Melbet Преглед кладионичара 2024 - Affiliate Program

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
БонусБонус $1750 + 290 бесплатних окретаја
Поуздано
Проверено
Сигурно
Melbet is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Појединци који желе да сарађују са МЕЛбет-ом могу се регистровати као подружнице. Посао је јефтин јер не захтева канцеларију, више особља или капитал. Само треба да управљате играчима и проширите се.

Претпоставимо да се особа истиче у маркетингу путем е-поште, друштвеном умрежавању, блоговању или раду на партнерским веб локацијама. У таквим околностима, МЕЛбет Аффилиате Програм је фантастична опција за њих да зараде више прихода.

Зашто се придружити МЕЛбет партнерском програму?

Партнери имају прилику да зараде знатан новац са РевСхаре-ом почевши од 25% и ЦПА програмима за сваког играча кога препоруче МЕЛбет-у. Запамтите да је ово доживотни РевСхаре, што значи да ће подружнице наставити да зарађују новац све док њихови играчи наставе да се кладе.

Ако желите да проучите како функционишу рекламни напори компанија за коцкање, нећете наћи разне информације на другом месту.

Зарада партнера се израчунава множењем укупног прихода компаније са РевСхаре процентом. По стопи РевСхаре од 25% и укупном приходу компаније од 10.000 долара, филијале добијају 2.500 долара.

Како се придружити МЕЛбет партнерском програму?

  1. Идите на мелбетафилиатес.цом и изаберите жуто дугме Регистрација у горњем десном углу.
  2. Попуните све потребне детаље. Имајте на уму да су сва поља означена звездицом (*) су обавезни и неће вам дозволити да наставите осим ако их не попуните.
  3. Сачекајте модерацију. Умереност обично траје од неколико сати до два дана.
  4. Након успешне модерације, проверите своју е-пошту за детаље о налогу.
Мелбетова нова ивица клађења
2022-06-29

Мелбетова нова ивица клађења

Мелбет је познат по својим изванредним услугама спортског клађења. Играчи који користе провајдера могу учествовати у разним доступним спортским догађајима. Од свог почетка, платформа је значајно напредовала како би својим корисницима пружила услуге светске класе.