10 уобичајених грешака у спортском клађењу које треба избегавати

Привлачност спортског клађења је неоспорна. Узбуђење игре, могућност велике победе и пораст апликација за спортско клађење олакшали су свима старијима од 18 година да се придруже акцији. Иако не постоји гарантована формула за успех, искусни кладионичари се заклињу у одређене савете за спортско клађење. Али као што постоје трикови за повећање шанси за победу, постоје и замке које могу лако да униште вашу потрагу за успехом у спортском клађењу.

Пре него што уђете у то како бити добар спортски кладионичар, кључно је знати уобичајене грешке. Ево 10 најчешћих грешака у спортском клађењу којих се треба клонити:

10 уобичајених грешака у спортском клађењу које треба избегавати

1. Без управљања банком

Први корак у томе како се мудро бавити спортским клађењем је успостављање банкролла и његово придржавање. Велико питање је, колики део свог новца треба да кладите? Уобичајени савет међу најбољим спортским кладионичарима који треба следити је да не кладите више од 2-5% свог укупног новца на једном догађају. Неуправљање вашим средствима доводи до већих губитака и немогућности опоравка. Када кладионичар не управља својим средствима, лако је схватити зашто је спортско клађење за њих губитак новца.

2. Цхасинг Лоссес

Након што доживите неке од најгорих губитака у спортском клађењу, инстинкт да се надокнадите може вас натерати да положите већу опкладу. Овај приступ често резултира негативном спиралом у којој настављате да покушавате да повратите изгубљени новац, што доводи до значајнијих губитака. Уместо тога, запамтите да се кладите главом, а не преко ње. Све се своди на паметно клађење.

3. Клађење без јасне стратегије

Питам се како да постанете бољи у спортском клађењу? Развијте јасну стратегију. Скакање са једног приступа на други без разумевања или доследности је рецепт за катастрофу. Не бисте се ослањали на срећу у другим финансијским активностима, па зашто то овде препустити случају? Неопходно је научити технике и стратегије спортског клађења ако се надате било каквом успеху.

4. Бити лењ у истраживању

Како истражити спортско клађење? То је једноставно. Посветити време. Са толико доступних ресурса, од листића за спортско клађење до онлајн анализе, нема изговора да не урадите свој домаћи задатак. Запамтите, знање је моћ. Игнорисање овог корака значи да свој тешко зарађени новац препуштате самој срећи.

5. Клађење на спортове који вам нису познати

Једно је кладити се на а спорт који волите и разумети, и сасвим друго да постављате опкладе на слепо. Ово је једна од грешака у клађењу у коју многи упадају, посебно када их поколеба обећање о највећем приносу на спортско клађење. Клађење на непознат спорт може исто тако бити избацивање новца у одвод.

6. Клађење на превише догађаја

За новајлије, посебно за спортско клађење са 18 година, разноврсност опција клађења је попут продавнице слаткиша: желите по мало од свега. Али запамтите, нису сви слаткиши добри за вас. Једна од највећих грешака у клађењу које људи праве је да се превише рашире клађењем на превише догађаја. Не ради се о количини већ квалитету ваших опклада. Привлачност највећих победа у спортском клађењу може да буде опојна, али клађење на превише догађаја је сигуран начин да разблажите свој фокус и испразните свој новац.

7. Не купујете за најбоље квоте

Не бисте купили аутомобил без упоређивања цена, па зашто онда исто радити са квотама? Шансе које добијете могу се значајно разликовати апликације за спортско клађење, тако да је увек добра идеја да идете у куповину. Увек бирајте апликацију или веб локацију познату по томе што нуди најбоље квоте. Дугорочно гледано, чак и мале разлике у квотама могу имати значајан утицај на ваш добитак. Не будите лењи и ваш џеп ће вам се касније захвалити.

8. Клађење са емоцијама уместо логиком

Колико често сте чули фразу „кладите се главом, а не преко ње“? Овај аксиом је кључан када је у питању паметно клађење. Срце жели оно што жели, али не дозволите да ваше емоције диктирају ваше опкладе. Можда вам се допада одређени тим, али то не значи да су они паметан избор. Увек се ослањајте на статистику, трендове и друге логичне факторе. Колики проценат спортских коцкара стално побеђује? Они који доносе информисане, логичне одлуке.

9. Имати нереална очекивања

Када је реч о томе како да постанете бољи у спортском клађењу, умањивање ваших очекивања је кључно. Ово није холивудски филм; то је прави живот. Док приче о највећим спортским кладионицама могу бити инспиративне, запамтите да су оне пре изузетак него правило. Нећете постати милионер преко ноћи. Клађење треба посматрати као дугорочну игру у којој циљате на доследне, мале победе, а не на џекпот. Ако се питате како да спречите да спортско клађење постане опсесија или губитак новца, реална очекивања су ваша прва линија одбране.

10. Увек се кладите на фаворите

Ми схватамо. Безбедније је кладити се на тим или играча које сви воле. Али ево нечега што би вас могло шокирати: фаворити не побеђују увек. Увек клађење на фаворите је једна од оних грешака у клађењу која може изгледати као добра стратегија док није. Понекад, аутсајдер има свој дан, а квоте на ове мање фаворизоване конкуренте често нуде значајнију исплату.

Како се успешно бавити спортским клађењем је често постављано питање, а одговор се често крије у обављању домаћег задатка. Научити како да истражујете спортско клађење је од виталног значаја. Сајтови који нуде листиће за спортско клађење, форуме и услуге типстера могу вам помоћи да донесете боље информисане одлуке.

Ако тражите брзи преокрет и верујете да је спортско клађење губитак новца, онда сте у томе из погрешних разлога. Истина је да не постоје пречице да постанете добри у овоме. Али свакако постоје начини да избегнете да постанете лоши. Ствари које кладионичар боље познаје крећу се од замршености спорта на који се кладе, преко разумевања управљања банковним рачуном, до избора праве платформе за клађење.

Ако ствари икада крену на југ и морате да знате како да престанете да се кладите на спорт, помоћ је доступна. Клађење треба да буде забавно, а не ватра која одузима живот. Уверите се да играте паметно, информисано и из правих разлога.

А ако тражите најпоузданије платформе за постављање тих паметних опклада, знајте да можете пронађите најбоље оцењене и најпоузданије сајтове за клађење на БеттингРанкер-у. Бирајте мудро, кладите се паметно и нека вам квоте увек буду у корист.

Ако сте икада претраживали платформе за спортско клађење, можда сте наишли на термин који је омиљен међу многим кладионичарима: акумулационе опкладе. Конкретно, у области фудбала или онога што је шире познато као фудбал, ове опкладе се често називају фудбалским акумулаторима. У овом чланку ћемо проучити шта је акумулаторска опклада, како она функционише и дати неке савете за фудбалске акумулаторе. Наш циљ је да вас данас наоружамо најбољим саветима за акумулаторе како бисте могли да направите најинформисанија могућа предвиђања акумулатора.

Прикажи више

Спортско клађење је начин на који људи покушавају да погоде резултате спортских игара, на пример ко ће победити у фудбалској утакмици или колико поена кошаркашки тим може постићи. Када добро погоде, могу да зараде. У последње време, све више места дозвољава спортско клађење, а уз помоћ интернет сајтова све више људи се укључује. Ово је довело до великог повећања износа новца који се људи кладе на спорт.

Прикажи више