Tennis Odds

Тениска сезона траје 11 од 12 месеци сваке године и постоји више турнира сваког дана које прате кладионице. Тенис нуди разне линије за клађење било да се ради о АТП или ВТА турнирима, Цхалленгер Тоур или нижем нивоу ИТФ турнира.

Гранд Слам турнири су прави празник за сваког страственог кладионичара који нуди разне линије које чине тенис један од најузбудљивијих спортова да се кладим на.

Све о тениским квотама, линијама за клађење и распонима

Све о тениским квотама, линијама за клађење и распонима

Тениска сезона почиње одмах после новогодишње ноћи и траје до краја новембра. Играчи се рангирају на основу резултата у претходним сезонама. Систем рангирања је развијен на одређени начин да не дозволи играчу да изгради вођство које ће задржати годинама, али сваки играч треба да покаже доследност и редовно побеђује.

Постоје различити нивои турнира који доносе различит број бодова на основу којих се креира ранг. Четири гренд слем турнира, Аустралиан Опен, Френцх Опен, Вимбледон и УС Опен су најпрестижнији који победницима дају 1.500 поена.

Постоји 10 турнира Мастерс серије који дају 1.000 поена победницима и многи од АТП 500 и АТП 250 турнира.

Систем такмичења чини тенис веома занимљивим за праћење, што је један од разлога зашто је овај спорт стекао велику популарност међу кладионичарима. У сваком тренутку широм света постоје тениски мечеви који су доступни клађење на најбоље онлајн кладионице.

Све о тениским квотама, линијама за клађење и распонима
Тенис клађење на линији новца

Тенис клађење на линији новца

Најчешћа опклада на тенису је клађење на новчану линију где једноставно покушавате да погодите који играч ће победити у мечу. Мечеве већину времена добија играч који први освоји два сета осим ако се не ради о гренд слем турниру или Давис Цуп.

Тениске квоте за клађење на новчану линију могу ићи од веома ниских до веома високих у зависности од играча који играју једни против других.

Тениске онлајн спортске кладионице такође нуде клађење на парове на сетове, па чак и на одигране утакмице. Тенис клађење уживо је изузетно популарно и нуди низ линија које се нуде сваког минута.

Тенис клађење на линији новца
Клађење на ширење тениса

Клађење на ширење тениса

Тениско клађење на мрежи нуди различите спреадове који се односе на цео меч или сет. Стога се ширина може подесити за сетове или за игре. Вредност ширења се разликује у зависности од формата утакмице. Ако се ради о мечу који је добијен са два сета, онда је једини распон за сетове -1,5 док може бити -1,5 или -2,5 ако је у питању меч који захтева три добијена сета.

Када је у питању дистрибуција игара, разлика обично иде од -2,5 до -8,5 поново у зависности од формата меча.

Вреди напоменути да жене увек играју у два добијена сета без обзира на турнир.

Клађење на ширење тениса
Објашњене линије за клађење на тенис

Објашњене линије за клађење на тенис

поред опклада а ширење, главна тениска линија је укупна партија. Баш као и ширење, линија варира у зависности од формата утакмице. Ако је турнир један од оних који се играју у два добијена сета, онда је укупна линија игара постављена на око 22,5 гемова.

Ако ставите опкладу преко ове линије, то значи да збир укупних гемова одиграних у мечу треба да буде најмање 23. Пример тениског резултата који би се сматрао преко ове линије је 6-4, 7-6 . Ако се кладите испод ове линије, то значи да меч треба да се заврши са максимално 22 гема или 6-4, 7-5 или 6-1, 2-6, 6-1.

По истом правилу се нуде и линије игре за сет. Тениске онлајн кладионице нуде све линије унутар сета почевши од 6.5 до 12.5.

Постоје и линије у вези са бројем сетова који иду од 2,5 до 3,5 и 4,5 на гренд слем турнирима. Асови, дупле грешке, победе у равним сетовима, победе иза леђа су такође неке од линија које нуде тениско клађење.

Објашњене линије за клађење на тенис
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на тенис

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на тенис

Тенис квоте за клађење могу се наћи на било којој онлајн кладионици, али не нуде све исте линије и опције. Монеилине, спреад и тотал гаме линес могу се наћи буквално у било којој онлајн кладионици, док остале опције нуде само најбоље онлајн кладионице.

Тенис је спорт чији се изгледи највише крећу. То је индивидуални спорт у којем многи фактори могу утицати на будући догађај. Дужина претходног меча, пређена удаљеност, недавна форма и повреде, претходни међусобни рекорд су само неки од фактора који утичу на квоте за тенис.

Сви ови фактори имају различит ниво утицаја на квоте у различитим датим кладионицама, тако да проверите више кладионица и упоредите тениске квоте може направити праву разлику.

Поменута укупна линија игре такође може бити различита на различитим онлајн кладионицама. На пример, ако је линија негде на 23,5 гемова очекујући да оба играча држе своје сервисе током дужег периода меча, иста линија може бити 22,5 негде другде, што је редовна линија у већини мечева.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на тенис
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за тениске квоте

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за тениске квоте

Као што је горе поменуто, већина онлајн кладионица нуди клађење на тенис на мрежи, али само неколико има доста линија које су право задовољство за сваког љубитеља тениса.

Мелбет, Н1 бет, Унибет, Виллиам Хилл, Леон бет су неке од кладионица које нуде све линије које би тениски кладионичар желео да види.

Упоређивање тениских квота је веома важно да бисте направили праву опкладу и да бисте је могли максимално искористити. Прилично је уобичајено да квоте за тенис расту и опадају и често постоје многе разлике у квотама између дана пре и дана утакмице.

Разлике између квота су редовне не само за клађење на новчану линију, већ и у распонима и линијама игре.

Исти је случај и ако се кладите на то који ће играч освојити турнир. Различите кладионице дају различите квоте за највећег фаворита и пошто многи кладионичари уживају у бирању победника, веома је важно пронаћи кладионицу која нуди највише квоте за победу изабраног играча.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за тениске квоте
Савети и трикови за квоте клађења на тенис

Савети и трикови за квоте клађења на тенис

Као и за сваки други спорт, постоји много савета и трикова када је у питању клађење на тенис на мрежи.

Пре него што се кладите на победника меча, потребно је да проверите многе детаље. Тренутна ранг листа даје јасну слику о томе колико је играч добар. Рекорд сезоне такође много говори о недавној форми и потенцијалу играча да победи у више мечева на турниру или чак освоји трофеј.

Када проверавате сезонски рекорд играча, постоји још један важан детаљ. Морате да видите рекорд на датој подлози пошто се тенис игра на три главне површине.

На пример, ако желите да се кладите на мечеве Вимблдона, потребно је да проверите рекорд играча на трави. Видети да је играч добар или лош на шљаци неће вам рећи довољно јер је стил игре на трави и шљаци потпуно другачији.

Још једна важна чињеница је да ли играч игра на одређеном турниру по први пут или он или она има историју успеха. Играчи имају турнире и подлогу на којима се осећају пријатно играјући, што такође може да направи разлику.

И на крају, провера међусобних резултата између два играча је од суштинског значаја за одабир правог избора. Ако неки играч редовно побеђује свог противника, онда је то добро вођство за добитну опкладу.

Савети и трикови за квоте клађења на тенис