NFL

Ако спортски кладионици желе да се кладе на турнирима у америчком фудбалу, најистакнутије утакмице до сада организује Национална фудбалска лига (НФЛ). Мноштво сајтова за клађење на мрежи садржи мечеве које води НФЛ. Тренутно су на њиховом списку 32 професионална тима. Они који играју за НФЛ сматрају се најбољим спортистима у овом спорту.

Фудбалске утакмице се могу одвијати на различитим локацијама. Током година створено је 30 НФЛ стадиона. Ако град има више тимова, они понекад тренирају и играју у истом. НФЛ турнири су распоређени по сезонама. Одржавају се сваке године, почевши од тронедељног предсезонског сегмента у августу.

Све о клађењу на НФЛ

Све о клађењу на НФЛ

Турнири регуларне сезоне трају од септембра до јануара. Сваки тим мора да одигра 17 различитих утакмица. Циљ је одредити два најбоља. Једна сезона даје онлајн коцкарима обиље могућности да дају опкладе.

Ове игре кулминирају у Супер Бовлу, који има огроман наградни фонд. 2022. године победнички играчи су достигли по 118.000 долара. Чак су и другопласирани награђени по 59.000 долара. Промет клађења на мрежи расте глобално када почне Супер Бовл. Сматра се највећим и најбољим Амерички фудбал догађај.

Све о клађењу на НФЛ
Историја НФЛ-а

Историја НФЛ-а

Амерички фудбал постоји најмање од 1860-их. Правила су била заснована на хибриду рагбија и фудбала. Било је потребно неколико деценија да идеја о лигама америчког фудбала добије снагу. 1920. представници бројних тимова састали су се да разговарају о перспективи првенствима за спорт. То је резултирало стварањем Америчке професионалне фудбалске конференције.

Циљ је био подизање стандарда у спорту и повећање сарадње између тимова за заказивање турнира. Састанак је означио формирање Националне фудбалске лиге. Иако је НФЛ била најзначајнија организација заснована на америчком фудбалу, и даље је имала неколико ривала. Ово је било посебно тачно током 1930-их и 1940-их.

Када су тимови из ривалских лига видели размере НФЛ турнира, променили су страну. До 50-их, НФЛ је имао монопол на спорт. Играчи су се кладили искључиво на игре које је поставила ова организација. Међутим, турнире је креирала и ривалска лига америчког фудбала током 60-их.

То се завршило када су се ове две компаније спојиле 1970. Данас је НФЛ на самом врху листе лига америчког фудбала. Сваке године њихови догађаји привлаче милионе гледалаца.

Историја НФЛ-а
Све што треба да знате о америчком фудбалу

Све што треба да знате о америчком фудбалу

У утакмици америчког фудбала, два тима играју један против другог. У сваком тиму има једанаест чланова. Играју на пољу у облику правоугаоника који има стативу на сваком крају. Тим у поседу лопте се назива "прекршај". Њихов циљ је да се спусте низ терен и довуку лопту до енд зоне, а да их "одбрана" не заустави.

Ако прекршај не успе да напредује десет јарди ниже у четири игре, онда се лопта даје одбрани. Међутим, ако успеју, могу да наставе са још четири игре. Поени се стичу тачдауном или шутирањем фудбала кроз стативу. Побеђује екипа која сакупи највише бодова.

У оквиру заједнице спортског клађења, амерички фудбал је најбоље оцењен. Игре НФЛ-а биљеже пораст промета на веб локацијама кладионичара. Да би направила успешну опкладу, особа треба да разуме специфичности поентирања на турнирима у америчком фудбалу.

Тачдауни вреде шест поена. Једном када се ово постигне, више се може добити кроз прилике након тачдауна. Они обично вреде један или два бода. У међувремену, успешним голом из игре освајају се три бода.

Све што треба да знате о америчком фудбалу
Зашто је НФЛ популаран за клађење?

Зашто је НФЛ популаран за клађење?

Главно питање са више регионалних фудбалских лига је то што ће оне имати само локалну привлачност. За разлику од овога, НФЛ одржава утакмице у којима учествују највећи тимови из целог САД. Многи од њих су градски. Пошто ове локације садрже велику популацију људи, то значи да се више коцкара одлучује да се клади на НФЛ догађаје.

Популарност НФЛ-а је такође повезана са укупном привлачношћу америчког успеха. Има јаке културне везе са многим грађанима САД. Игру је забавно гледати због њеног спектакла. Утакмице обично садрже хитове велике брзине и неочекиване преокрете. Штавише, победнички тим ће често користити разрађене тактике.

Када се неко клади на појединачни НФЛ меч, постоје три примарна исхода. Њихов изабрани тим би могао да победи, изгуби или заврши нерешено. Сходно томе, у неким случајевима (у зависности од опкладе), особа ће имати једну од три шансе да добије исплату.

Они могу да искористе своје знање о својим омиљеним тимовима. Уобичајено је да навијачи НФЛ-а акумулирају деценијама вредан увид у игру. Могуће га је уновчити у облику успешне спортске опкладе.

Зашто је НФЛ популаран за клађење?
Како се кладити на НФЛ

Како се кладити на НФЛ

Пошто је амерички фудбал један од најпопуларнијих спортова на свету, логично је да их има толико сајтови за клађење на мрежи имају опције клађења за догађаје које води НФЛ. Када се особа пријави у компанију за спортске кладионице, може изабрати одговарајући формат коцкања за своје специфичне потребе.

Монеилине опкладе су широко распрострањене. То укључује погађање ко ће победити у игри. Проп опкладе захтевају од коцкара да предвиди одређене догађаје који би се могли догодити. На пример, могу се кладити на број тачдауна које ће играч постићи. Ако особа жели да предвиди исход целе НФЛ сезоне, онда ће будућа опклада бити најпривлачнија.

Шансе за опкладу ће диктирати колико новца се може освојити на њему. Они ће се разликовати у зависности од кладионице. Многе од ових компанија радије их изражавају или као децимале или као америчке квоте. Постоји много фактора који могу утицати на коначне квоте за нфл.

Форма тима је главна. Као и комбинација играча. Понекад се њихов учинак може повећати или смањити због локације игре. Играчи би требало да буду у току са новим дешавањима.

Како се кладити на НФЛ
Најбољи НФЛ сајтови за клађење у 2022

Најбољи НФЛ сајтови за клађење у 2022

Не постоји виши ниво турнира у америчком фудбалу од НФЛ-а. Због тога ће велики број сајтова за спортске кладионице имати тржишта за клађење. Главна потешкоћа ће бити одабир правог.

Индустрија онлајн спортског клађења је веома засићена. Сајтови за клађење се такмиче једни са другима како би придобили више играча. Постоји неколико компанија које су се истакле када је у питању клађење у америчком фудбалу.

Г. Грин је идеалан за клађење на НФЛ шампионате. То је због његове корисничке услуге, једноставности коришћења и најсавременијих функција. Штавише, њихов сајт могу да уживају људи који користе и иОС и Андроид уређаје. Апликација Мр. Греен омогућава својим клијентима да се крећу до тржишта америчког фудбала са само неколико додира.

Ако коцкари желе бренд за клађење који ажурира своје НФЛ квоте за клађење сваког минута, онда би могли да изаберу ЕнергиЦасино. Чак нуди и клађење уживо за бројне велике спортске догађаје. Главни разлог да идете са овим брендом су његови бонуси.

У понуди су бесплатне опкладе. Клијент би могао да их користи када се коцка на НФЛ-у. Веб локација Унибет има сличне промотивне понуде. Такође служи милионима људи из 100 различитих земаља.

Најбољи НФЛ сајтови за клађење у 2022