NBA

October 31, 2023

СКИМС: Званични партнер за доње рубље за НБА, ВНБА и кошарку САД

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Бренд СКИМС Ким Кардашијан је ушао у вишегодишње партнерство са НБА, ВНБА и УСА Баскетбалл-ом, чиме је СКИМС постао званични партнер за доње рубље ових организација. Договор укључује повећану медијску изложеност на платформама лиге и виртуелне рекламе на терену током националних преноса.

СКИМС: Званични партнер за доње рубље за НБА, ВНБА и кошарку САД

СКИМС Мушка колекција и сарадња

СКИМС, недавно процењен на 4 милијарде долара, проширио је своју понуду на мушку колекцију. Колекција је лансирана уз учешће НБА Алл-Стар Схаи Гилгеоус-Алекандера. Као део партнерства, СКИМС и НБА планирају да сарађују на препознатљивим догађајима као што су НБА Алл-Стар викенд и инаугурациони турнир у сезони у децембру.

СКИМС-ов раст и финансирање

Од свог лансирања 2019. године, СКИМС је од понуде одеће за обликовање прерастао у одећу за дневни боравак, укључујући пиџаме и тренирке. У јулу, СКИМС је затворио рунду финансирања од 270 милиона долара коју је водио Веллингтон Манагемент.

У закључку, партнерство између СКИМС-а и НБА, ВНБА и УСА Баскетбалл-а учвршћује позицију СКИМС-а као водећег бренда доњег веша. Са повећаном медијском изложеношћу и сарадњом на кључним догађајима, СКИМС је спреман да додатно прошири свој домет и утицај у индустрији.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Маттео "Тео" Бианцхи, хваљен као "Дата Динамо" БеттингРанкер-а, представља суштинску комбинацију спортског ентузијасте и чаробњака бројева. Његово педантно истраживање осигурава да су кладионици увек корак испред, чинећи га каменом темељцем платформе.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Најновије вести

Како се носити са лошим тркама у клађењу
2023-11-20

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости