ComeOn рецензија кладионичара - Account

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Бонус100% до 500 долара
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
Поуздано
Проверено
Сигурно
Брзо повлачење
Широк избор игара
Ретробет у понуди
ComeOn is not available in your country. Please try:
Account

Account

Процес регистрације на ЦомеОн-у! је релативно лако. Процес је детаљан за кориснике на сајту. Главна страница има дугме са ознаком „Отвори налог“ и све што корисник треба да уради је да прати кораке. Добра је идеја да обезбедите да су услови и одредбе пажљиво прочитани и све што је потребно је да пружите тражене информације.

Како отворити/регистровати налог

Једноставни кораци на веб локацији за отварање налога су прилично стандардни за онлајн кладионице. Потребна је мала количина личних података и можда ће бити потребно доставити документе сајту за верификацију личне карте. То је зато што је за компанију важно да буде сигурна да је корисник тачно оно за кога се представља и да је одговарајућег узраста за клађење на мрежи. Пратите ове кораке да бисте регистровали налог:

 1. Кликните на дугме „Отвори налог“ на главној страници веб странице
 2. Изаберите корисничко име
 3. Унесите емаил адресу
 4. Изаберите лозинку
 5. Кликните на наставак
 6. Додајте тражене личне податке. Ово укључује име, адресу, валуту и релевантне контакт информације
 7. Налог је сада креиран и корисник може додати бонус код да прикупи било који бонус за регистрацију

Верификација рачуна

Када корисник подеси свој налог, мораће да верификује своје контакт податке. Ово се може урадити преко падајућег менија на картици „Налог“. Од корисника се може тражити да верификују свој број мобилног телефона или адресу е-поште. Ово је тако да ЦомеОн! могу бити сигурни да комуницирају са правом особом у вези са специјалним понудама, депозитима и исплатама.

Додатно. Провера идентитета ће можда морати да се обави уз помоћ докумената које ће корисници можда морати да приложе да би потврдили адресу. Документи који се могу затражити укључују копије:

 • Пасош
 • Возачка дозвола
 • Рачун за комуналне услуге
 • Телефонски рачун
 • Извод из банке

Како се пријавити

Процес пријављивања на ЦомеОн! је изузетно лако. Када је налог постављен, корисник има своје корисничко име и лозинку и то је све што је потребно. Процес пријављивања значи да ће се детаљи налога аутоматски учитати и кориснику ће одмах бити дат приступ историји свог налога.

 1. Кликните на дугме „Пријава“ на главној страници.
 2. Унесите корисничко име у прво поље.
 3. Унесите лозинку у друго поље.
 4. Притисните ентер и налог се учитава.
 5. Ако постоји проблем са лозинком, изаберите опцију „заборављена лозинка“.

Како откључати налог

Постоји више разлога зашто налог може бити закључан. Може бити да је корисник покушао да се пријави превише пута са нетачном лозинком или можда постоји проблем са локацијом са које игра. Ако је то случај, биће потребна помоћ за откључавање налога.

 1. Када корисник добије обавештење да је налог закључан, треба да контактира корисничку подршку, било е-поштом или путем ћаскања уживо.
 2. Објасните проблем са процесом пријављивања.
 3. Оперативна служба за кориснике ће истражити и понудити решење. Ако је проблем у локацији, могуће је да корисник неће моћи да настави са онлајн клађењем преко ЦомеОн-а! због локалних закона о клађењу.
 4. Оперативка ће откључати налог ако то буде у могућности и даће савете како да избегне сличан проблем у будућности.

Како затворити налог

Затварање налога код ЦомеОн! је релативно лако. Постоји опција једноставно да направите паузу од налога или да га потпуно затворите. Корисник има опцију да затражи од корисничке службе да затвори налог за њих или да то уради сам са картице налога. Свако ко затвори свој налог да би контролисао своје клађење на мрежи ће:

 1. Идите на „Подешавања налога“ и изаберите опцију „Затвори налог“.
 2. Изаберите разлог за затварање.
 3. Изаберите временски период за који ће рачун бити затворен.
 4. Налог се може поново отворити у било ком тренутку ако разлог није везан за контролу активности коцкања. Свако ко жели да затвори свој налог да би решио проблем онлајн клађења треба да дозволи ЦомеОн-у! знати тако да се може пружити одговарајући савет и подршка.
Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине
2022-11-26

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине

На турниру који је донео многа изненађења и узнемирења, није било ниједног већег од пораза у првој утакмици Групе Ц од Аргентине од сензационалне Саудијске Арабије.