Све о Football Odds

Фудбал, или познат као фудбал у Северној Америци, је глобално најпопуларнији спорт. С обзиром на то, фудбал је најпопуларнији и када је у питању спортско клађење. Међународни турнири као што су ФИФА Светско првенство, Евро, Копа Америка и УЕФА Лига шампиона су међу најгледанијим спортским догађајима на свету што их чини веома атрактивним за спортско клађење.

Исти је случај и са Енглеском Премијер лигом, Немачком Бундеслигом, италијанском Серијом А, Шпанском Ла Лигом и Француском Лигом Један које се сматрају првих пет лига у Европи.

Како читати квоте за фудбалско клађење?

Како читати квоте за фудбалско клађење?

Фудбал је један од ретких спортова у којима утакмица може да се заврши без победника осим ако није нокаут фаза на великим турнирима као што је Светско првенство у фудбалу. То значи да постоје три квоте за једну фудбалску утакмицу – победа тима 1, ремија и победа тима 2.

Фудбалске квоте су дате за регуларно време утакмице, а у нокаут турнирима као што је ФА куп или елиминационој фази турнира као што је ФИФА Светско првенство, постоје и квоте за победника утакмице који ће напредовати даље.

Како читати квоте за фудбалско клађење?
Све о фудбалским квотама, линијама за клађење и размацима

Све о фудбалским квотама, линијама за клађење и размацима

Један од основна правила фудбалске игре је да је подељен на два полувремена од 45 минута. То значи да редовна фудбалска утакмица траје 90 минута плус време за надокнаду које судија даје када је потребно.

Ако се ради о елиминационој фази турнира или нокаут турниру и утакмица се заврши нерешено, онда се играју два продужетка од по 15 минута. Ако је резултат и даље нерешен, онда извођење једанаестераца одлучује о победнику утакмице.

Фудбалске квоте

Фудбалске квоте су дате за регуларно време од 90 минута. За разлику од већине спортова, квоте на фудбалску линију састоје се од три опције - победа тима 1, ремија и победа тима 2.

Ако је један од тимова очигледан фаворит, на основу квалитета тима, предности домаћег терена, недавне форме, извештаја о повреди и других фактора, шансе за победу тог тима су много мање од оних за други. У овим случајевима, квоте за реми су негде између квота за два тима.

У случајевима када су тимови блиски с обзиром на њихов квалитет и друге факторе, шансе за победу сваког тима су прилично близу једна другој. Када је то случај, шансе за реми су веће од шанси за победу било ког тима.

Све о фудбалским квотама, линијама за клађење и размацима
Фудбал се шири

Фудбал се шири

С обзиром на чињеницу да је фудбал игра са малим резултатом, клађење на фудбалске разлике или хендикепе је мање популарно од новчано клађење. Ипак, постоје опције клађења са спредовима који су најчешће између 0,5 и 2,5.

Дакле, ако желите да се кладите на победу одређеног тима са -1,5, то значи да да би победио у тој опклади, тим који сте подржавали ће морати да победи са најмање два гола разлике. Ако сте дали опкладу на +1,5 за тим, тада тај тим мора да победи или не изгуби са више од једног гола разлике да би ваша опклада била добитна.

У случају да сте ставили опкладу на -1 за тим и тај тим победи са тачно једним голом разлике, онда се ваша опклада помера и вратићете новац који сте положили.

Познавање свих ових детаља ће вам дати више опција за клађење и дефинитивно забавније док гледате утакмицу.

Фудбал се шири
Објашњене линије за клађење на фудбал

Објашњене линије за клађење на фудбал

Фудбал је спорт у којем је новчана линија, или бирање победника у датој игри, најпопуларнији међу кладионицима.

Осим линије новца, линија гола, или преко/испод, је следећа по популарности међу кладионицима који преферирају фудбалско клађење на мрежи. Фудбал је спорт са малим бројем поена и стога сваки постигнути гол чини велику разлику.

Основна линија голова у фудбалу је постављена на 2,5 гола и играчи могу бирати опције изнад и испод. Најбоље фудбалске онлајн кладионице такође нуде много различитих гол-линија које изгледају разумно. Стога можете видети опције за било коју маргину почевши од 0,5 до 7,5.

Још једна специфична чињеница за фудбалско клађење када је у питању гол-линија је да фудбалско клађење на мрежи нуди низ гол-линија које вам омогућавају да предвидите и минималне и максималне голове постигнуте у датој утакмици. Те опције укључују 0-1 гол, 0-3, 0-4, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6 итд.

Познавање свих ових детаља ће вам дати прилику да изаберете најбољу опцију, посебно када не можете да одлучите који тим је ближи победи.

Објашњене линије за клађење на фудбал
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на фудбал

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на фудбал

Добра ствар ако више волите да се кладите на фудбалске утакмице је чињеница да има много утакмица буквално сваки дан. Фудбал се игра широм света, а утакмице су заказане током целог дана.

Ако се питате како да се кладите на фудбал и како да положите опкладу на најбоље могуће линије за клађење на фудбал, потребно је да упоредите дате квоте на линију на коју желите да се кладите.

Већина фудбалских кладионица на мрежи нуди скоро све лиге на свету и када упоредите квоте, прилично је важно проверити квоте кладионица из земље у којој се игра дата утакмица, посебно ако се ради о такмичењу нижег нивоа.

Када је фудбал у питању, домаће кладионице обично знају чињенице које могу значајно утицати на дате квоте, што не утиче одмах на квоте фудбалске онлајн кладионице. Важно је упоредити квоте за конкретну игру коју даје више кладионичара јер квоте могу бити различите и имаћете прилику да изаберете ону која је најбоља за вас.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на фудбал
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за фудбалске квоте

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за фудбалске квоте

Буквално не постоји онлине кладионица која не нуди фудбалске квоте и стога морате да изаберете најбољу за себе која нуди најбоље квоте за фудбалско клађење. Поређење квота и линија свакако чини разлику у погледу вероватноће да ваше клађење буде добитно, као и износа новца који бисте добили за своју победу.

Топло се препоручује провера квота за клађење на фудбал на 1кБет, Бетвиннер, 22бет, Гунсбет и другим најбољим онлајн кладионицама.

Поређење квота датих за опцију на коју желите да се кладите је од суштинског значаја за стављање опкладе на највећу могућу опкладу. Још један важан детаљ на који морате да обратите пажњу пре него што положите опкладу је смер кретања одређених квота код одређене кладионице.

Неке од фудбалских кладионица на мрежи ће означити правац у којем одређене фудбалске квоте иду стрелицом нагоре или надоле или зеленом и црвеном бојом са зеленом што значи да се квоте смањују, а црвеном што значи да расту.

Када упоредите квоте на новчану линију за победника одређене игре, разлика можда неће бити довољно велика да направи значајну разлику. Али када су у питању линије изнад/испод, шансе могу бити веома различите.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за фудбалске квоте
Савети и трикови за квоте за клађење на фудбал

Савети и трикови за квоте за клађење на фудбал

Квоте које упадају у очи већини фудбалера су ниске за фаворите који нису прениски да би се играли. Већина кладионичара се клади на 3-8 утакмица са ниским квотама фаворита за победу.

Када почнете са спортским клађењем, ово изгледа као добитна опција, али када испробате ову стратегију, схватићете да нису све ниске квоте заправо добитне.

Трагање за квотама које нису ниске и тим на који желите да се кладите је и даље вероватно бољи. Вероватноћа победе у опклади или парлају је прилично иста као и најниже квоте, али би евентуални добитак био већи.

Ако сте кладионичар који жели да се клади на аутсајдере, онда је поређење фудбалских квота још важније. Постоје онлине кладионице чије су шансе за победу аутсајдера високе, али ограничене, а постоје и оне где су шансе за победу аутсајдера до неба високе.

Упоређивање ових квота је веома препоручљиво јер прави велику разлику у потенцијалном добитку.

Савети и трикови за квоте за клађење на фудбал

Најновије вести

Полуфинале Светског првенства у фудбалу 2022 – Француска против Марока
2022-12-14

Полуфинале Светског првенства у фудбалу 2022 – Француска против Марока

Полуфинале ФИФА Светског првенства 2022. наставља се ове среде на стадиону Ал Бајт утакмицом коју би мало ко од нас икада могао да замисли да ће видети у овој фази, док се повратнички шампион Француска суочава са открићем турнира - Мароком.

Полуфинале Светског првенства у фудбалу 2022. – Аргентина против Хрватске
2022-12-12

Полуфинале Светског првенства у фудбалу 2022. – Аргентина против Хрватске

Последња недеља ФИФА Светског првенства 2022. је пред нама и преостала су само 4 тима!

Четвртфинале Светског првенства у фудбалу 2022. – Енглеска против Француске
2022-12-09

Четвртфинале Светског првенства у фудбалу 2022. – Енглеска против Француске

Други дан четвртфинала ФИФА Светског првенства 2022. је овде, а са њим ће сигурно бити један од најузбудљивијих мечева такмичења док се електрична Енглеска бори против актуелног шампиона, Француске!

Четвртфинале Светског првенства 2022. – Холандија против Аргентине
2022-12-09

Четвртфинале Светског првенства 2022. – Холандија против Аргентине

Коначно је пред нама четвртфинале Светског првенства у фудбалу 2022! Са само 8 преосталих тимова, ствари почињу да се захуктавају након доста ужасних наступа и историјског преокрета у осмини финала.