Све о UFC клађењу

УФЦ или "Ултимате Фигхтинг Цхампионсхип" је најпознатија и најконкурентнија промоција мешовитих борилачких вештина на свету. Компанија је основана 1993. године и има седиште у Лас Вегасу, Невада, иако одржава догађаје у земљама широм света. У својој скоро 30-годишњој историји, УФЦ је одржао преко 500 догађаја, од којих се већина може гледати само на каналима Паи Пер Виев.

Како је спортско клађење порасло у Сједињеним Државама, тако је порасла и популарност клађења на УФЦ утакмице. УФЦ има неколико званичних партнера за клађење, укључујући ДрафтКингс у Сједињеним Државама, Недс у Аустралији и Стаке.цом у Латинској Америци.

Све о UFC клађењу
Све што треба да знате о УФЦ клађењуКако се кладити на УФЦРазумевање УФЦ квота за клађење
Све што треба да знате о УФЦ клађењу

Све што треба да знате о УФЦ клађењу

Иако УФЦ постоји од 1993. године, клађење на овај спорт заиста није било популарно све до средине 2000-их. Наравно, могли сте да дајете опкладе док сте у Лас Вегасу, где је промоција базирана, али широко усвајање УФЦ клађења није дошло у игру све док спортско клађење није постало више прихваћено у Сједињеним Државама.

Данас ће свака легитимна УФЦ кладионица понудити могућност клађења на УФЦ утакмице, а спорт брзо постаје један од најпопуларнијих избора на картици за клађење. Чак је надмашио и бокс, спорт који се некада сматрао најпопуларнији спорт на који се можете кладити у свету.

Све што треба да знате о УФЦ клађењу
Како се кладити на УФЦ

Како се кладити на УФЦ

Клађење на УФЦ може бити прилично једноставно у погледу врста клађења. Најчешћи начин да се кладите на УФЦ је да изаберете потпуног победника меча, што се обично назива опкладом 'да победите у борби'.

Ако зароните мало дубље у УФЦ клађење, можете се кладити на то како ће меч бити одлучен. На пример, избори су обично одлуком, или нокаутом, техничким нокаутом, дисквалификацијом или подношењем.

Можете чак и да будете прецизнији и да се кладите на то у којој ће рунди меч бити одлучен, или у ретким приликама, ако се меч заврши нерешено. Коначно, можете да положите опкладу на више од укупног броја рунди у мечу или само да се кладите на то да ли ће борба ићи на даљину.

Неке спортске кладионице чак нуде опкладе за борце, које могу укључивати број уклањања или чак укупно време борбе. Како спортско клађење постаје све популарније, сајтови за спортско клађење на мрежи постају креативнији са врстама опклада које нуде.

Како се кладити на УФЦ
Разумевање УФЦ квота за клађење

Разумевање УФЦ квота за клађење

Пошто се УФЦ клађење заснива на само два борца, квоте су углавном засноване на прошлим наступима. Ако су се два борца већ сусрела, онда се то узима у обзир при одређивању квота. Ако је ово њихов први меч, онда ће кладионице узети у обзир недавне перформансе као и стил борбе сваког борца.

Као што можете да замислите, спортском кладионичару је често тешко да пронађе праве квоте за меч, тако да ако истражите сваког борца, сигурно можете искористити предности неуспешних борби.

Када се кладите на УФЦ, такође ћете приметити да опкладе на број рунди у борби могу бити објављене са прилично високим квотама. Не будите забуне, у протеклих пет година, просечан проценат борби за прелазак на даљину био је 51%.

Дакле, постоји мала предност борбе на даљину, а онда поврх тога, потребно је да изаберете конкретну рунду у којој ће се завршити. Шансе су овде наслагане против вас, али ако откријете да одређени борац тежи да слети више удараца нокаутом, онда може постојати подстицај да се уложи опклада у раној завршници рунде.

Разумевање УФЦ квота за клађење