The Triple Crown

Они који уживају у коришћењу сајтова за спортско клађење на мрежи приметиће да трке коња заузимају највећи део тржишта клађења. Ова врста спорта је популарна међу људима широм света. Уместо да потпадне под један тркачки кишобран, Трипле Цровн заправо се састоји од три различита коњичка такмичења са одвојеним организаторима. То су Кентаки Дерби, Преакнесс Стакес и Белмонт Стакес. Одржава се сваке године између маја и јуна.

Љубитељи коњских трка сматрају да је Трипле Цровн највећи изазов за расне расе. Укупни наградни фондови за Белмонт и Преакнесс Стакес су по 1,5 милиона долара. Дерби у Кентакију има толику количину за расподелу између џокеја. У 2020. победник Белмонт Стакеса добио је 800.000 долара.

Све што треба да знате о Трострукој круни

Све што треба да знате о Трострукој круни

Само 13 коња је успело да победи у све три трке у историји Трипле Цровн. То је један од најизазовнијих подвига у овој врсти спорта. Тхе Кентуцки Дерби је најистакнутији од три догађаја.

То је постало важан аспект не само коњских тркачких лига, већ и спортске културе у целини. Постоје ограничења у погледу броја коња који испуњавају услове. Улазак у све три трке коштаће власнике коња 15.000 долара.

Све што треба да знате о Трострукој круни
Зашто је трострука круна популарна за клађење?

Зашто је трострука круна популарна за клађење?

Трострука круна је врхунац америчких коњских тркачких турнира. Обухвата три најпознатија изазова у спорту. Коњи који се такмиче укључују најатлетскије и најучинковитије примерке на располагању. Штавише, Трипле Цровн приморава џокеје да фино подесе своје вештине јахања. Ако коцкари уживају у коњским тркама, онда ће овај догађај бити веома привлачан.

Пошто су коњи добро познати јавности, то омогућава играчима да истраже колико су добро радили на ранијим тркама. Ово је корисно када је у питању стављање опкладе са онлајн спортска кладионица. Ако особа користи свој увид, то ће повећати њене шансе да направи тачно предвиђање.

Циљ сваке опкладе је да се постигне исплата. Опкладе за троструку круну награђују оне који познају спорт и његове учеснике.

Такође је поштено рећи да је Трострука круна друштвени догађај. Нагласак је на доживљају гледаоца. Дели ове сличности са другим турнирима коњских трка као што је Гранд Натионал. Док гледају једну од три трке уживо, уобичајено је да људи извуку своје телефоне и приступе сајтовима за клађење на мрежи.

Зашто је трострука круна популарна за клађење?
Све што треба да знате о коњским тркама

Све што треба да знате о коњским тркама

Коњске трке је један од најстаријих спортова који постоје. Нико не зна тачно доба када је настао. То је због чињенице да су коњи припитомљени још од праисторије. Током векова било је промена у типовима курсева и правилима. Напредак је такође направљен у безбедносној опреми.

Међутим, укупни концепт коњских трка се није променио. Две или више ових животиња јашу џокеји који покушавају да контролишу њихов правац и брзину. Стаза може да садржи препреке и скокове. Коњ који први стигне на циљ проглашава се победником.

Главни изузетак је ако је џокеј сјахао. Понекад ће догађај дозволити само одређеним расама да се такмиче. Старост коња се такође може користити за одређивање подобности.

Када се кладите на турнире коњских трка на мрежи, уобичајено је да људи дају опкладу у оба смера. То значи да чак и ако животиња не дође прва, исплата би могла да се деси све док се налази. Количина освојеног новца се смањује што коњ досеже ниже на ранг листи. Клађење на сваки начин постало је веома распрострањен облик коцкања у култури коњских трка.

Све што треба да знате о коњским тркама
Како се кладити на троструку круну

Како се кладити на троструку круну

Тешко је пронаћи сајт за спортско клађење који не служи коњским тркама. Овакве врсте догађаја су постале индустријски стандард за кладионичарске компаније.

Пошто Трипле Цровн има три познате трке, велики број кладионичара ће понудити опције за опкладу. Ако особа жели најједноставније могуће искуство, могла би направити директну опкладу. Ово подразумева одабир једног потенцијалног победника.

Постоји и много необичних опција које можете испробати. То ће побољшати искуство коцкања. На пример, уместо да изабере једног коња, играч може предвидети три најбоља финишера. Ово је познато као Трифецта опклада. Биће потребно предвидети којим редоследом ће завршити.

Опкладе на Екацта и Суперфецта укључују избор два или четири најбоља коња, респективно. Ово последње ће бити тешко победити. Сходно томе, исплате су прилично високе у поређењу са директним опкладама.

Тхе квоте за клађење за сваког коња дати су као разломак. Што је већи број, већа је исплата. Међутим, шансе да коњ победи ће се смањити. Коцкари треба да изаберу ону која постиже праву равнотежу између потенцијала да заврши први и довољно пристојне исплате. Фактори који утичу на шансе укључују усмену предају, врсту стазе и временске прилике.

Како се кладити на троструку круну
Најбољи сајтови за клађење Трипле Цровн у 2022

Најбољи сајтови за клађење Трипле Цровн у 2022

Веб локације кладионичара се стално такмиче једни са другима како би привукле више купаца. Они то раде тако што нуде најбоље могуће квоте и бонусе. Вреди куповати пре него што се одлучите за једну одређену спортску кладионицу. Неколико брендова се издваја због својих признања, година рада и јаке репутације.

Кладионица Унибет са седиштем на Малти је добар пример. Од свог оснивања 1999. године, постао је један од најпопуларнији спортови кладионичарске фирме на тржишту. Клађење уживо је драгоцена функција ако корисници желе да промене своју опкладу на Трипле Цровн док је трка у току.

10бет је вредан разматрања због различитих врста опклада. Њихов сајт такође нуди конкурентне квоте за коњске трке. Они су доступни у америчком, европском и британском формату. 10бет сајт је добио позитивне критике захваљујући свом интуитивном и корисничком интерфејсу.

22Бет је новија кладионица идеална за љубитеље клађења на шампионате у коњским тркама као што је Трипле Цровн. Њихов примарни фокус су коцкари из европских земаља. Међутим, они настављају да се шире. Док 22Бет постоји тек од 2018. године, његов сајт је већ успео да импресионира дугорочне играче.

Најбољи сајтови за клађење Трипле Цровн у 2022
Историја троструке круне

Историја троструке круне

Ако би почетник погледао листу тркачких турнира, вероватно би препознао Троструку круну. То је зато што је током година постало једно од највећих спортских првенстава у САД. Расе које сачињавају овај догађај постојале су много пре него што је име Трипле Цровн добило на значају.

Писац Чарлс Хатон је заслужан за то што га је смислио 1930. Током година редослед којим су три трке вођене мењао се. Године 1969. одлучено је да се сви одрже у року од пет недеља. Због тога, савремени коцкари могу предвидети победничког коња и чекати нешто више од месец дана да виде да ли је то успешна опклада.

Иако су и ждребе и ждребе дозвољене у Трострукој круни, ждребе никада нису победиле у све три трке. Гелдингс такође могу да се такмиче. Међутим, ни они до сада нису успели да дођу до трофеја. 2003. кастрат по имену Фунни Циде успео је да буде први у Дербију и Преакнессу.

Када се кладе на турнире коњских трка као што је Трипле Цровн, играчи су историјски фаворизовали ждребе. Када је интернет створен, то је довело до појаве онлајн сајтова за спортско клађење. Коњске трке су главни спорт који се налази у мноштву каталога кладионичара.

Историја троструке круне