Клађење на US Open Golf Championship на мрежи

Голф има богату историју и традицију. Пореклом из Шкотске, овај индивидуални спорт је некада био ексклузиван за мушкарце, али је сада отворен за све. Циљ овог спорта је убацити лопту у рупу пуштеним ударцима. Голф се може играти из забаве или такмичења. Данас голф ужива огромну популарност, са међународним такмичењима у голфу који привлаче огромну публику како на голф терену тако и на масовним медијима. Што се тиче такмичарског злата, УС Голф опен заузима посебно место у срцима ентузијаста голфа.

Шта је УС Голф Опен?ТакмичењеЗашто је УС Опен популаран?Како се кладити на УС Опен?
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Шта је УС Голф Опен?

Шта је УС Голф Опен?

Отворено првенство САД у голфу је годишњи турнир који се одржава у САД. Веома је цењен у индустрији голфа, као други од четири највећа голф мајора. Ово годишње такмичење има огромну историју која датира још од 1895. године, под надзором голф асоцијације Сједињених Држава (УСГА). Овај догађај се често одржава око јуна, изузев 2020. Догађај 2022. одржава се од 17. до 20. јуна 2022. на курсу Пеббле Беацх у Калифорнији.

Током година, УС Опен је одржан на неколико курсева широм САД. Овај турнир се сматра једним од најтежих тестова за голфере четири главне категорије. Већина Отворених првенстава САД-а се игра на високим грубим и брзим играма. Тхе ПГА Тоур такође вреди проверити да ли волите да се кладите на голф турнире.

Сваки голфер са стварним амбицијама обично има очи упрте у представљање и евентуалну победу на Отвореном првенству САД у голфу. Разрађена квалификациона структура турнира предвиђа да се 2.500 голфера такмичи за 156 слотова.

УС опен обично има тешку торбицу за победнике. Током протеклих неколико година, укупан наградни фонд УС Опена је у просеку износио око 11 милиона долара. Наградни фонд издања за 2022. износи око 12,5 долара. Прошлогодишњи победник је кући однео око 2 милиона долара. Што се појединачних награда тиче, остаје само чекање и гледање.

Квалификација

Сваке године УСГА наводи квалификационе догађаје на 100+ локација у Сједињене Америчке Државе и неколико међународних сајтова. Најбољи део УС Опена је то што је отворен за све. Међутим, квалификациони уноси су обично доступни професионалним и арматурним голферима. Арматуре голфери морају имати индекс хендикепа не већи од 1,4 према УСГА систему хендикепа да би наступили у локалним квалификационим рундама.

Играчи голфа који напредују из локалних квалификација иду у последњу рунду квалификација, која се одржава на 11 квалификационих локација, од којих је већина у САД. Најбољи играчи из финалних квалификација придружују се 20 играча у изузетој категорији, обично на основу њихових акредитива у голфу.

Шта је УС Голф Опен?
Такмичење

Такмичење

Од свог оснивања 1898. године, УС Опен је имао 72 рупе у игри ударцем. Након завршетка целог курса, играч са најмањим бројем удараца се крунише као победник. Међутим, ако после 72 рупе буде нерешено, турнир иде у плеј-оф. Рунда са 18 рупа (пуна рунда) се користи за прекид везе. То значи да је то једини од четири голфа који подвргава играче целој рунди голфа да би прекинуо нерешен резултат.

Историја УС Опена

Од скромних почетака, први УС Опен се играо на терену са 9 рупа у Невпорт Цоунтри Цлуб-у 1895. Инаугурационо такмичење је било једнодневни догађај у којем је учествовало само десет професионалних голфера и арматура, где је присуствовао професионалац Невпорт Цоунтри Цлуб-а, Хораце Равлинс , освоји први трофеј. У раним годинама доминирали су британски голфери, који су освојили првих 16 издања.

Године 1911, након завршетка стазе са 18 рупа у Цхицаго Голд Цлубу, први Американац, Џон Мекдермот, победио је на такмичењу, слављен као амерички продор. Од историјске победе, амерички голфери су доминирали на Отвореном првенству САД у голфу.

Такмичење
Зашто је УС Опен популаран?

Зашто је УС Опен популаран?

УС Опен је веома цењен. Његова репутација превазилази голф заједницу и брзо постаје омиљена међу спортским кладионицама. То је несумњиво један од највећих спортских догађаја јер окупља врхунске професионалне играче голфа свих узраста. Последњих година УС Опен је постао видљивији међу играчима клађење на спортске турнире, развој који је подстакао сајтове за спортско клађење на мрежи да исцрпно прате догађај.

Голф постаје све видљивији

Побољшана видљивост је од виталног значаја за популарност УС Опена и других великих спортских турнира. ТВ гледаоце и стреамере уживо третирају сатима врхунског играња голфа које хостују ентузијасти голфа који пружају непроцењив увид у игру. Боље разумевање игре несумњиво даје играчима више мотивације да се кладе.

Голф пружа високе квоте

Злато се несумњиво налази на листи спортских турнира који дају велике квоте. Често се фаворит за ове спортске турнире може по цени од 8-1. Иако све може поћи наопако на било ком спортском првенству, тако добре квоте нису уобичајене у круговима онлајн клађења.

Провајдери голфа Бројна тржишта клађења

Попут најбољих еспорт шампионата, УС Опенс нуди огромна тржишта клађења. Неке од уобичајених врста опклада које се нуде у такмичењу укључују опкладе на директне утакмице, будуће опкладе, опкладе на добитке и опкладе на терен.

Зашто је УС Опен популаран?
Како се кладити на УС Опен?

Како се кладити на УС Опен?

Главни захтеви за клађење на УС опен и друге спортске лиге су обично два, намера да се игра и новац за клађење. Када се ове две основе разврстају, све што остаје да се учествује у спортским онлајн турнирима је придруживање а реномирана онлајн кладионица. Па, регистрација код онлајн кладионице требало би да буде лака на овом дигиталном рубу – кликом на везу за регистрацију и праћењем неких детаљних упутстава.

Сваки играч који воли да се клади на УС опен треба да разуме како да пронађе вредност када се клади. Али са бројним елитним играчима на УС Опену и више варијабли, чак и најбољи играчи се надају да ће победити у делић времена. Сваки проницљиви кладионичар би стога требао бити жив у овој чињеници. Стављање опклада на УС Опен иде даље од фокусирања на неколико елитних играча.

Кладионици такође треба да буду заинтересовани да разумеју различите доступне врсте опклада. На пример, може се кладити на број рунди, елитног играча чији су изгледи можда пали после неколико лоших рупа, или би играч могао да заврши са бољим резултатом после двојке или тројке.

Тешко је профитирати од турнира ове величине подржавајући најбоље. Понекад је кључно правилно истраживање. Још је боље кладити се на играча у форми који има вештину да извуче изненађење на великој сцени него да се држи фаворита.

Како се кладити на УС Опен?
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović