Све о Хртови клађењу

Трке хртова, пракса која постоји око век и по, и даље су веома популаран спорт за гледаоце. Спорт који је започео курсом (подешавање хртова да јуре зечеве) сада се углавном води на овалној стази на сличан начин као на коњским тркама (без џокеја, наравно).

Једна ствар која привлачи многе људе на трке хртова је шанса да се кладите на њих. Узбудљиво је гледати како пси који могу достићи брзине до 72 км/х јуре мамац до циља. Узбуђење постаје још боље када се гледалац опклади и има шансе за победу.

Све о Хртови клађењу
Научите основе клађења на хртове

Научите основе клађења на хртове

Трке хртова су а Спортски догађај који је почео пре око век и по и још увек је популаран спорт за гледаоце. Спорт је почео са трчањем (стављањем хртова да јуре зечеве) и сада се углавном води на сличном овалном курсу као коњске трке (без џокеја, наравно).

Нешто што привлачи многе људе на трке хртова је шанса да се кладе на њих и њихов учинак. Узбудљиво је посматрати псе који пролазе дуж стазе и јуре мамац до циља. Журба је још интензивнија када се гледалац кладио и има шансу да кући донесе нешто додатног новца.

Научите основе клађења на хртове
Шта је клађење на хртове?

Шта је клађење на хртове?

Трке хртова су првенствено нерегулисана активност у слободно време. Ипак, у данашњим земљама као што су Велика Британија, САД, Аустралија и Ирска, спорт игра значајан део индустрије клађења. Ове земље чак имају појединце који су посвећени представљању интернетских резултата у вези са спортским клађењем на хртове.

Напредак онлајн спортског клађења чини могућност клађења на трке хртова много преовлађујућим. Посматрачи цене спорт због тога колико је брз и како се пси понашају. На почетку трке, није потребно много времена пре него што се открије исход опкладе.

Многи посматрачи још увек физички присуствују и гледају трке хртова, чак и са порастом онлајн спортско клађење. Многе значајне тркачке стазе за хртове укључују Ромфорд, Ноттингхам, Сандовн Парк, Схелбоурне Парк и Вентвортх Парк. Ове нумере увек прихватају жељне кладионике и гледаоце. Неке кладионице чак знају колико људи уживају у клађењу на хртове да преносе догађај уживо.

Шта је клађење на хртове?
Како се кладити на трке хртова

Како се кладити на трке хртова

Да би се кладио на трке хртова, кладионичар само треба да познаје општа правила спортског клађења. Стандардне методе управљања ризицима и истраживања важе за овај спорт, као што се морају односити и на друге. Ево најједноставнијег квара: Најбољи пси су најсигурније опкладе.

Ово се односи на неки спортови, као фудбалски тимови који изгледају као да побеђују сваки пут када изађу на терен. На пример, између 1983. и 1993. године, сви кладионици би полагали свој новац на Баллирегана Боба, хрта који је имао 32 узастопне победе.

Да бисте клађење на хртове учинили узбудљивијим, погледајте кладионице за турнире попут Енглески хрт дерби, који је један од најпрестижнијих дербија хртова на свету.

Због тога колико брзо ове трке иду од почетка до краја, заиста нема доступних опклада у игри. Дакле, то значи да је клађење на потпуног победника обично метод клађења којег ће се већина играча држати. Међутим, кладионичари се такође могу кладити колико дуго ће трка трајати, на коју позицију ће одређени пас заузети и да ли се неко од хртова може спотакнути.

Да би се кладио, све што играч треба да уради је да пронађе веб локацију за клађење на мрежи која нуди трке хртова на њиховом тржишту. Затим, играчи могу да отворе и учитају налог за клађење и одмах пређу на клађење.

Ево поделе клађења:

  1. Пријавите се на сајт за клађење који нуди клађење на хртове и уплати депозит.
  2. Изаберите догађај трке хртова на који желите да се кладите.
  3. Изаберите хрта на кога желите да се кладите.
  4. Изаберите износ улога.
  5. Ставите опкладу.
Како се кладити на трке хртова
Како израчунати квоте за клађење на хртове

Како израчунати квоте за клађење на хртове

Трке животиња, посебно трке коња и хртова, нису само моћ и прецизност животиње. На пример, тренер хртова такође игра важну улогу у изгледима трке. Хртови које тренирају искусни тренери увек имају веће шансе за победу. Поред тога, кладионичари такође морају узети у обзир породичну лозу пса и како то може утицати на његов учинак.

Старост и ниво кондиције конкурентског пса такође утичу на шансе, баш као и људи. На пример, додавање нових паса у поставу који су млади и на свом врхунцу често гура фаворите на ниже редослед. Позитивна страна паса у тркама је то што им није потребна предуга пауза између трка, што им омогућава да учествују у више трка. То значи да кладионичари могу поставити више опклада на одређене хртове док су у конзистентној форми.

Шансе за то како се трка може одвијати се нуде на кладионици за хртове све док трка не почне. Кладионици могу да изаберу своје жељене квоте и дају опкладу на њих. Нешто што треба напоменути је да не постоји разлика између квота које се појављују другачије (америчке, УК и европске).

Разликовање новчане линије, децимале или разломка не значи нужно да ће победници добити различите износе. С друге стране, неке квоте приказују износ који играч може да освоји као део свог улога, док други не приказују свој улог.

Међутим, квоте могу да варирају између сајтова за клађење, тако да је важно да кладионичар уради своје истраживање. На крају крајева, разлика ретко има смисла осим ако се не клади на богатство.

Како израчунати квоте за клађење на хртове
Фактори за квоте у тркама хртова

Фактори за квоте у тркама хртова

Постоји много фактора који утичу на шансе за хртове. Као прво, време може бити велики одлучујући фактор за то како ће се трка одржати ако се трка одржава на отвореном. Ако је кишни дан, то може утицати на вучу стопала паса, што онда утиче на то како могу да иду и колико брзо могу да обилазе завоје. Такође може играти огромну улогу у томе да ли се пас преврне или остане стабилан на ногама.

Такође треба узети у обзир дужину круга. За клађење на хртове, фанови такође треба да имају на уму да се трке хртова обично одржавају на стазама дугим неколико километара. Ово може утицати на то како пас може да учествује у трци, што значи да ли ће се повући и кренути на победу на крају, или покушати да задржи прво место од почетка. Дакле, многи фактори могу утицати на планове.

Кладионици такође морају узети у обзир претходне резултате паса. Љубитељи клађења на хртове могу погледати статистику на мрежи како би утврдили да ли могу бити успешни. Да ли је пас у последње време имао низ губитака? Како се мере са својом конкуренцијом? Како су посебно наступали у последње време?

Ако кладионичар жели да уђе мало дубље, мора да погледа у форму хртова. Неки од алата који се користе за бирање предвиђања хрта укључују виртуелни предиктор, облик тркача и показиваче за проучавање да бисте поставили исправне квоте.

Фактори за квоте у тркама хртова
Да ли анализирате клађење на хртове? Требао би!

Да ли анализирате клађење на хртове? Требао би!

Анализа форме тркача је од суштинског значаја, а посебну пажњу треба обратити на време које пси постављају на сличним удаљеностима. Такође треба ставити акценат на њихове коначне пласмане у тркама које се анализирају.

Када су у питању онлајн кладионице за хртове, колона „Пос“ такође може бити изузетно корисна. Он бележи коју позицију је тркач држао у кривини трке и пружа разумевање да ли хрт рано стане на зеку или остаје касно у трци.

Картица са показивачима је такође одлична када кладионичар тражи широк спектар информација, укључујући рекорд хрта на стази и како се он сналази у шест замки на стази.

Главна међу свим информацијама је страница са резултатима дневног хрта. Ово говори кладионицима како пси пролазе тог одређеног дана, омогућавајући играчима да донесу најажурније изборе за клађење. Такође је важна информација о томе где се налазе вруће замке одређене стазе, што указује на то где се хрт може нацртати. Ово омогућава сужавање поља за лакше бирање победника.

Узимање у обзир ових фактора увелико помаже играчима који се кладе на трке хртова да донесу информисане одлуке у вези са клађењем.

Да ли анализирате клађење на хртове? Требао би!
Све о Трицаст клађењу на хртове

Све о Трицаст клађењу на хртове

Поред потпуног победника, постоје још сложеније опкладе, укључујући директну прогнозу, обрнуту прогнозу, директну трикаст или комбиновану трикаст.

Директна прогноза или стрејт трикаст су типови квота за клађење на хртове у којима кладионичар бира прва два или три иза поставе редоследом којим прелазе линију. Међутим, важно је запамтити да су ово изазовнији савети за слетање од одабира победника на основу резултата хрта. Али, са великим ризиком долази и велика награда, па иако може бити изазовније, исплата ће бити већа.

Нешто лакше, али обавезне бројне опкладе, уместо једне, су обрнуте прогнозе (две опкладе) и комбиноване трикасте (шест опклада). Обрнуте прогнозе омогућавају кладионицима да изаберу прва два финишера било којим редоследом. Комбиновани трикасти захтевају од кладионика да предвиди прве три замке да прођу циљну линију било којим редоследом.

Све о Трицаст клађењу на хртове
Не кладите се на Хипе

Не кладите се на Хипе

Пошто су трке хртова популаран спорт за клађење, кладиоцу је лако да се клади на другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Кључне Такеаваис

  • Знајући да је потпуни победник један од јединих стилова клађења, урадите своје истраживање
  • Не кладите се на аутсајдера; држи се шампиона
  • Ако је трка на отвореном, размислите како време може да игра улогу за перформансе пса
Не кладите се на Хипе