22BET рецензија кладионичара - Bonuses

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
БонусДо 300 долара
Широк спектар плаћања
12000+ слотова
Доступно спортско клађење
Поуздано
Проверено
Сигурно
Широк спектар плаћања
12000+ слотова
Доступно спортско клађење
22BET is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Најбољи бонуси на сајту за клађење нису трикови - уместо тога, они подржавају искуство које играч добија када користи онлајн кладионицу. Имајући ово на уму, играчима се саветује да истраже различите доступне бонус опције и одлуче који додатак најбоље одговара њиховом стилу игре и циљевима.

Играчима на 22Бет-у су доступни различити бонуси за клађење. Међутим, 22Бет тренутно не нуди бонусе без депозита на коњским тркама или другим играма. Провајдер такође тренутно не нуди бонусе за клађење - сви 22Бет бонуси захтевају неку врсту депозита играча или опкладу играча.

Бонуси добродошлице

22Бет дочекује нове купце бонусима - често депозитни бонуси. Ови бонуси за регистрацију за спортско клађење дају играчима прилику да удвоструче свој депозит, до одређеног износа. Ово може укључивати добијање 100% депозита назад када играчи направе нови налог, ограничено на максимално 100 УСД, или други износ.

Бонуси специфични за спорт

22Бет понекад шаље играче е-поштом са бонусима на сајту за клађење који се односе на одређене спортове на мрежи. Ови бонуси за клађење су обично доступни за а само ограничено време, а могу да покрију Бонус за клађење на еСпорт, бонуси за трке коња или додаци који се односе на друге игре у оквиру 22Бет кладионице.

Поново учитај бонусе

Играчи могу добити бонусе додатног кредита када сваке недеље допуне своје 22Бет рачуне. Овај бонус је обично доступан само једном недељно и ограничен је на одређени износ. На пример, играчи могу добију 100% свог износа допуне у плусу, ограничено на 100 долара.

Бонуси за губитак низа

22Бет понекад нуди бонусе играчима који су изгубили одређену количину опклада у низу. На пример, могу понудити бонус поене - до а највише 6.000 - играчима који имају изгубио 20 опклада за редом. Минимални квалификациони износи опклада могу се применити на ове опкладе.

Бонуси за готовински рабат

22Бет понекад својим играчима нуди готовинске бонусе. Ово може укључивати процентуални недељни рабат на постављене опкладе, ограничено на 1.000 долара - или други износ у зависности од услова и услова бонуса. Вредност минималне квоте може се применити на ову врсту бонуса од 22Бет.

Дневни акумулаторски бонуси

22Бет тим може понудити посебне бонусе на дневним акумулаторима. Играчи могу да провере 22Бет бонус страницу за информације о овим акумулаторима, а затим да изаберу онај који носи бонус. У сваком тренутку може бити доступно више бонуса „Акумулатор дана“, тако да би играчи требало да редовно проверавају ажурирану страницу бонуса како би сазнали о најновијим понудама.

22Бет уводи нове врсте опклада
2022-10-05

22Бет уводи нове врсте опклада

22Бет је једна од најпопуларнијих међународних платформи за спортско клађење на мрежи, лиценцирана широм света у више од 150 земаља. Његова популарност произилази из бројних предности, укључујући врхунске услуге бриге о корисницима, поуздане безбедносне карактеристике, атрактиван и интуитиван кориснички интерфејс, универзалну компатибилност, примамљиве бонусе и брзе исплате.