађење заиста функционише у бејзбол клађењу из искуства из прве руке.

Савет који је добро функционисао многим играчима у прошлости је да се кладите против јавности. Чињеница је, чешће него не, јавност губи зато што се клади на своју снагу, а не на бројке. Када се кладите против јавности, ви играте са квотама и истражујете ко ће победити и на који начин.

Да не спомињемо, али јавност се често клади на сентименталне начине, укључујући своје фаворите, домаћи тим и звезде. Они такође постају жртве клађења на основу резултата. Дакле, ако је тим победио прошли пут, кладиће се да ће поново победити. Коришћење предности ових вештачки надуваних бројева ће вам помоћи да победите.

Такође је кључно да знате судије, њихове прошле позиве и њихове тренутне тенденције. Како то знаш? Сви подаци о клађењу за судије од 2005. су објављени на Бет Лабс. Судије су свесне свега што се дешава на терену, тако да могу да осете енергију публике и могу да се поколебају у складу са тим, што на крају иде у корист домаћем тиму.

Линије за клађење у продавницама

Важно је да се кладите на платформу која вам одговара, не само зато што је користе сви ваши пријатељи. Клађење је невероватно индивидуална акција коју треба урадити у складу са оним што је најбоље за ваш стил клађења. На крају крајева, то је ваш новац, а ви га желите назад - и онда нешто.

Шта треба да знате пре него што почнете да се кладите на бејзбол
Клађење на првих пет ининга

Клађење на првих пет ининга

Тимовима може бити потребно време да пронађу свој став током регуларне сезоне. Млади играчи могу да се придруже, нови менаџери уче свој тим, а ветеринари могу имати споре стартове. Сви ови фактори могу утицати на коначан резултат и како се кладиш. Па како ово управљаш? Помоћу алата који се зове клађење на првих пет ининга.

Такође познат као Ф5 опкладе, овај стил клађења је сличан опклади на новчану линију, али главна разлика је у томе што се кладите само на првих пет ининга, а не на целу игру. Мораћете само да хендикепирате почетне бацаче и погледате њихов учинак током пет ининга да бисте направили ову опкладу. Мањи је ризик са Ф5 опкладама јер не морате да узмете у обзир целокупно особље за бацање, већ само стартер.

Срећно тамо док почнете своје путовање на бејзбол клађење на мрежи.

Ево неколико кључних закључака:

  1. Знајте када да поставите Монеилине или Рунлине опкладу
  2. Размислите о Проп Опкладама
  3. Узмите у обзир укупне вредности
  4. Да ли Футурес зове твоје име?
  5. Проверите временску прогнозу
  6. Узмите у обзир величину стадиона
  7. Да ли знате статистику судије?
  8. Шта је јавно клађење?
  9. Да ли желите да почнете са Ф5 опкладом?
  10. Шта различите линије за клађење могу учинити за вас?
Клађење на првих пет ининга