Horse Racing Odds

Било је потребно много година да коњске трке нађу пут у јавности. Данас представља спорт са великим бројем гледалаца, а посебно је познат међу кладионицама на спортске кладионице.

Оно што је занимљиво клађење на коњске трке је чињеница да се правила и врсте опклада разликују од земље до земље. На пример, у Северној Америци можете се кладити на победника трке, али не и на позиције, док се у Европи и Азији можете кладити на пласман у групи у зависности од броја коња који учествују у трци.

Све о квотама за коњске трке, линијама за клађење и распрострањењу

Све о квотама за коњске трке, линијама за клађење и распрострањењу

Један од разлога зашто је онлине клађење на коњске трке тако популарно је једноставност клађења. Поред тога, трке су увек брзе и динамичне, тако да вам никада неће досадити.

Тхе Преакнесс Стакес, Гранд Натионал, Кентуцки Дерби, Прик де л'Арц де Триомпхе, Мелбоурне Цуп и Накаиама Гранд Јумп су примери коњских трка које се одржавају широм света које привлаче огроман промет клађења.

Већина онлине кладионица за трке коња нуди много опција за клађење које су све веома забавне.

Клађење на коњске трке

Када одаберете овај метод, заправо морате да изаберете коња на кога се кладите да бисте победили и једини начин на који ће ваша опклада бити добитна је да ваш коњ буде на првом месту. Коњске трке имају стварно широк спектар квота за новац, почевши од заиста малих квота као што је 1,20 до веома високих, понекад чак и преко 300.

Веома је важно да се не плашите да се кладите на коње са великим квотама. Наравно, ово мора бити поткријепљено солидном анализом и знањем. Много је кладионичара који се плаше клађења на високе квоте за коњске трке.

Они би рекли да је шанса за победу премала и да стално пада у замку клађења на коњске трке квоте испод 2,50 што се не препоручује за клађење на коњске трке. Након неког времена, сви ћете знати када се преузимање ризика исплати и како уочити вредне прилике.

Све о квотама за коњске трке, линијама за клађење и распрострањењу
Формирање коњских трка и како се кладити на коњске трке

Формирање коњских трка и како се кладити на коњске трке

Ово је најзанемаренији, али многи тврде да је најважнији фактор за анализу трка на коју желите да се кладите. Покушајте да разумете стилове трчања протагониста и шта би им највише одговарало. На пример, ако имамо два озбиљна агресивна фаворита испред, обојица су склони да униште један другог испред и рашчишћавају пут коњу који је био позади.

Слично томе, ако се коњу испред даје благи почетак да води без притиска, много је већа вероватноћа да ће трчати најбоље што може. Много тога је ствар осећаја који долази из искуства гледања хиљада трка и узимања прецизних белешки.

Коњи из већих, познатијих ергела су генерално прецењени у односу на њихову стварну форму. Покушајте да не подлегнете гласинама и репутацији и фокусирајте се на оно што сте видели својим очима.

Млађи учесници који тек почињу често су више ентузијастични од оних који су већ искусили успех у прошлости. „Нови“ тренери имају одличне стартове над скоковима, што кладионице још нису примениле на своје листе.

Формирање коњских трка и како се кладити на коњске трке
Објашњене линије за клађење на коњске трке

Објашњене линије за клађење на коњске трке

Поставите и покажите

Ставите опкладу на коњске трке значи да ћете победити ако коњ на кога сте се кладили дође на прво или друго место. квоте за клађење овде су обично ниже од опклада на победу, али добијате резерву ако ваш коњ заврши као други у тешком финишу.

Када је у питању емисија, то вам даје још више шансе да погрешите, јер изабрани коњ може бити на једном од прва три места и ви ћете добити опкладу. Шансе су много мање него када играте Вин анд Плаце.

Унаоколо

На овај начин можете укључити све три претходне опкладе одједном. Дакле, кладите се да ће ваш коњ бити први, један од два и један од три. Шансе су добре, нису огромне, јер су шансе за погађање веће. Овај метод је прилично популаран, јер је занимљив и укључује више опција.

Екацта

Овакве опкладе су мало ризичније и оно што се препоручује је да прво испробате неке од једноставнијих горе наведених. Ова опклада значи да морате да погодите који ће коњ бити први, а који други и само ако се појави тачан редослед и ви сте победник.

Објашњене линије за клађење на коњске трке
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на трке коња

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на трке коња

Највећу пажњу увек треба посветити квалитету квота при избору кладионице за коњске трке. Ако планирате да се редовно кладите на коњске трке, клађење по најбољим квотама би требало да буде приоритет. Различите кладионице ће имати различите квоте за коње у истој трци, а ви желите да се кладите на највише могуће квоте да бисте обезбедили максималан износ добитака ако победите.

Такође, када бирате кладионичара за коњске трке, желите да будете сигурни да кладионица коју користите исплати максималан број места. Бићете веома разочарани када видите да ваш коњ завршава на четвртом месту и да имате губитну опкладу, само да бисте схватили да да сте дали исту опкладу код друге кладионице, они би исплатили и четвртом месту.

Коначно, када бирате кладионицу за коњске трке, увек обратите пажњу на најбоље бонусе. Постоји много онлине кладионица које нуде фантастичне бонуси добродошлице, док ће други имати посебне промоције коњских трка.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на трке коња
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за коњске трке

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за коњске трке

Трке коња су увек популарне, тако да је приступ поузданим информацијама прилично једноставан. Најлакши начин за прикупљање података је праћење профила штала, џокеја и тренера на друштвеним мрежама. Такође би требало да редовно посећујете сајтове за коњске трке као што су СкиРацинг, Тхе Гуардиан и Ат Рацес. Овај сајт објављује веома корисне информације о обуци, тркама и коњима.

У поређењу са другим спортовима, проналажење најбоље кладионице која нуди добре квоте и линије за коњске трке је прилично тешко јер нису сви то сматрали профитабилним.

У сваком случају, тхе највеће онлајн спортске кладионице имају добре понуде за коњске трке. Један од њих је свакако Вилијам Хил. Све опције за клађење на коњске трке које можете замислити могу се наћи тамо и често постоје промоције које клађење на коњске трке чине још узбудљивијим.

1кБет је још једно место где можете пронаћи све што пожелите када су коњске трке у питању. Добре квоте, разне опције и клађење уживо су све што вам је потребно да бисте уживали у клађењу на коњске трке.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за коњске трке
Савети и трикови за квоте клађења на коњске трке

Савети и трикови за квоте клађења на коњске трке

Припремљена стратегија је од велике важности у клађењу на коњске трке. Лепо је имати план којег се треба придржавати и тако избећи потенцијалне губитке.

Када су у питању коњске трке, анализа пре трке је вероватно најважнији део клађења. Увек треба обратити пажњу на форму самог коња, као и на услове стазе и друге факторе који могу утицати на трку. Одвајање времена за мало истраживање обично се исплати.

На мрежи можете пронаћи разне програме који вам дају све корисне статистичке информације о коњима, њиховим тренерима, па чак и њиховим власницима. Обично се ове апликације наплаћују. Међутим, цена није висока, па се исплати уложити у неку од њих.

Такође, пратите мање одгајиваче и њихова достигнућа, а не само јаче племене. Многи кладионици мисле да ће играњем са највећим фаворитима увек профитирати, али то можда није тачно. Потражите и звезде у успону, посебно ако желите да играте опкладе на више позиција.

Није лоше што упркос свим доступним прегледима и статистикама, водите и сопствену евиденцију о коњима јер не размишљате потпуно исто као људи који су задужени за обраду података.

Савети и трикови за квоте клађења на коњске трке