Новости

September 14, 2022

Разумевање почетне цене у спортском клађењу

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Многи људи воле спортско клађење, посебно онлајн спортско клађење. Узбудљиво је, лако и пуно забаве. Такође, ови људи који су клађење на спорт могу постати много богатији преко ноћи ако се кладе на профитабилне спортове са великим приносима. Добро је научити неке савете за спортско клађење пре него што то урадите. Овај чланак се фокусира на почетну цену у спортском клађењу. Узима се у обзир шта је то, како се одлучује и када треба узети, између осталих аспеката.

Разумевање почетне цене у спортском клађењу

Шта значи почетна цена у спортском клађењу?

Почетна цена, једноставно названа "СП", односи се на званичну договорену цену по којој коњ одлази када трка почне. Укратко, то је "почетна цена" коња на почетку трке. Такође је позната као коначна цена пре догађаја за "Лину затварања". Почетну цену одлучује неколико фактора. Цена коња у тркама се стално мења. Међутим, када кладионичар узме почетну цену, пристаће да прихвати СП уместо тренутне цене квота у трци.

Како се одлучује о почетној цени?

Традиционално, званично тело одређује почетну цену на основу квота које наводе кладионице на курсу. Ако не постоји кладионица на курсу, почетна цена ће бити израчуната на основу узорка листе квота из онлајн кладионица. Све кладионичарске квоте распоређени су од ниског ка високом и подједнако подељени на две половине. Почетна цена ће бити узета од оне са највећом квотом као најкраћом.

Ова традиционална метода за израчунавање почетне цене не узима директно у обзир количине опклада постављених ван курса, као што је онлајн спортско клађење. Међутим, како је онлајн клађење постало главни улог у тркама, сада је почетна цена у Великој Британији помно пратила квоте на Бетфаир берзи, о којима одлучује тржиште. Пошто нема профитне марже уграђене у цене, кладионичари често могу пронаћи боље почетне цене које представља берза клађења него кладионичари.

Зашто је почетна цена важна у коњским тркама?

Почетна цена обично означава који коњ дрифтује и који коњ долази за подршку пре него што трка почне. Разумљиво је да је обраћање пажње на почетну цену веома корисно за људе који се кладе током трке. Генерално, почетна цена је фактор у израчунавању добитака за различите врсте клађења, као што су трикастови и прогнозе или Тоте Плацепот и Сцооп6.

Када кладионичар треба да узме почетну цену?

Цена квота се мења током дана пре почетка трке. Када кладионичар стави опкладу на дан трке, кладионичар обично нуди кладионику опцију да стави опкладу или на почетну цену или на тренутну цену квоте када се кладионик клади. Како цена квоте у трци стално варира, могућа понуда пре трке може бити виша или нижа од почетне цене.

Већина кладионичара би прихватила тренутну цену квота када се кладе. У супротном, њихов повратак би био мањи ако би се цена коња скратила. Међутим, кладионичари треба да узму почетну цену ако верују да ће цена квоте у тренутку када се кладе бити већа.

Данас би већина сајтова за спортско клађење на мрежи обезбедила загарантоване најбоље квоте како би се смањио ризик када избор није тако добар колико кладионичар жели. На пример, ако кладионичар подржи коња при 12-1, али се он повуче са 14-1 пре него што крене, кладионичар ће ионако бити плаћен са 14-1 ако је опклада успешна. БеттингРанкер је право место за проналажење најбољих онлајн сајтова за клађење и корисне савете за спортско клађење.

Како знати да је опклада добра или лоша

У трци, цена квота се мења дан пре почетка трке. Како би кладионици могли да знају да ли имају вредност опкладе пре него што се цена квоте изједначи на приближној фер вредности?

У целини, ово би могло да функционише упоређивањем цене кладионичара са почетном ценом, која се обично назива надмашивањем почетне цене.

  • Ако је кладиочева цена нижа од почетне цене, онда кладионик не преузима вредност опкладе.
  • Ако кладиочева цена премашује почетну цену, онда је кладионичар покупио вредност опкладе.

Резиме

Почетна цена се односи на цену по којој коњ одлази када трка почне. Одређује се квотама кладионице. Почетна цена је пресудна у коњским тркама. Постоје неке предности узимања почетне цене у односу на тренутну непарну цену. Поређење почетне цене са ценом кладионичара може помоћи да се утврди да ли је кладионичар изабрао вредност опкладе или не.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Зароните у узбуђење: Кеенеландов предстојећи избор Доубледогдаре Стакес
2024-04-18

Зароните у узбуђење: Кеенеландов предстојећи избор Доубледогдаре Стакес

Новости