Трке Коња

Кас је облик коњских трка у којем коњи касају или ходају, а не галопирају. Спорт је популаран у многим деловима света, укључујући Европу, Северну Америку, Канаду и Аустралију. Једна од сјајних ствари у вези са касом је то што нуди одличне могућности за клађење.

Постоји велики број сајтова за спортско клађење на мрежи који пружају клађење на кас, и то је одличан начин да додате мало узбуђења трци. Овај чланак истражује трото клађење како би играчи могли да знају шта могу да очекују када положе опкладу.

Трке Коња
Најбољи сајтови за клађење на тротинг

Најбољи сајтови за клађење на тротинг

Касачко клађење је спортско клађење које укључује предвиђање исхода касачких трка. Трке може победити коњ који заврши први или сакупи највише бодова током трке. И док је касачко клађење лако као АБЦ, не нуде све кладионице у касу. Па, спорт је већ веома популаран у Европи и Сједињеним Државама, али касачко клађење на мрежи је релативно нова ниша.

Као спорт, кас је присутан стотинама година и сада је популаран спорт у многим деловима света, као што је горе поменуто. Међутим, клађење на кас је нови подухват који је започео тек пре неколико година. Најстарији сајтови за клађење на мрежи који нуде касачко клађење такође су стари неколико деценија или мање. Дакле, касачко клађење можда не тврди да има богату историју. Међутим, ниша има много потенцијала.

Најбољи сајтови за клађење на тротинг
Како се кладити на кас

Како се кладити на кас

Да би се кладили на касу на мрежи, играчи могу да следе ове кораке:

  • Региструјте се за налог на сајту за клађење. Процес регистрације треба да буде брз и лак.
  • Положите новац на њихов рачун за клађење. Ово се може урадити помоћу кредитне картице, дебитне картице или е-новчаника.
  • Одаберите касачку трку на коју желите да се кладите
  • Изаберите улог
  • Потврдите опкладу
Како се кладити на кас
Троттинг типови опклада

Троттинг типови опклада

Обично постоје неколико врста опклада да бирају, а играчи морају да разумеју сваку опкладу да би знали где да положе свој новац. Иако свака кладионица може имати своја тржишта клађења, постоје тржишта клађења која су уобичајена за већину кладионица, а укључују следеће:

Потпуна победа

Ово је директна опклада на то који ће касач победити у трци. То је најчешћи тип опкладе у касачком клађењу.

Завршна позиција

Ово је опклада на то који ће касач завршити први, други, трећи или четврти.

Директне утакмице

У овој опклади, играчи сусрећу два касачка ривала један против другог и предвиђају ко ће од њих победити другог. Опклада је добијена чак и када коњ који победи другог не изађе први у трци.

Сваки пут

Ово је згодна опклада вредна помена. То је опклада на то који ће касач или победити у трци или завршити на четвртом месту и даље.

Троттинг типови опклада
Разумевање квота клађења у касу

Разумевање квота клађења у касу

Троттинг квоте за клађење варирају у зависности од расе и кладионице. Међутим, генерално гледано, квоте за клађење на кас су нешто веће од оних за трке у галопу. То је зато што је касачка дисциплина изазовнија и постоји више шансе да ствари крену по злу.

Повремено касачке трке су чак и мртве трке, што је, наравно, нерешено. Међутим, све квоте су постављене тако да кладионице имају предност, тако да је увек добра идеја да потражите квоте за касачко клађење и савете за спортско клађење пре него што положите опкладу.

Разумевање квота клађења у касу
Шта утиче на шансе за кас?

Шта утиче на шансе за кас?

Неколико фактора може утицати на квоте клађења у касу. Неки од најважнијих укључују:

  • Облик коња: Ово је вероватно најважнији фактор, јер показује колико је коњ био добар у последње време.
  • Тежина џокеја: Ово утиче на брзину коња.
  • Џокејска форма: Ако је џокеј у последње време био у врхунској форми, то ће утицати на квоте клађења на кас.
  • Услови на стази: Ако је стаза мокра или залеђена, то ће утицати на брзину коња.
Шта утиче на шансе за кас?