Све о Cricket Odds

Да ли сте знали да је крикет други најпопуларнији спорт на свету? Наравно, само статистички, јер је популаран у Индији, Пакистану и земљама Комонвелта, што не одражава праву слику популарности овог спорта.

Крикет је у основи британски спорт који се ширио углавном у бившим британским колонијама и претеча је бејзбола, са којим дели одређене сличности. Крикет се игра на овалном терену, а екипе имају 11 играча. Циљ игре је постићи више поена од противника, а поени се постижу трчањем, популарно званим трчање.

Како читати квоте за клађење на крикет?

Како читати квоте за клађење на крикет?

Након што играч удари лопту и пошаље је на део терена где нема противничких одбрамбених играча, може да трчи до одређене базе која ће му донети бод. Ако ударач удари лопту тако да она изађе ван граница, добија четири поена, а ударањем лопте у ваздух, која заврши ван граница, добија шест поена.

Мечеви у најпопуларнијим варијантама трају прилично дуго и резултат се мери у неколико стотина поена.

Како читати квоте за клађење на крикет?
Све о квотама за крикет, линијама за клађење и спредовима

Све о квотама за крикет, линијама за клађење и спредовима

Ако сте посетили било коју клађење на крикет форум онда знате да су куглаши и ударачи највеће звезде било ког крикет тима. Управо ове две позиције имају највећу одговорност и доносе предност свом тиму, па је форма главних звезда нешто на шта морате обратити пажњу када је у питању клађење на крикет.

Осим праћења форме играча, праћење утакмица је кључни део стратегије, посебно када је у питању клађење на крикет уживо. Стримовање клађења уживо крикет утакмица ће вам помоћи да боље разумете стратегије тима и кладите се на основу промена догађаја на терену.

Свет клађења на крикет често може бити компликован за нове кладиоце. Наиме, постоје три званичне врсте крикета и бескрајне незваничне.

Тест крикет

Утакмице трају пет дана и сматрају се најважнијим форматом крикета. Овај формат је крајњи изазов за физичке и менталне способности играча. Ако сте заинтересовани за ово клађење на форуму за крикет са информацијама о статусу играча је нешто што ћете морати да посећујете чешће.

Једнодневни крикет

Игра се као засебан меч или део серије. Једнодневни крикет има другачија правила игре у односу на тест крикет и меч траје „само“ седам сати. Најбоља опклада на крикет за Оне Даи крикет је кладити се на тим који има сјајног ударача.

Твенти20 крикет

Најбржи од свих облика, игра траје три сата. Тимови имају по један ининг и максималан број овера је 20. У овој врсти крикета, брзина поентирања је најважнија и ударачи ће преузети више ризика. Када је у питању клађење на крикет, предвиђања за мечеве Т20 су прилично лоша, али овај формат је одличан за клађење на крикет уживо.

Све о квотама за крикет, линијама за клађење и спредовима
Како се кладити на крикет

Како се кладити на крикет

Клађење на крикет је комбинација спортског знања, анализе утакмица и статистике. Мало среће никада није наодмет, али било би погрешно мислити да је клађење на крикет чиста срећа. Ако желите да зарадите на клађењу на крикет, научите све што можете да научите о спорту и гледајте барем неколико мечева сваке недеље.

Након тога, изаберите један до највише три крикет тима на које ћете се кладити и пратите њихову статистику, укључујући форму, кључне играче, традицију, стање терена и све друге податке који могу утицати на исход утакмице у крикету. Само уз озбиљан приступ можете очекивати дугорочне приходе од клађења на крикет.

Како се кладити на крикет
Објашњене линије за клађење на крикет

Објашњене линије за клађење на крикет

У својим почетним фазама, крикет се играо само у тест формату игре под називом крикет дугог облика. На крају су и играчи и гледаоци почели да се узнемиравају због дуге игре. Као резултат тога, неки ауторитети за крикет су предложили краће формате. Ови кратки формати за крикет су на крају постали оно што сада знамо као ОДИ и Т20 крикет.

Спортско клађење сама по себи је била популарна забава за љубитеље скоро сваког спорта. Крикет коцкање такође постоји деценијама. Средином 1660-их, влада Уједињеног Краљевства је усвојила Закон о играма на срећу из 1664. Овај акт је угрозио изгледе спортског коцкања ограничавајући опкладе на 100 фунти, али је та пракса постала само популарнија, иако илегално.

Од тада, клађење на крикет никада није успорило. Са појавом сада највеће крикет лиге на свету, Индијске Премијер лиге (ИПЛ), коцкари сада практикују клађење на крикет стављајући опкладе у милијардама.

Процењује се да ИПЛ вреди више од 5 милијарди долара и његова вредност само наставља да расте сваки турнир. ИПЛ такође доноси више од 300 милиона прегледа на сваком турниру. Ово је можда разлог зашто је Индија такође домаћин највеће заједнице коцкања крикета.

Објашњене линије за клађење на крикет
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на крикет

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на крикет

Клађење на крикет је одлична ствар ако имате знање о овом спорту. Иако је овај спорт други најпраћенији у свету, то не значи да се на њега кладе само они који га познају. Управо супротно, већина кладионичара који се кладе на крикет су навијачи који се кладе готово искључиво напамет.

Посетите било који форум за клађење на крикет и видећете о чему говоримо. Али армија навијача крикета који се кладе на емоције заправо чини велику ствар нашим професионалним играчима: повећава њихову квоте за клађење.

Наиме, све крикет кладионице онлајн у свету на велики број уплата на одређени пар реагују повећањем или смањењем квота. Ако гомила енглеских навијача купи карте за победу Енглеске против Аустралије, квота на Аустралију ће порасти, иако сви савети за клађење предвиђају да је Аустралија фаворит у мечу.

Ово резултира такозваном Валуе Бет, односно ситуацијом у којој висина квоте не одговара стварном односу снаге. Валуе Опкладе се могу наћи у крикету ако познајете спорт и могу вас наградити са квотом преко 4, што ће наши играчи сигурно ценити.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на крикет
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте на крикет

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте на крикет

Велика Британија је дом крикета и клађења, а Вилијам Хил је један од њих најбоља онлајн кладионица за клађење на крикет. Кликом на дугме Крикет на страници менија ући ћете у понуде клађења на крикет које изгледају најбоље што могу. Виллиам Хилл нуди најзанимљивије парове крикета, посебне опкладе на њих, као и дугме за меч уживо.

Ако се одлучите за клађење на крикет уживо, имаћете приступ одличној разради, као и засебном прозору са статистиком меча. Виллиам Хилл покрива огроман број лига, првенстава, међународних утакмица и егзибиционих утакмица.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте на крикет
Савети и трикови за квоте клађења на крикет

Савети и трикови за квоте клађења на крикет

Постоје посебне кладионице за крикет на мрежи које се баве искључиво проналажењем кладионица које стављају превелики хендикеп на фаворите. Иако постоје екипе које су изразити фаворити у игри, кладионице често знају да их прецене и понуде превише хендикеп поена за њихову победу.

Крикет је комплексан спорт и победе аутсајдера уопште нису ретке, што наши играчи знају да искористе.

Кондиција и форма су важан део сваког спорта, а то посебно важи за крикет. У спорту где утакмице трају пет дана, често се испитује психичко и физичко стање тима. Стога је за клађење на крикет форум невероватно важан, јер на форумима можете пронаћи инсајдерске информације о кондицији тимова.

Форма тима је такође кључни аспект клађења, јер тимови који имају повећање форме могу много да победе јачи тимови. Важи и обрнуто, ако су јаки тимови у лошој форми, не могу се сматрати фаворитом ни у једном мечу.

Савети и трикови за квоте клађења на крикет
Анализирајте своје претходне опкладе

Анализирајте своје претходне опкладе

Ваша предвиђања за крикет се нису остварила и ваш тикет није победио? Учите из својих грешака. Анализирајте крикет меч у којем нисте успели и покушајте да схватите зашто се то догодило. Да ли је у питању виша сила, комбинација случајности, недостатак информација или ваша лоша процена?

Пронађите грешку и учините све што можете да спречите да се понови.

Анализирајте своје претходне опкладе