22Бет уводи нове врсте опклада

Новости

2022-10-05

22Бет је једна од најпопуларнијих међународних платформи за спортско клађење на мрежи, лиценцирана широм света у више од 150 земаља. Његова популарност произилази из бројних предности, укључујући врхунске услуге бриге о корисницима, поуздане безбедносне карактеристике, атрактиван и интуитиван кориснички интерфејс, универзалну компатибилност, примамљиве бонусе и брзе исплате. 

22Бет уводи нове врсте опклада

Детаљан преглед провајдера клађења који истиче све његове карактеристике можете пронаћи овде. 22Бет је недавно направио корак даље како би помогао у повећању популарности империје коцкања повећањем броја врста клађења које нуде осим спортског клађења на мрежи.

Према руководству 22Бет-а, повећање броја типова опклада помаже да се осигура да сви потенцијални играчи могу да приступе типу опкладе који им је више познат или који им је дражи да користе, чиме ће задовољити потребе свих. Главни циљ компаније је да понуди што више врста опклада. Они нуде стотине врста опклада на готово све што се може предвидети. Неке од нових врста опклада које су недавно уведене су истакнуте у наставку.

Клађење на време

Играчи сада могу да се кладе на своја предвиђања о томе какво ће време бити одређених дана у одређено време. 22Бет је свео на предвиђања о очитавању температуре на одређеним међународним аеродромима. Играч тако може да се клади на опсег у коме ће температура бити на одређеном аеродрому у одређено време. Опсези температуре су унапред одређени, при чему сваки има различите шансе.

Тип опкладе је већ стекао велику популарност међу играчима, како новим тако и искусним. То је углавном због тога колико је лако поставити временске опкладе. Проналажење информација о временским предвиђањима је такође релативно лако. Међутим, не постоји апсолутни начин да се зна која ће тачна температура бити у будућности на одређеном аеродрому. Једина мана је што су шансе за највероватније предвиђене температуре обично ниске.

Клађење на награде

22Бет сада омогућава играчима да се кладе на различите програме награда, укључујући музичке награде, филмске награде, Нобелове награде, Оскара и још много тога. Постоји неколико опција опкладе за врсту опкладе. Играчи се могу кладити на то ко ће бити номинован, категорије у које ће бити номиновани, ко ће освојити одређене награде и тако даље.

У већини опклада на награде, предвиђања су обично једноставнија јер радови које су одређени номиновани могли да ураде могу бити изванредни. Међутим, увек не постоји гаранција ко ће победити, посебно ако се резултати ослањају на гласове јавности. То чини наградне опкладе међу најузбудљивијим типовима које нуди 22Бет. Обично се приказују скоро све главне церемоније доделе награда широм света.

Клађење на ТВ емисије

Једна од најиновативнијих и најконтроверзнијих врста опклада које нуди 22Бет је на ТВ емисијама. За то, играчи могу да се кладе на своја предвиђања о томе шта ће се догодити у одређеној ТВ емисији следећи пут када буде емитована. Тржишта клађења се обично разликују у зависности од природе емисије. Већина ТВ емисије опкладе понуђени на 22Бет-у су они који укључују изазове и игре. То је зато што на такве резултате не могу утицати ни на који начин, чак ни продуценти ТВ емисија, осигуравајући да опкладе буду фер за све стране.

Политика клађења

22Бет је такође представљен кладећи се на политику, који релативно брзо добија на популарности. Клађење на политику је релативно лако. Играчи само треба да предвиде политичара који ће победити на изборима од оних који се нуде на кладионицама. Тржишта клађења укључују изборне исходе за неколико земаља у Америци и Европи.

Према компанији, није било правног питања у вези са нуђењем тржишта клађења на политику. Међутим, то је супротно ономе што су многи стручњаци предвиђали. Они такође не објављују статистичке податке о опкладама на политику како би били сигурни да их не погреше са анкетама јавног мњења. Професионалци, посебно почетници, више воле да се кладе на политику јер се могу ослонити на званична истраживања јавног мњења да би давали предвиђања уместо да раде сав истраживачки рад који је потребан за доношење информисаних одлука.

Мишљења играча о новим врстама опклада

Било је мешовитих реакција корисника 22Бет-а у вези са додавањем бројних врста опклада на сајт за клађење. Неки корисници су били незадовољни углавном зато што бројне опције чине збуњујућим и дуготрајним одређивањем опкладе. 

Међутим, већина корисника је поздравила додатке, наводећи да више врста опклада повећава њихове шансе да добију одговарајуће опкладе које добро функционишу са њиховим стратегијама. Додатно, најпоузданији сајтови за рангирање клађења су такође рангирали 22Бет више због стотина врста опклада које сада нуди.

22Бет онлајн кладионице су такође урадиле одличан посао са корисничким интерфејсом како би осигурале да је навигација брза и лака. Играчи тако могу пронаћи жељене врсте опклада са само неколико кликова, било да користе десктоп или мобилни уређај. Све категорије су уредно распоређене и доступне су директно са почетне странице. Различити извори указују на то да 22Бет и даље ради на додавању више врста опклада и тржишта док се и даље шири на више земаља.

Најновије вести

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине
2022-11-26

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине

Новости