Амерички фудбал

Амерички фудбал је један од најпопуларнијих спортова у Сједињеним Државама. И, као и сваки други спорт, има своју културу клађења. Постоји много различитих начина да се кладите на утакмице америчког фудбала. Најједноставнији и најчешћи начин је кладити се ко ће победити у игри. Уз мноштво онлине спортских кладионица које можете изабрати, клађење на амерички фудбал је забаван и узбудљив начин да проведете време.

За оне који воле да се кладе на спорт, овај пост је за њих. Од начина на који се кладите до разумевања квота, пост садржи све што је играчу потребно да почне са клађењем на амерички фудбал.

Амерички фудбал
Најбоље клађење на амерички фудбал

Најбоље клађење на амерички фудбал

Клађење на амерички фудбал је једноставно клађење на исход утакмица америчког фудбала. Овај спорт је сложен спорт са много варијабли које могу утицати на резултат утакмице. То значи да за играче има много прилика да се забаве.

Проверите спортске догађаје америчког фудбала као што је НФЛ клађење, то је један од најузбудљивијих турнира за клађење.

Историја клађења америчког фудбала

Клађење на утакмице америчког фудбала датира из касних 1800-их. Амерички фудбал је веома стар спорт и клађење на њега може бити старо колико и сама игра. Међутим, озбиљно клађење на овај спорт почело је када су сајтови за клађење постали хит након проналаска спортских кладионица на мрежи.

Колико је популарно клађење на амерички фудбал?

Клађење на амерички фудбал је веома популарна америчка забава. Уз огромно интересовање за утакмице, кладионичарима је на располагању много спортских кладионица. У ствари, овај спорт има један од највећих броја опклада по утакмици у поређењу са другим спортским догађајима у земљи.

Најбоље клађење на амерички фудбал
Како се кладити на амерички фудбал

Како се кладити на амерички фудбал

Клађење на амерички фудбал је једноставно. Све што је играчу потребно је онлајн спортска кладионица рачун и нешто готовине. Ево корака за постављање опкладе:

  • Отварање рачуна код кладионице
  • Полагање готовине на рачун спортске кладионице
  • Одабир утакмице или мечева на које ћете се кладити
  • Одабир износа за опкладу
  • Подношење опкладе

Врсте опклада

Има их много различите опкладе место на утакмицама америчког фудбала. Најчешћи тип је Монеилине опклада, где играчи коцкају ко ће победити у игри. Постоје и опкладе за проп, које су опкладе на одређене догађаје који се могу десити у игри, као што је колико ће тачдауна играч постићи.

Постоје будуће опкладе за оне који желе да се кладе на укупан исход сезоне. Ова врста опкладе омогућава играчима да се коцкају на то који ће тим освојити Супер Бовл или Конференцију америчког фудбала (АФЦ).

Како се кладити на амерички фудбал
квоте за клађење на амерички фудбал

квоте за клађење на амерички фудбал

Квоте у клађењу на амерички фудбал варирају у зависности од кладионице и меча на који се клади. Међутим, квоте америчког фудбала се обично изражавају у америчким квотама или децималама.

На пример, америчке квоте почињу бројем већим од један и показују колико ће бити исплаћено ако опклада победи, тј. +100 значи да се добија 100 долара када се клади 100 долара.

квоте за клађење на амерички фудбал
Који фактори могу утицати на квоте клађења на амерички фудбал?

Који фактори могу утицати на квоте клађења на амерички фудбал?

Неколико фактора може утицати квоте за клађење на амерички фудбал, укључујући време преостало до почетка утакмице америчког фудбала. На пример, ако има мање од два минута пре почетка утакмице, а киша је падала цео дан без престанка сатима унапред, играчи ће морати да узму у обзир ове факторе када стављају своје опкладе. Додатни фактори укључују следеће:

Форма тима

На квоте клађења на амерички фудбал утиче форма тима, тако да играчи морају да буду свесни да ли тимови раде добро или не пре него што се кладе.

Избор тима

Који играчи ће играти? Било какве повреде најбољих играча у тиму би умањиле њихове шансе за победу. Дакле, избор тима је нешто што ће дефинитивно утицати на шансе.

Локација

Игре америчког фудбала се не играју у свим деловима света. Неке земље немају овај спорт, па ће кладионице понекад понудити квоте у зависности од места одигравања утакмице. Осим тога, нека места фаворизују одређене тимове.

Који фактори могу утицати на квоте клађења на амерички фудбал?