AFL Europe: Aussie Rules

Сврха овог водича је да помогне играчима да схвате све аспекте клађења на турнирима у Ауссие правилима, од историје игре до тога како да пласирају најпопуларније врсте опклада на онлајн кладионици. АФЛ Европа, као што име говори, је европско крило Аустралијске фудбалске лиге задужено за управљање спортом, као и за организацију такмичења и промоцију уопште.

Док они надгледају листу АФЛ спортских турнира, два главна догађаја су Еврокуп и Европско првенство, који се одржавају у земљама чланицама на принципу ротације. Све европске игре Ауссие правила играју се на аматерској основи, тако да нема наградних фондова.

Све што треба знати о АФЛ Еуропе: Ауссие Рулес

Све што треба знати о АФЛ Еуропе: Ауссие Рулес

Прво од мајора Ауссие рулес Турнири су Европско првенство које се одржава сваке три године како би се утврдило која је репрезентација најбоља. Учествују репрезентације из 23 земље са тимовима од по 18 играча. То је једно од најбољих шампионата у Аустралији и тешко је такмичење током три дана.

Други од највећих догађаја у Аустралији је Еврокуп, годишње такмичење 9-а-сиде које заправо укључује неевропске тимове. Оба ауссие рулес првенства такође имају мечеве за жене и дају још више могућности играчима да се пласирају опкладе на сајтовима за клађење на мрежи.

Све што треба знати о АФЛ Еуропе: Ауссие Рулес
Све што треба да знате о аустралским правилима фудбала

Све што треба да знате о аустралским правилима фудбала

Иако у наслову има фудбал, то је заправо игра која комбинује елементе рагбија, америчког фудбала, кошарке и британског фудбала како би направила узбудљиву, јединствену игру. То је контактни спорт са два тима 9-а-сиде играча који се играју на овалном терену са овалном лоптом.

Циљ је постићи што више голова кроз два највиша стуба на сваком крају терена. Утакмица траје 80 минута и састоји се од четири четвртине по 20 минута. То је брза игра са разним начинима додавања лопте.

Све што треба да знате о аустралским правилима фудбала
Зашто је АФЛ популаран за клађење?

Зашто је АФЛ популаран за клађење?

АФЛ је најпопуларнија игра у Аустралији са огромном публиком, а њена популарност непрестано расте у Европи и шире. У ствари, у САД-у привлачи око половину мањег броја гледалаца Амерички фудбал ради; што није лоше за надолазећи аматерски спорт.

У Европи је број гледалаца порастао за 50% и још увек расте. Бројне ТВ станице и онлајн стриминг сервиси обезбеђују да фанови могу да буду у току са акцијом, кладећи се на сајтовима за клађење на мрежи и бирајући са великог броја тржишта.

Еврокуп и Европско првенство, као и сви остали лиге и турнири, нуде много могућности за клађење на овај јединствени спорт. Играчи могу изабрати да се кладе на утакмице, појединачне тимове или играче. Једно од популарних тржишта за клађење је Монеилине клађење (познато као Хеад то Хеад у Аустралији), где се кладионици кладе на то који ће тим победити.

Следећа популарна опција је клађење на линију, где играчи предвиђају како ће се хендикепирани и противнички тим понашати једни према другима. Остала тржишта укључују клађење на маржу, клађење на деривате, клађење на предлог и клађење на фјучерсе.

Зашто је АФЛ популаран за клађење?
Како се кладити на АФЛ

Како се кладити на АФЛ

Прво, играчи морају да пронађу своју најбољу онлајн кладионицу која нуди тржишта клађења АФЛ. Одабир поузданог сајта са реномираном лиценцом је од суштинског значаја да би се осигурала сигурност и сигурност личних и финансијских података.

Други фактори које треба узети у обзир могу укључивати бонуси добродошлице, добре квоте и начин плаћања који одговара играчу. Играч једноставно треба да се региструје на сајту, отвори налог и затим финансира налог. Да би почели да играју, играчи морају да оду на АФЛ на сајту, одаберу меч, изаберу опкладу и затим потврде опкладу.

Играчи могу учинити много да помогну својим шансама за победу развијањем знања. Ово укључује истраживање статистике о тимовима и играчима и праћење најновијих вести о њима. Познавање повреда играча и нивоа кондиције је битна информација када се постављају, на пример, опкладе на предлог.

Такође, знање о томе како се тимови понашају током различитих фаза игре, заједно са врстом времена и представама код куће и у гостима, може бити кључно за успешније клађење на деривате.

Како се кладити на АФЛ
Најбољи АФЛ сајтови за клађење у 2022

Најбољи АФЛ сајтови за клађење у 2022

Беттингранкер је олакшао одабир најбољих АФЛ сајтова за клађење у 2022. са својим детаљним прегледима сајтова. Постоји много добрих сајтова за клађење, али 1кБет (9.2), Мелбет (9.0), и Малина (8,9) сви су постигли веома високе оцене, као и бројни други онлајн сајтови.

Апсолутни најбољи победник је Касумо, који је постигао савршену десетку. Као што би се очекивало, све ове локације су безбедне, прописно лиценциране и заштићене ССЛ технологијом. Многи од њих нуде одличне бонусе; на пример, до 500 долара на сајту Цасумо.

Може им се приступити из невероватног броја земаља широм света и нуде многе валуте, језике и методе депозита и повлачења који одговарају широком спектру људи. Мобилне апликације су такође доступне за играче који воле да се кладе у покрету. Ове интернет странице за спортско клађење нуде много различитих тржишта за клађење, укључујући Монеилине, маржу, деривате, понуде, фјучерсе и клађење уживо.

Клађење уживо је узбудљиво искуство које омогућава клађење у игри и чини играча да пажљиво прати игру како би поставио праве опкладе. С обзиром да се квоте стално мењају током меча, то га чини узбудљивим за играче који морају да мере своје опкладе у складу са тим.

Најбољи АФЛ сајтови за клађење у 2022
Други догађаји и турнири које одржава АФЛ Еуропе

Други догађаји и турнири које одржава АФЛ Еуропе

Следеће године након Европског првенства, АФЛ Европа организује АФЛ међународни куп, где се тимови из целог света такмиче за превласт. Пошто је ово аматерско такмичење, ниједном тиму или играчима из Аустралије није дозвољено да се такмиче јер су професионалци.

АФЛ Европа такође има списак спортских турнира које организује, укључујући Фитзпатрицк Цуп, који је годишње такмичење 9-а-сиде које се игра између студената и студената из целе Европе.

Они такође организују АФЛ европску лигу шампиона, где сваке године аустралије владају лигама широм Европе такмиче се у проналажењу европског клупског шампиона. Као и код свих осталих утакмица АФЛ Еуропе, сви такмичарски тимови су аматери. Још један годишњи догађај је Анзац куп који се одржава од 2012. године и обележава ослобађање Анзака од стране аустралијских снага током Другог светског рата.

Играчи из Аустралије који имају везе са Анзаком играју против репрезентације Француске у оквиру годишњих комеморативних догађаја. АФЛ Европа је такође укључена у пробне мечеве између Енглеске и Ирске, две моћне у овом спорту.

Други догађаји и турнири које одржава АФЛ Еуропе
Историја АФЛ Европе

Историја АФЛ Европе

Аустралијски фудбал се игра у Аустралији више од 150 година, а његову популарност су у Европу касних 80-их донели исељеници, у почетку у Великој Британији и Данској. Тако је почело са само две лиге које су сада порасле на 15, са националним тимовима у 23 земље и још увек се шире.

Године 2005. основано је прво централно тело које је на крају постало АФЛ Европа 2010. Ово је тело које организује све АФЛ догађаје и турнире у Европи, а први Еврокуп се играо 2005. Европско првенство се игра од 2010. године.

Историја АФЛ Европе