Све о Коњске трке клађењу

Клађење на коње је популарна забава још од 1600-их, а коцкари на двору краља Џејмса И нестрпљиво се кладе. Популарност клађења на коњске трке порасла је 1800-их, са опкладама које су се кретале од једноставних опклада на брзину и издржљивост коња до предвиђања софистициранијих исхода.

Данас су коњске трке индустрија спортског клађења са више милијарди, са играчима широм света који се кладе и кладе на квоте за коњске трке. Захваљујући напретку у технологији, сајтови за клађење чине клађење на коње практичнијим и доступнијим него икад, без потребе да лично посећујете стазу. Једноставно поставите своје опкладе на мрежи, гледајте пренос уживо и моћи ћете да уживате у клађењу на коњске трке кад год и где год желите. Погледајте наш водич за клађење на коњске трке и кладионице и почните да уживате у краљевском спорту већ данас!

Све о Коњске трке клађењу
Разумевање клађења на коње

Разумевање клађења на коње

Када желите да почнете да се кладите на коње, прво морате да пронађете праву кладионицу. Да бисте то урадили, морате узети у обзир факторе као што су:

 • Шансе за коњске трке
 • Бонус за спортске кладионице
 • Пренос УЖИВО
 • Тржишта клађења
 • Репутација
 • Сигурни начини плаћања
 • Легитимно лиценцирање
 • Одговорна помоћ у коцкању
 • Подршка муштеријама

Спортско клађење на мрежи

Када погледате опције које су вам доступне и изаберете сајт за спортско клађење на мрежи који вам одговара, мораћете да отворите налог за спортске кладионице да бисте дали опкладе. Ево како:

 1. Региструјте налог и пријавите се са својим корисничким именом и лозинком.
 2. Додајте новац на свој рачун помоћу одабраног механизма плаћања.
 3. У зависности од веб локације коју одаберете, такође ћете моћи затражите бонус за регистрацију такође са сајта.
 4. Када будете имали новца на свом рачуну и спремни сте да почнете са клађењем, изаберите „Трке коња“ из траке менија категорија и изаберите трке које су доступне.
 5. Пронађите опкладу коју желите да положите и кликните на квоте за трке везане за њу.
 6. Различите врсте опклада ће тада постати доступне.
 7. Једноставно унесите износ на који желите да се кладите, кликните на „Постави опкладу“ и ваша опклада ће бити потврђена!
Разумевање клађења на коње
Врсте квота за коњске трке

Врсте квота за коњске трке

Посетите било који од сајтова за клађење на мрежи који омогућавају клађење на коњске трке, и наћи ћете бројне различите опције које можете изабрати.

Победити

Једна од најједноставнијих опклада у коњским тркама, опклада на победу (позната и као директна опклада) значи да се кладите на одређеног коња да бисте добили директну трку. Ако коњ дође било где осим на прво место, нећете добити новац на своју опкладу.

Место

Опкладе на место су опкладе на коње који ће завршити на првом или другом месту на трци у Северној Америци. У Европи, Азији и Аустралији, ове опкладе функционишу мало другачије јер број места варира у зависности од тога колико коња учествује у трци. На пример, са седам или мање тркача, прва два финишера би били победници са опкладом на место, док би се три такмичара рачунала за трку од осам или више тркача.

Прикажи

Стављање шоу опкладе значи да се кладите да ће одређени коњ завршити на првом, другом или трећем месту. Схов опкладе су доступне само у Северној Америци.

Преко границе

Још једна северноамеричка опклада, клађење у целости, значи стављање опкладе на коња да или победи, или заврши на другом или трећем месту. Ако коњ заврши на победничкој позицији, бићете плаћени за све три позиције, односно место и места за друго место. Ако коњ заврши трећи, освојићете новац за изложбу.

Сваки пут

Изван Северне Америке, моћи ћете да положите опкладу у оба смера, где ће половина новца на који се кладите бити стављена на коња за победу, а половина на место. Опет, величина поља ће зависити од тога колико ће места бити исплаћено у опклади у оба смера.

Врсте квота за коњске трке
Друге врсте клађења на коњске трке

Друге врсте клађења на коњске трке

Поред најчешћих избора за клађење на мрежи, постоји низ других начина за клађење на коњске трке, пре свега са егзотичним опкладама. Они долазе у два облика - хоризонтални и вертикални.

Хоризонтално спортско клађење

Екацта:

Изаберите коње за прво и друго место тачно у тачном редоследу.

Екацта Бок:

Изаберите два коња која ће бити први и други, без клађења на тачан редослед. Бокс помаже да вашој опклади дате мало слободе тако што уклања потребу да изаберете исправан редослед.

Трифецта:

Тачно предвидети тачан победнички редослед коња за прво, друго и треће место.

Трифецта Бок:

Одложите своју трифецта опкладу и изаберите три коња која ће бити први, други и трећи, било којим редоследом.

Суперфецта:

Предвидите тачан победнички редослед прва четири финишера у трци.

Суперфецта кутија:

Изаберите четири коња у било којој комбинацији који ће бити први, други, трећи и четврти.

Вертикално спортско клађење

Дневно дупло: Ова врста опкладе захтева да правилно изаберете победника у узастопним тркама.

Избор 3 и избор 4: Слично као код дневног дуплирања, ове опкладе захтевају да изаберете победнике у три или четири узастопне трке. Ризик је велики, али и награда!

Изаберите 5 и изаберите 6: Овде ћете се коцкати на победнике пет или шест узастопних трка. Ове врсте опклада имају значајан ризик везан за њих, али могу исплатити стотине хиљада долара ако се користе мудро.

Друге врсте клађења на коњске трке
Клађење на спортске кладионице на мрежи

Клађење на спортске кладионице на мрежи

Када је у питању избор најбољег сајта за клађење на мрежи, постоји низ фактора које морате узети у обзир. Поред очигледних погодности као што су бонуси и промоције, такође морате да обезбедите да софтвер за коцкање које ваша кладионица нуди укључује:

 • Широк избор тржишта за спорт и клађење.
 • Функционалност која вам омогућава да правите опкладе пре, током и после мечева или трка.
 • Једноставне банкарске опције.
 • Строга онлајн безбедност.
 • 24/7 вишејезична корисничка подршка.

Да бисте били сигурни да када почнете да се кладите, играте са једном од најбољих спортских кладионица, такође ћете желети да размотрите ове важне тачке:

Репутација

Спортске кладионице се ослањају на своју репутацију, због чега је партнерство са провајдером софтвера од поверења толико кључно. Да бисте били сигурни да се коцкате са поузданим продавцем, мораћете да проверите да ли је регистрован на легитимној територији као што су САД, Велика Британија, ЕУ или Аустралија. Такође ћете морати да се уверите да је прописно лиценциран за легализовано спортско клађење, пошто се операције коцкања стриктно надгледају и контролишу.

Разноликост

Што више, то боље, посебно када је у питању клађење на спорт. Уверите се да ваша кладионица нуди широку лепезу не само популарних спортова, већ и ниских спортова, јер ће то обезбедити да задовољи широку публику и да ће моћи да задовољи све ваше потребе за коцкањем. Од клађења на спорт до еспорта, фантазијских спортова, виртуелних спортова и клађења уживо, спортска кладионица која нуди широк избор је сигурна опклада.

Безбедност

Спортско клађење на мрежи је веома уносно, са милионима опклада које мењају руке сваког дана. Као такве, императив је да спортске кладионице користе строгу контролу безбедности и приватности и да своје корисничке податке увек држе поверљивим. Уверите се да ваша кладионица озбиљно схвата вашу безбедност уз највиши ниво технологије шифровања и штити вас од онлајн преваре и крађе података.

Клађење на спортске кладионице на мрежи
Одабир најбољег сајта за спортско клађење на мрежи

Одабир најбољег сајта за спортско клађење на мрежи

Пронађите кладионицу која вам одговара све је у проналажењу веб странице са најбољим квотама, и зато је толико важно да знате како тачно да читате квоте за коњске трке.

Прво, корисно је знати како уопште функционише клађење на коње. У САД и у многим другим земљама, опкладе се праве коришћењем пари-мутуел клађења, што је јединствена врста фонда за клађење. Уместо да се кладите против кладионице, кладите се против других играча који су се кладили на исти догађај. Све ове опкладе иду у пул, а након што се кладионица повуче, преостали новац се користи за исплату победника. Ово значи да, пошто акција клађења одређује коначне квоте, квоте клађења пари-мутуел нису фиксне, тако да се исплате могу променити.

Насупрот томе, клађење са фиксним квотама одређује кладионица и коначна је, тако да без обзира на то колико новца улажу други играчи, квоте и добици ће остати исти.

Како функционишу квоте за коњске трке

Док други облици онлајн спортског клађења могу да користе децималне квоте, коњске трке користе разломке, што значи да ћете видети квоте приказане као 6/1 или 10/1, на пример.

Ово представља однос добити и почетне уложене опкладе. Дакле, ако се кладите на коња на 6/1, освојићете 6 долара за сваки долар на који се кладите, укључујући почетни износ који сте уложили. Дакле, ако кладите $1 на 6/1, добићете $7 (ваш $1 улог + $6 профита). Може бити компликовано за почетак ако сте нови у спорту, али што више искуства стекнете, боље ћете се упознати са квотама за коњске трке.

Одабир најбољег сајта за спортско клађење на мрежи
Други спортови за клађење

Други спортови за клађење

Поред коњских трка, спортске кладионице такође нуде широк избор других популарни спортови за клађење, укључујући:

Фудбал:

Као најгледанији спорт на свету, фудбал (или фудбал) је спорт број један на који се треба кладити, са играчима који само у Великој Британији улажу преко милијарду фунти.

Тенис:

Трећи најпопуларнији спорт на који се можете кладити након фудбала и коњских трка, тенис нуди разне опкладе, као што су опкладе на добитке, опкладе на тај брејк са ниским квотама и клађење уживо.

Голф:

Са великим турнирима који се одржавају током целе године и укључују 78 играча у било ком тренутку, голф има разне квоте и исходи који га чине идеалним за клађење на мрежи.

НФЛ:

Највећи догађај у САД за спортско клађење, НФЛ а Супер Бовл командује милијарде долара у опкладама сваке године.

Други спортови за клађење
Савети и трикови за спортско клађење

Савети и трикови за спортско клађење

Дајте себи најбоље шансе за успех уз ове згодне савете и трикове за спортске кладионице:

Урадите своје истраживање

Проучавање форме коња, тренера и џокеја ће вам дати предност при одабиру праве опкладе.

Прочитајте шансе

Слично томе, учење како да читате квоте и избор веб странице са најбољим квотама такође ће допринети вашем успеху.

Пусти омиљене

Иако сви воле аутсајдере, чињеница је да фаворити у просеку побеђују у 32% свих трка, при чему 85% свих победника долази од прва четири фаворита у клађењу. Дакле, ако тражите сигурну опкладу, фаворити су тамо где ћете је пронаћи.

Почните са малим

Као почетнику, најбоље је да почнете са малом опкладом и повећате своју инвестицију током времена како будете постали сигурнији. На овај начин ћете стећи искуство које вам је потребно без ризиковања свог новца.

Савети и трикови за спортско клађење