Најбољи сајтови за клађење на тенис

Новости

2022-08-31

Тенис је изузетно популаран спорт, који је у првих 5 најпопуларнијих спортова на свету и други омиљени спорт у Великој Британији. Постоји дуга историја клађења на тенис, скоро исто као и свевремени фаворит коњских трка. Поред тога, широм света постоји мноштво тениских лига и гренд слем такмичења, нудећи много шанси за спортско клађење на скоро свакодневној бази.

Најбољи сајтови за клађење на тенис

Звездани играчи су постали позната имена, а многи људи који воле да се кладе на спорт ће искористити прилику да се кладе на своје омиљене звезде. Долазак на онлајн спортско клађење је учинио клађење на овај спорт још популарнијим и лакше доступним за фанове широм света. Постоји много различитих тржишта за клађење, укључујући мноштво опција за клађење пре меча и клађења у игри, као и клађење на будућност.

Најбољи сајтови за клађење на тенис

Неки од најбољих сајтова за клађење на тенис се могу наћи на хттпс://беттингранкер.цом/. Сајтови наведени овде су легитимни и поуздани, поседују лиценце од најугледнијих ауторитета за издавање лиценци у свету, као што је Цурацао. То значи да ће чувати податке и трансакције својих играча безбедним, тако да играчи могу слободно да постављају опкладе на својим сајтовима без икаквих ризика. 

Између њих, они нуде присуство у скоро сваком углу света и имају изузетну количину језика како би омогућили свим људима да јасно разумеју сајтове. Сајтови такође нуде широк спектар опција плаћања како би омогућили лак приступ свим својим играчима.

Ове интернет странице за клађење доступне су на мрежи, као и путем мобилних апликација са добро дизајнираним, интуитивним и лаким за навигацију сајтовима који чине клађење лаким. Они нуде неке веома атрактивне бонусе добродошлице од којих је релативно лако искористити, као и награде за лојалност за своје етаблиране играче. На овим сајтовима, играчи ће пронаћи неке од најбољих квота које су доступне у индустрији са 95% и навише процента исплате. Сајтови нуде много различитих спортова поред тениса, тако да постоји нешто од интереса за све љубитеље спортског клађења.

Врсте популарних опклада на тенис

Тенис је постао изузетно популаран спорт за клађење због огромних опција које су доступне кладионицима. Такође, игра између 2 особе (или 4 у дубл мечевима) чини је узбудљивијом и вероватно непредвидивом, посебно ако се један од играча повреди или не игра тако добро као што обично играју. Осим уобичајеног врсте опклада, тенис нуди невероватан број различитих могућности клађења у игри на основу поена, гемова и сетова.

Монеилине Бетс

Ово су најједноставније опкладе и једноставно предвиђајте ко ће победити меч или турнир. Како обично постоји јасан фаворит, шансе за победу фаворита нису повољне за велику исплату, али су обично боље од парног новца. Међутим, ако аутсајдер победи, то може бити профитабилан спорт за клађење.

Опкладе на игру (хендикеп)

Клађење на раширену игру је клађење на то колико ће гемова било који од 2 играча победити у мечу у односу један на другог. Није засновано на томе ко ће победити у мечу, већ на томе како ће играчи играти. Кладионици имају боље шансе за победу са овим раширеним опкладама, посебно када постоји јасан фаворит за победу. 

Хендикепи се дају 2 играча да 'изједначе терен за игру'. Коначан број добијених гемова за сваки играч биће прилагођен додавањем или одузимањем хендикепа, и ако су кладионици тачно предвидели, они побеђују.

Поставите опкладе на ширење (хендикеп)

Ова врста опкладе је веома слична играма, али се ради на основу добијених сетова у мечу. Опет, пошто је терен изједначен, кладионици могу добити повољније шансе за победу. Чак и на најмање омиљеног играча може се кладити да ће добити један или два сета у мечу, чак и ако не добије меч у потпуности.

Опкладе више/мање

Ова врста опкладе се клади на број сетова који ће бити потребан да би се игра завршила. Кладионици се кладе на то да ли ће бити више (више) или мање (мање) сетова него што кладионице процењују за меч. Мечеви у три сета увек ће имати линију изнад/испод од 2,5 сета. Једноставно речено, опкладе на више значе да ће меч трајати 3 сета. Опкладе испод значе да ће то бити узастопна победа у 2 сета.

Савети за спортско клађење

Тенис је јединствена игра и има неке јединствене карактеристике које треба узети у обзир приликом одлучивања о томе ко и где да се клади. Пре свега, ту је подлога на којој се игра, било тврда, шљака или трава. Свака од ових подлога чини другачији тип игре, а тенисери могу бити талентованији на одређеним подлогама. 

Као и код свих спортова, статистику играча треба пажљиво проучити да би се открило у којим аспектима игре се истичу, било да је у питању колико брејк поена освајају, број неизнуђених грешака итд. Проучавање како играчи наступају у одређеним околностима може дати кладионичари имају веће шансе да направе профитабилне опкладе.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости