Све што треба да знате о: Стратегија Клађења

Истина је да већину почетника у спортском клађењу није брига за стратегије. Иако је ово опростиво, с обзиром да почетник има много тога да научи, грешка је потпуно игнорисати стратегију клађења. Уз прави приступ, кладионичари доносе разумне одлуке које доводе до честих победа. Имајте на уму, међутим, да ниједан од ових система клађења не гарантује тренутни успех. Али ипак, вреди схватити и користити један или два система клађења да бисте смањили квоте. Наставите да читате да бисте научили!

Све што треба да знате о: Стратегија Клађења
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser
Све што треба да знате о стратегијама спортског клађења

Све што треба да знате о стратегијама спортског клађења

Стратегија спортског клађења је скуп система или савета који се истражују да би се створио исплатив сценарио. Другим речима, правилно направљен систем клађења преноси предност коју кладионица ужива на играча. Ово је могуће јер спортско клађење укључује стварне људске активности, тако да нема предности које би осигурале да кладионичар увек побеђује.

Као што се и очекивало, онлајн кладионице су раније узимале у обзир многе статистике стварајући своје шансе. Иако ово очигледно чини изазовним предвиђање исхода, клађење постаје исплативије уз одговарајућу статистичку анализу. Једноставним језиком, стратегије повећавају играчеве шансе за победу осим што минимизирају основне грешке.

Узмите, на пример, управљање новцем. Ствар је у томе што већина почетника не успе у спортском клађењу јер не знају како да заштите свој капитал. Увек је одлична стратегија знати на колико се кладити и на које игре.

Управљање новцем такође помаже зеленим рукама да минимизирају све даље губитке управљајући својим временом игре. Дакле, све у свему, научите основне системе спортског клађења и прилагодите их у складу са тим како бисте повећали ефикасност.

Све што треба да знате о стратегијама спортског клађења
Стратегија клађења на фудбал

Стратегија клађења на фудбал

Стратегија клађења на фудбал није само било која друга стратегија спортског клађења. То је зато што освајање новца од фудбалског клађења може бити изазовно упркос томе што је најомиљеније тржиште клађења. У фудбалској стратегији, кладионици морају бити спремни да жртвују значајну количину времена, вештине и посвећености да би били успешни.

Они морају да процењују утакмице из свих могућих углова, укључујући статистику појединачних играча, директне резултате, недавну форму, недостајуће играче, предност домаћина и још много тога. Испод је како да смислите победничку стратегију клађења на фудбал.

Стратегија клађења на фудбал
Како креирати стратегију клађења на фудбал?

Како креирати стратегију клађења на фудбал?

Пре свега, да бисте остварили дугорочну зараду од фудбалских опклада, носите капу предузетника. Као што је раније речено, за клађење на фудбал је потребно уложити огроман труд и време за истраживање. Стога је најважније остати организован и саставити јасну мапу пута за успех. Запамтите да кладионичар разматра десетине фактора тима пре него што дође до квота.

Сада када сте напумпани и спремни да кренете, време је да седнете и усавршите стратегију. У овом случају процените све могуће исходе одређене фудбалске утакмице и прикупите што више информација.

Увек почните са чистим бројевима и детаљним статистикама игре као што су просечни голови примљени и постигнути за сваки тим. Такође, погледајте техничку статистику као што је играч који ће највероватније постићи гол или добити жути картон и предност домаћег терена. Никада није лоше фаворизовати фудбалски тим у форми који игра код куће.

Да бисте закључили победничку фудбалску стратегију, размислите шта професионални играчи говоре о одређеној утакмици. Ово је вероватно једини начин да добијете сирове, директне информације о игри. Постоје стотине блогова на дан утакмица и ТВ емисија посвећених разматрању статистике и предвиђања утакмица. Имајте на уму, међутим, да се у овом случају не рачунају сва мишљења.

Како креирати стратегију клађења на фудбал?
Најбољи савети за фудбалско клађење

Најбољи савети за фудбалско клађење

Ако сами радите свој домаћи задатак, неће вам помоћи у клизавој ситуацији фудбалско клађење свет. То је зато што постоје неке очигледне, али виталне напомене које треба имати на уму када се кладите на фудбал. Испод су најочигледнији:

  • Банкролл/управљање новцем: Било да се кладите на фудбал, голф, бејзбол, тенис или било коју другу игру, одвајање новца за коцкање је најважније. Требало би да вам буде удобно да живите без овог новца ако га изгубите. Оптимална стратегија управљања банковним рачуном у спортском клађењу је да се користи само 1% до 5% укупног новца на једну опкладу.
  • Изаберите добру кладионицу: Ево још једне важне, али често занемарене тачке у клађењу на спорт. Док их има много сајтови за коцкање тамо, нису сви исти. Најбоље спортске кладионице обично ће понудити играчима боље квоте, више тржишта и сигурно свестрано искуство. Дакле, урадите довољно истраживања о овоме.
  • Тржишта клађења: Разумевање доступних тржишта фудбалског клађења је једнако важно као и креирање оптималне стратегије. Фудбал се састоји од тржишта клађења као што су дупле шансе, више/мање, коначни резултат, полувреме/крај, први тим који ће постићи гол и још много тога. Стога, истражите које је тржиште клађења погодно за догађај.
  • Затражите бонус: Сви играчи су рођени победници. И пошто кладионице прилично добро знају ову чињеницу, често маме играче вишеструким бонусима и промоцијама. Као паметан, затражите бонус и искористите га да повећате банкролл. Само немојте занемарити услове и одредбе бонуса.
Најбољи савети за фудбалско клађење
Стратегија клађења на бејзбол

Стратегија клађења на бејзбол

Не постоји велика разлика између стратегије клађења на фудбал и бејзбол за почетнике. Али у стварности, разлика је као дан и ноћ. За разлику од фудбала, где владају поене, бејзбол се углавном бави опклада. Укратко, играчи само треба да предвиде победнички тим, а не ко покрива.

Иако неуобичајено, играчи се такође могу кладити на „спредове“ и тржишта као што су преко/под. У сваком случају, бити успешан бејзбол кладионичар је потребан јасан план.

Стратегија клађења на бејзбол
Како креирати стратегију клађења на бејзбол

Како креирати стратегију клађења на бејзбол

Прво погледајте распоред тимова. Често бејзбол тимови сваког лета играју око 162 утакмице у отприлике шест месеци. Сада то значи да већина тимова има дневне утакмице, а неки путују на велике удаљености да играју. Очигледно, гостујући тим ће патити од уморних ногу. Такође, тим који игра после слободног дана ужива у свежијим ногама.

Друго, истраживање о појединачним статистикама играча. До сада би требало да знате да је бејзбол дуел бацача против бацача. На пример, ако се тим са примерним десноруким бацачима суочи са тимом са 'просечним' десноруким бацачима, први ће вероватно имати краћи бејзбол квоте. Дакле, размотрите ове статистике.

На крају, какви су временски услови током дана утакмице? Обично утакмице које се играју по хладном времену имају мање бодова од оних које се играју по топлом времену. То је зато што хладан ваздух значи већу густину ваздуха, што доводи до мањег трења лопте и путовања. Према томе, мање ударена лопта ће путовати на краће удаљености. Осим тога, јаки ветрови ће учинити живот играчима изазовнијим.

Како креирати стратегију клађења на бејзбол
Најбољи савети за клађење на бејзбол

Најбољи савети за клађење на бејзбол

Сада када је при руци убитачна бејзбол стратегија, време је да је побољшате овим испробаним и тестираним бејзбол клађење савети:

Избегавајте вруће фаворите: Најбољи онлајн кладионичари знају да "Просечни Јоес" воле кратке квоте. Али као што можда већ знате, шансе могу бити варљиве. Узмимо ЕПЛ, на пример, где је Челси у форми увек сигуран да победи Брајтон. Али у МЛБ-у, најбољи тимови попут Јенкија, Доџерса и Кабса побеђују само 65% од укупног броја утакмица током сезоне. Дакле, искористите недостатке.

Пратите кретање обрнутом линијом (РЛМ): Клађење на бејзбол није само фаворизовање аутсајдера. Спортски кладионичари морају да прате РЛМ кладионичара да би знали како се линија клађења креће. На пример, Јенкији могу да имају -150 против Кабса на +120. Затим се одговарајуће квоте прилагођавају на -135 и +110, респективно. У том случају, линија се померила у корист Цубса. Запамтите, у бејзболу не постоје јасни фаворити.

Фокусирајте се на испод: Када се кладите на збројеве, бејзбол играчи увек фаворизују оверове. Генерално, игре са високим резултатом су привлачније од досадног одлагања. Али ако сте међу оштрим играчима, игре испуњене дуплим играма, стрикеоутима и 1-2-3 ининга су апсолутне. Укратко, кладионице знају да ће већина ићи на овере. Дакле, паметни мудраци нуде више новца на доњи део.

Немојте јурити преговоре и задиркивања: Идеја трансформације $10 у $100 са једном опкладом може бити неодољива. Међутим, парлеји и тизери нуде неправедне квоте упркос томе што су прикривени великим квотама. Дакле, држите се појединачних улога у игри и примените управљање банкролом у сваком тренутку.

Најбољи савети за клађење на бејзбол
Стратегија клађења на голф

Стратегија клађења на голф

Клађење на голф може бити мало сложено за почетнике од клађења на фудбал или бејзбол. То је зато што се голф углавном односи на предвиђање победника на целом турниру. Такође, бирање великих имена у клађењу на голф може бити "сладна" опклада јер велика првенства и турнире обично освајају играчи о којима се не говори у штампи.

Осим клађења на коначног победника турнира, кладионици на голф могу се кладити и на индивидуални учинак голфера. Поред тога, постоје тржишта за клађење на лидера у првом кругу, групне утакмице, националност, међусобну утакмицу и још много тога. Без обзира на то, клађење на директне победнике турнира као што су Мастерс, УС Опен и ПГА Цхампионсхип је најпогоднији начин.

Стратегија клађења на голф
Како креирати стратегију клађења на голф

Како креирати стратегију клађења на голф

Када се постављају основе за врхунски систем клађења на голф, познавање доступних тржишта је најважније. Једноставно, кладите се на правог или победника турнира, иако ово може бити тежак задатак.

Дакле, да бисте били сигурни, сачекајте да турнир почне да поставља тачнију опкладу, у зависности од статистике. Такође, узмите у обзир тржишта као што су Топ 5 Финисх, Топ 10 Финисх, Фирст Роунд Леадер и друга популарна тржишта.

У међувремену, било би од помоћи знати нешто о голф терену. Према томе, нема потребе да знате сваку шољу на стази, већ само распоред и локацију стазе. На пример, терени за голф Вест Цоаст Свинг су традиционално неравни, што значи да се играчи са југоистока могу мучити. Све у свему, погледајте колико играч може бити удобан на површини за игру пре него што га подржите.

На крају, погледајте временску прогнозу, баш као у бејзболу. Као што је у почетку речено, хладан ваздух је много гушћи од топлог ваздуха. Дакле, када хладна палица удари хладну лоптицу за голф, повлачење је сигурна ствар. Једноставно речено, хладнија енергија смањује раздаљину путовања за 1 или 2 јарде на сваких 100 јарди. Остали временски фактори које треба узети у обзир укључују кишу, ветар и снег.

Како креирати стратегију клађења на голф
Најбољи савети за клађење на голф

Најбољи савети за клађење на голф

Испод је неколико корисних савета који ће вам помоћи да максимално искористите стратегију клађења на голф:

Немојте увек подржавати фаворите: Голфу не недостаје шокера као у другим спортским догађајима. Понекад се аутсајдери могу изнервирати да би преузели трофеј. Пример је Тајгер Вудс, који увек има кратке шансе да освоји турнир када је у најбољој форми. Међутим, подржавање њега уместо домаћег играча у форми са дугим квотама може бити скупа грешка. Креатор квота увек радо понуди веће квоте недоказаном голферу.

Немојте игнорисати играча голфа у форми: Клађење на играча у форми голфа је вероватно најбољи начин да се нешто освоји овде. На пример, кладионичар може понудити +200 да Абрахам Анцер заврши међу првих 10. Претпоставимо да је играч завршио у пет узастопних првих 20, онда су шансе сувише добре да би се прошло. Никад се не зна; Абрахам би могао завршити чак и међу 10 најбољих.

Најбољи играчи за велике турнире: Последњим великим првенствима доминирала су позната имена ако статистика није погрешна. На пример, Коепка је био на четвртом месту у свету када је освојио ПГА 2018. С друге стране, Патрик Рид, победник Мастерса 2018, био је на 24. месту пре турнира. Сада то значи да су шансе голфера светске класе (Топ 25) да освоји велики догађај велике.

Историја курса: Безумно је стављати новац на главу одређеног играча голфа, а да се не узме у обзир њихов рекорд на одговарајућем терену. Једноставним речима, увек гледајте како се играч голфа понаша на одређеном терену. Поред тога, регионално познавање никада не би требало занемарити, јер ће домаћи голфер вероватно имати добре резултате на локалном голф терену.

Најбољи савети за клађење на голф
About the author
Ethan Moore
Ethan Moore

Итан "БетМастер" Мур, рођен усред пулсирајуће енергије Лондона, комбинује оштар аналитички ум са узбуђењем спорта. Као главни писац за БеттингРанкер, он нуди јединствен спој статистике, стратегија и прича, чинећи свет спортског клађења доступним и узбудљивим.

Send email
More posts by Ethan Moore

Најновије вести

Ултимате Супер Бовл водич за клађење да се припремите
2023-03-08

Ултимате Супер Бовл водич за клађење да се припремите

Биће пуно новца за легално улагање на Супер Бовл 2023. након што утакмица 2022. обори све претходне рекорде. Последњи пут, у Супербоулу ЛВИ, Лос Анђелес Рамси су победили Синсинати Бенгалсе са 23-20.

Објашњене различите врсте квота за клађење
2023-03-01

Објашњене различите врсте квота за клађење

Морате разумети квоте пре него што почнете да се кладите на било ком нивоу. Разумевање најчешћих квота за клађење и како да читате и разумете њихове различите формате је од суштинског значаја за стављање образованих опклада.

Може ли вас клађење учинити богатим?
2023-01-18

Може ли вас клађење учинити богатим?

Људи широм света уживају у клађењу на спортске догађаје искључиво у рекреативне сврхе. Забава је у узбуђењу потенцијалне победе. Искусни коцкари ће препознати да су новчани губици врло вероватни. С друге стране, постоје људи који успевају да редовно остварују пристојан профит опрезним клађењем.

Четвртфинале Светског првенства 2022. – Холандија против Аргентине
2022-12-09

Четвртфинале Светског првенства 2022. – Холандија против Аргентине

Коначно је пред нама четвртфинале Светског првенства у фудбалу 2022! Са само 8 преосталих тимова, ствари почињу да се захуктавају након доста ужасних наступа и историјског преокрета у осмини финала.