Коњске трке

Трке коња се често називају спортом краљева. То је један од најпопуларнијих спортова на свету за клађење и датира кроз историју у скоро свакој цивилизацији. Елеганција ових огромних, моћних животиња куца срце сваког човека. Од тада је било много варијација, укључујући трке паса, па чак и трке свиња, али коњи владају када је у питању свет клађења.

Ових дана, са тако широко доступним онлајн клађењем, било би вам тешко да пронађете спортску кладионицу која не нуди трке коња као спорт на који се можете кладити. Најбољи део? Увек постоји трка на коју се можете кладити у било које доба дана у неком делу света!

Коњске трке
Основе клађења на коњске трке

Основе клађења на коњске трке

Коњске трке су надалеко познате као спорт краљева. Као један од најпознатијих спортова на свету за клађење, датира кроз историју у скоро свакој цивилизацији.

Елеганција ових џиновских, моћних животиња куца срце сваког човека. Од тада је било много тумачења, као што су трке паса и трке свиња. Ипак, коњи су на првом месту када је у питању свет клађења.

Данас би кладионичару било тешко да пронађе спортску кладионицу која не нуди трке коња као спорт на који би се кладио са тако широко доступним онлајн клађењем. Шта је најбољи део, можда се питате? Па, увек постоји трка на коју се треба кладити било где у било које време у неком делу света!

Основе клађења на коњске трке
Шта је клађење на коњске трке?

Шта је клађење на коњске трке?

Клађење на коњске трке датира вековима и један је од најстаријих видова спорта и коцкања познатих човеку. Каже се да је клађење на коње у трци почело у Уједињеном Краљевству 1600-их и од тада је било уобичајено за коцкаре.

Коњске трке се дешавају на свим континентима, а чак се и одржавају неке земље где је коцкање забрањено. Како ово може бити истина? Неке јурисдикције сматрају клађење на трку коња паримутуел опкладом, што значи да се играчи кладе на пласман на прва три коња.

Данас је клађење на коњске трке и даље један од најпопуларнијих начина клађења на спорт. Да се кладите на коњске трке као што су Троструке круне или Кентуцки Дерби су најбоље прилике за нове и искусне кладиоце. Трке коња никада нису биле тако приступачне него са повећаном употребом онлајн кладионица.

Виртуелне коњске трке одржавају онлајн спортске кладионице, које се састоје од поља компјутерски генерисаних и контролисаних коња. Док играчи сада могу да се кладе са мобилног телефона или рачунара, коњске трке су увек спорт у којем се најбоље ужива лично.

Шта је клађење на коњске трке?
Како се кладити на коњске трке

Како се кладити на коњске трке

Клађење на коњске трке може бити директан или замршен како играч изабере. Најлакша опклада се зове директна опклада, и то је када играч бира победника трке. Интензивно клађење на коњске трке долази када играч почне да се клади на егзотичне опкладе, као што је трифецта опклада. Ово је када играч бира прва три коња редоследом којим завршавају.

Постоји и егзакта опклада, где играч бира прва два коња редоследом којим завршавају. Поред тога, постоји суперфекта опклада, где играч бира прва четири коња по реду. Узимајући у обзир колико је изазовно и ретко да кладионичар погоди ове егзотичне опкладе, исплате су много веће од директне опкладе.

Клађење на мрежи је значајно унапредило индустрију клађења на коњске трке. Проширио се на бројне делове света и постао помало улазна тачка за спортске кладионичаре. Поред тога, колоне са саветима за спортско клађење за коњске трке привлаче невероватну читалачку публику.

Да би се кладио, све што играч треба да уради је да пронађе сајт за клађење на мрежи који нуди трке коња на њиховом тржишту. Затим, играчи могу да отворе и учитају налог за клађење и одмах пређу на клађење.

Ево поделе клађења:

  1. Пријавите се на сајт за клађење који нуди клађење на коњске трке и направите депозит.
  2. Изаберите догађај коњских трка на који желите да се кладите.
  3. Изаберите трку коња на коју желите да се кладите.
  4. Изаберите износ улога.
  5. Ставите опкладу.

Клађење на коњске трке је одличан начин да се кладионици придруже спортској лиги. Коњске трке су брзе, са много могућности за опкладе. Кладионици се могу кладити на победничке коње, најбржа времена трчања и још много тога.

Како се кладити на коњске трке
Израчунавање квота за клађење на коњске трке

Израчунавање квота за клађење на коњске трке

Ево једноставног разлагања: Квоте за клађење су вероватноћа да се неки догађај деси. Ако је вероватно да ће се нешто десити (нпр. победа омиљеног коња), то има ниже квоте и даје кладионицима слабе приносе. Шансе одређују многи фактори, као што су форма коња, нови потписи, повреде и још много тога.

Квоте се генерално процењују и обезбеђују од кладионица. Кладионици довршавају своје изборе само на основу испита или рафиниране интуиције. Квоте за одређени меч могу да се измене у периоду од недеље или јединице.

Постоји јединственост за онлајн клађење на коњске трке у вези са објављеним квотама. За разлику од случајева када кладионице обезбеђују поен у америчком фудбалу и кошарци, опкладе на коњске трке се углавном фокусирају на победнике трка.

Израчунавање квота за клађење на коњске трке
Израчунајте квоте за клађење на коња као професионалац

Израчунајте квоте за клађење на коња као професионалац

Квоте се дају пре почетка трке и обично се представљају као разломак; што су шансе веће, то је већа исплата. На пример, објављена квота за Коња А да победи у трци је ½, а кладионик даје опкладу од 10,00 УСД. Рецимо да коњ А побеђује у трци; затим, кладионичар добија исплату од 15 долара.

Ове вероватноће се објављују пре трке и не мењају се често значајно пре почетка трке. Аспекти који утичу на објављено квоте за коњске трке су обично усмене приче и трачеви у вези са одређеним коњем.

Додатни елементи укључују кишну климу на отвореној стази. Док се неки коњи носе са клизавим стазама, други не могу. Тип стазе такође може да утиче на квоте одређеног коња. Међутим, већину времена, ове квоте се не мењају на дан трке!

Ако је вероватно да ће тим победити, али се њихов звездаш повреди током тренинга, њихове шансе се прилагођавају. Они који желе да се кладе учиниће то након што се поделе нове квоте. Они који су положили раније опкладе задржавају своје листиће.

Квоте могу да варирају између сајтова за клађење, тако да кладионичар треба да уради своје истраживање. Међутим, разлика је ретко значајна осим ако играч не клади богатство.

Израчунајте квоте за клађење на коња као професионалац
Фактори за квоте у коњским тркама

Фактори за квоте у коњским тркама

Постоји много фактора који утичу на шансе за коњске трке. Кладионици морају узети у обзир претходне перформансе појединачних коња. Љубитељи клађења на коњске трке могу да погледају статистику на мрежи како би утврдили да ли њихов омиљени коњ може да им донесе кући велике паре. Да ли је коњ у последње време имао низ губитака? Како се један коњ мери са њиховом конкуренцијом? Како су посебно наступали у последње време?

Такође треба узети у обзир дужину круга. За клађење на коње, фанови такође треба да имају на уму да се коњске трке обично одржавају на стазама дугим неколико километара. Ово може утицати на то како коњ може узети трку, што значи да ли ће се повући и кренути на победу на крају, или покушати да задржи прво место од почетка. Дакле, многи фактори могу утицати на планове.

Трке животиња, посебно коња и трке хртова, не ради се само о снази и прецизности животиње. На пример, тренер коња такође игра важну улогу у изгледима трке. Коњи које тренирају искусни тренери увек имају веће шансе за победу. Поред тога, кладионичари такође морају узети у обзир породичну лозу коња и како то може утицати на његов учинак.

Фактори за квоте у коњским тркама
Други фактори клађења на коње на које треба обратити пажњу

Други фактори клађења на коње на које треба обратити пажњу

Старост и ниво кондиције конкурентског коња такође утичу на шансе, баш као и људи. На пример, додавање нових коња у поставу који су млади и на свом врхунцу често гура фаворите на ниже редослед.

Позитивна страна коња у тркама је то што им није потребна превелика пауза између трка, што им омогућава да учествују у више трка. То значи да кладионичари могу поставити више опклада на одређене коње док су у конзистентној форми.

Ако кладионичар жели да уђе мало дубље, мора да погледа форму коња. Неки од алата који се користе за одабир предвиђања коњских трка укључују виртуелни предиктор, форму тркача и показиваче за проучавање да бисте поставили исправне квоте.

Анализа форме тркача је од суштинског значаја, а посебну пажњу треба обратити на време које коњи постављају на сличним удаљеностима. Такође треба ставити акценат на њихове коначне пласмане у тркама које се анализирају.

Због тога колико брзо ове трке иду од почетка до краја, заиста нема доступних опклада у игри. Дакле, то значи да је клађење на потпуног победника обично метод клађења којег ће се већина играча држати. Међутим, кладионичари се такође могу кладити колико ће дуго трајати трка, на којој позицији ће одређени коњ заузети и да ли се неки од коња може спотакнути.

Главна међу свим информацијама је страница са дневним резултатима коња. Ово говори кладионицима како коњи пролазе тог одређеног дана, омогућавајући играчима да донесу најажурније изборе за клађење. Такође је важна информација о томе где се налазе вруће замке одређене стазе, што указује на то где коњ може бити извучен. Ово омогућава сужавање поља за лакше бирање победника.

Други фактори клађења на коње на које треба обратити пажњу
Не кладите се на Хипе

Не кладите се на Хипе

Пошто су хорце трке популаран спорт за клађење, кладиоцу је лако да се клади на опкладу другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Кључне Такеаваис

  • Знајући да је потпуни победник један од јединих стилова клађења, урадите своје истраживање
  • Не кладите се на аутсајдера; држи се шампиона
  • Ако је трка на отвореном, размислите како време може да игра улогу за перформансе коња
Не кладите се на Хипе