William Hill рецензија кладионичара - Bonuses

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
БонусБесплатна опклада за нове чланове
Врхунски бренд
Историјска спортска кладионица
Неограничена повлачења
Јацкпот слот игре
Поуздано
Проверено
Сигурно
Врхунски бренд
Историјска спортска кладионица
Неограничена повлачења
Јацкпот слот игре
William Hill is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Као и код многих сајтова за клађење, када се пријавите на Виллиам Хиллс, можете очекивати обиље уводне бонусе и понуде.

Виллиам Хиллс је познат по свом великом избору понуда и бесплатних опклада. Открили смо страницу посвећену доступним промоцијама приликом прегледања сајта.

Регистрација и бонус добродошлице

Не можемо покрити све, па смо одабрали неколико специјалитета за које верујемо да су типични за оно што се нуди. Међутим, имајте на уму да промоције могу бити временски осетљиве и да често варирају. Као резултат тога, промоције које овде помињемо можда вам неће бити доступне, у зависности од тога када користите сајт.

Такође, имајте на уму да овде нису наведени сви услови и одредбе, већ да се могу у целини видети на веб локацији.

Виллиам Хиллс нуди опкладу без ризика од 500 долара у већини држава у којима послује. Међутим, услови бонуса добродошлице без ризика могу се разликовати у зависности од области. Не улазећи превише у детаље, свака држава ће имати нешто другачије искуство које најбоље одговара локалној публици.

У случају опкладе без ризика од 500 долара, Виллиам Хиллс вам пружа начин да положите опкладу и повратите је ако ваш избор не испуни очекивања. Поставља се квалификациона опклада од најмање 10 долара, а затим се поклапа са 100% до 500 долара.

Ако ваша почетна улога улог не достигне ознаку, биће вам враћен новац и дат ће вам још један покушај. Ова промоција је уобичајена на локацијама као што је Њу Џерси; међутим, узмите у обзир да Илиноис уместо тога има опкладу без ризика од 300 долара.

П30 Промотивни код Понуда за нове купце

Отворите нови рачун за спортске кладионице са кодом купона П30 и они ће вам понудити бесплатну опкладу ако ставите своју прву опкладу од €10 или више. Квалификациона опклада мора имати квоте од 1/2 или 1,5 или веће. Одлична ствар је што опкладе пре меча и у игри испуњавају услове за промоцију.

Виллиам Хиллс ће вас наградити са две бесплатне опкладе од 15 € када испуните услове. Након тога имате укупно 30 дана до истека. Коцкајте их у потпуности јер делимични откуп није опција.

Коначно, ова погодност је доступна само новим клијентима у Уједињеном Краљевству или Ирској. Такође, само одређени начини плаћања ће вас квалификовати, па обавезно прочитајте све одредбе и услове бонуса добродошлице.

Бет Боост Ацца

Направите Аццу са 3+ типова, погодних за употребу у било ком случају осим за хртове и коњске трке, и можете добити појачање до 20 фунти. Боост се може користити само једном дневно, доступан је у било које доба дана и не преноси се на следећи дан ако га не користите тог дана. Услови и одредбе Бет Боост Ацца остају на снази.

Осигурање за тенис током игре

Постојећи играчи добијају повраћај од 10% на опкладе, са максимално 25 фунти у бесплатним опкладама. Ове бесплатне опкладе ће бити додељене понедељком када се седмица заврши у подне. Ово подразумева да се 10% нето губитака враћа као бесплатна опклада, што чини клађење још мање опасним.

Бесплатне опкладе су доступне само на тениским тржиштима и за појединачне опкладе. Вишеструке опкладе се не прихватају. Ова понуда важи само у Уједињеном Краљевству и Ирској. Само ГБП и ЕУР су прихваћене као валуте за опкладе. Постоје одређена ограничења.

Вилијам Хилс Хигх 15

Ова понуда важи на националним ловачким тркама у Великој Британији и Ирској. Ако ваш избор победи са пет дужина или више, добићете 15% бонуса на свој добитак, до максимално £100. Осим за Гранд Натионал, ово се односи на све телевизијске расе Натионал Хунт. Све доступне трке могу се наћи на веб страници Виллиам Хиллса.

Виллиам Хилл Инцентивес Спарк Екпансион
2022-08-24

Виллиам Хилл Инцентивес Спарк Екпансион

Иновативна понуда бесплатних опклада Виллиам Хилл-а револуционише подстицаје у спортском коцкању. За предстојећа такмичења, корисници кладионице могу добити бесплатну опкладу за једноставно поштовање услова бонуса. Бесплатна опклада без готовине је промотивна понуда за квалификоване власнике налога, која нема готовинску вредност. Међутим, готовински добици од бесплатне опкладе су стварни, због чега промоција привлачи велику пажњу.