Тенис

Тенис је био популаран спорт за играче, гледаоце и спортске кладионице широм света од касних 1800-их. Акциона игра са брзим темпом је погодна за кардио тренинг, забавна за гледање и узбудљив спорт за клађење и уживо и пре утакмице. То је популарна игра и међу играчима и међу спортским кладионицама. Постоји толико много тениских турнира на које се можете кладити, што га чини још бољим.

Овај чланак садржи неке проницљиве информације о клађењу на тенис како за почетнике тако и за искусне кладионичаре.

Тенис
Основе тениског клађења

Основе тениског клађења

Тенис је популаран широм света међу играчима, гледаоцима и спортским кладионицама од 1800-их. Игра брзог темпа је прикладна за кардио вежбе, забавна је за посматрање и узбудљив спорт за коцкање уживо и пре утакмице.

То је омиљена игра међу играчима и спортским кладионицама, а има и значајних тениских мечева на које се можете кладити.

Тениско клађење може бити веома повољно у новцу, јер је једно од најпопуларније дисциплине спортског клађења. Солидно познавање игре и поуздана стратегија клађења само су два елемента који могу помоћи да допринесете вашем нивоу успеха када је у питању исплата.

Успех на дуге стазе није лак, али је несумњиво достижан ако се правилно примените.

У овом водичу ћемо описати шта клађење на тенис подразумева. Такође ће понудити савете и стратегије, што би требало да помогне у обликовању ваше игре клађења.

Основе тениског клађења
Шта је клађење на тенис?

Шта је клађење на тенис?

Тенис постоји већ дуже време, а садашња структура почиње око 1859. Тренутно постоје неформалне опкладе на резултате мечева. Када је званично спортско клађење постало мејнстрим, тенис је био међу примарним спортовима које су кладионице прихватиле.

Тенис је изузетно брз и садржи неке од највеће светске спортске звезде. Пошто је то игра са високим резултатом, преовлађује у онлајн клађењу.

Тениско клађење је наставило да расте у популарности, што је забележено бројем међународних турнира и растом опклада. То је сада изузетно популаран спорт широм света, са повећаним бројем веб локација за тениско клађење које су доступне људима да се кладе.

Људи су такође боље упознати са игром, што је довело до чешћег коцкања на њој. Популарност тениског клађења расте због доступности више онлајн казина, ТВ преноса и других медијских покривености спорта.

Шта је клађење на тенис?
Најбољи тениски турнири и најбољи играчи

Најбољи тениски турнири и најбољи играчи

Бес за тениским клађењем је стално растао од када је почело. Данас, велики турнири и звездани играчи привлаче играче у масама да коцкају резултате утакмица. За многе кладионичаре, имена као што су Марија Шарапова, Роџер Федерер, Венус Вилијамс и Серена Вилијамс су често непогрешиве опкладе.

Велики турнири као што су Отворена првенства (Вимблдон, Аустралија и Француска) и Олимпијске игре увек преовлађују код кладионичара.

Нека друга вирусна тениска такмичења укључују Давис Цуп и АТП турнеју.

Тренутно је спортско клађење на мрежи учинило коцкање на тенису још раширенијим. Појединци могу ризиковати у кладионичарским пословима у иностранству и одмах стећи своје добитке. Кладионице су такође прошириле тржишта нудећи клађење уживо у игри, исплате новца и виртуелне тениске игре и лиге.

Најбољи тениски турнири и најбољи играчи
Како се кладити на тенис

Како се кладити на тенис

Тениски мечеви се играју као сингл или дубл. Најважнији корак је да одаберете локацију за клађење која омогућава кладионицима да учествују на великим тржиштима (тј. многе игре на које се могу кладити), прилагођена је корисницима, има прихватљиву подршку и брза у плаћању.

Када се то уради, свако може да се коцка тенисом брзо и надамо се успешно. Популарне опкладе укључују новчану линију, дистрибуцију игара, сет спреад, преко/испод, фјучерсе и реквизите.

Ево рашчлањавања:

Опклада

Најједноставнији тип клађења је када се кладионичар клади на то који ће тим победити. Такође се могу кладити на то за који тим верују да ће победити у сваком полувремену меча.

Гаме Спреад

Ово је када кладионичар може да се клади на играча/тим који ће победити више мечева током одређеног периода (нпр. турнир или серија).

Сет Спреад

Ово је када ће се кладионичар кладити на то колико ће сетова добити у једном мечу. Да ли ће играч освојити два узастопна сета? Хоће ли добити прву, а изгубити другу?

Опклада више/мање

Клађење на више значи да играч верује да ће тим/играч постићи више голова, поена или трчања од укупно наведеног. Насупрот томе, мања опклада је када кладионик верује да ће тим/играч постићи мање од наведеног укупног износа.

Футурес

Опклада на будућност је врло једноставна: то је када играч жели да стави опкладу на нешто што ће се догодити у будућности. Могу се кладити да ће Серена победити Вимбледон или да ће Марија победити на Отвореном првенству.

Тенис Проп Опкладе

Овај је мало мање једноставан јер постоји много опклада на које кладионичар може да се клади!

Ево неких од популарнијих опција:

 1. Победник првог сета: Управо тако звучи, и то је лака опклада за некога ко се само покваси у свету клађења.
 2. Клађење на сет: Када се кладионик клади на клађење на сет, клади се на тачан број сетова који ће сваки играч/тим добити или изгубити током меча.
 3. Укупни асови: Укупни асови су истакнутији у мушком тенису у односу на жене, када се кладионичар клади да ли ће укупни асови бити већи или мањи од износа који шаље кладионица.

Постављање ових опклада захтева од играча да положи улог на свој рачун за клађење. Затим, сајт за клађење даје квоте за сваки исход.

Ево поделе клађења:

 1. Пријавите се на сајт за клађење који нуди клађење на тенис и направите депозит.
 2. Изаберите тениски догађај на који желите да се кладите.
 3. Изаберите тим на који желите да се кладите.
 4. Изаберите износ улога.
 5. Ставите опкладу.
Како се кладити на тенис
Израчунавање квота за клађење на тенис

Израчунавање квота за клађење на тенис

За једноставан слом, квоте за клађење на тенис су бројеви процента изазивача. На пример, ако играч има квоту један (фаворити), игра је лакша за њега него за играча са квотом 10.

То значи да за кладиоце, што су веће квоте, то ће више победити. Дакле, клађење на аутсајдера је велики ризик; дакле, приноси су бољи.

Тенис опкладе су еквивалентне други спортови, али се опкладе различито идентификују у различитим деловима света. Постоје британске/разломачке квоте, европске/децималне квоте и америчке/новчане квоте.

За коефицијенте у разломцима, први број је добитак који кладионик добије од клађења означен са другим бројем. На пример, квота 7/1 значи да кладионичар добија седам долара за сваки уложени долар.

Децималне квоте означавају број за множење улога да би се добио коначан добитак. На пример, квота 3,0 значи да ће особа која се клади на 10 долара добити 30 долара ако победи, укључујући њихов улог.

Монеилине квоте имају знак "+" или "-" испред бројева. Фаворити имају квоте "-: док аутсајдери имају "+". Победник добија свој улог плус количину назначену на опклада.

Израчунавање квота за клађење на тенис
Не кладите се на Хипе

Не кладите се на Хипе

Пошто је тенис веома популаран спорт за клађење, кладиоцу је лако да се клади на другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Такође је важно препознати да иако су статистика и стилови игре важни, сваки играч има своје предности и слабости. То значи да иако је један играч можда победио у последњих 10 мечева, ако се суочи са другим играчем који има другачији стил игре од њих, може изгубити.

Када кладионичари гледају на своје квоте, морају да размотре различите стилове игре и да ли су два играча у прошлости ишла један на други.

Не кладите се на Хипе
Тениска статистика за разматрање

Тениска статистика за разматрање

Када је у питању клађење на тенис, треба узети у обзир четири специфична фактора.

Бреакпоинт Цонверсатион

Тенис се у великој мери ослања на велике тренутке; у теорији, сваки поен се рачуна исто, али неки могу значајно утицати на меч, док су неки првенствено неважни.

Најзначајнији показатељ великог проблема долази из тачака прекида, где су сервери на ивици да изгубе утакмицу од које се скоро увек очекује да победе.

Овај аспект је променљив на основу контекста игре и тога који играч је тамо, али препознавање играча који добро изводе ове тачке може усмерити на значајније добитке. На пример, кладионичар се може запитати зашто један тенисер има победничке рекорде против другог.

Критични елемент је преовладавање више брејк тачака, њихово чување на сопствени сервис и претварање при враћању.

Умор/путовање

Утакмице се одржавају широм света, што значи да лете најбољи од најбољих од земље до земље. Иако може бити веома узбудљиво видети америчког фаворита у Енглеској, кладионичар мора да узме у обзир разлике у временској зони и како оне могу утицати на перформансе играча.

Поред тога, ако играч игра у узастопним утакмицама недељама заредом, на крају ће прегорети. Можда ће имати невероватан учинак у првој седмици, а затим у другој седмици могу бити на врхунцу своје игре. Али када дођу до четврте недеље, почеће да успоравају физички и ментално.

Површина

Нешто што многи нови кладионици не разумеју је да неки играчи имају бољи учинак на неким подлогама у односу на друге. На пример, неки играчи се најбоље понашају на трави као на Вимблдону, али можда неће бити тако добро на Ролан Гаросу, који има шљаку. Свака површина има различите вучне силе, утицаје, предности и недостатке.

Кључне Такеаваис

 • Размотрите тип клађења који вам највише одговара
 • Уверите се да путовања, перформансе и површина играју улогу у вашем клађењу
 • Погледајте различите опкладе за сваки меч
Тениска статистика за разматрање