Све о Стрељаштво клађењу

Историјски гледано, стреличарство је било укључено у лов или чување кућа и краљевстава од нападачких војски. Постоји скоро 10.000 година пре нове ере. Међутим, у новије време се изводио као врста забаве пре него што је еволуирао у такмичење. Британци су били међу првима који су га учинили популарним као спорт.

Стрелци из многих нација, посебно из Белгије Хуберт Ван Инис, такмичили су се на инаугурационој Олимпијади у стрељаштву у Паризу 1900. Било је Олимпијских игара без стреличарства у годинама које су биле у међувремену. Стреличарство је, с друге стране, данас спорт са такмичењима и спортистима који представљају своје нације на Олимпијади.

Све о Стрељаштво клађењу
Flag

No matches found, please try:

rs Country FlagCheckmark

22BET

rs Country FlagCheckmark
Стрељаштво бонусДо 300 долара
Show less...Прикажи више…
Играј сада
 • Широк спектар плаћања
 • 12000+ слотова
 • Доступно спортско клађење
Show less...
Прикажи више…
 • Широк спектар плаћања
 • 12000+ слотова
 • Доступно спортско клађење

22Бет је релативно скорашњи додатак на европском тржишту игара. Од 2018. године, провајдер коцкања је значајно порастао, достигавши бројна различита тржишта широм света и проширивши базу клијената. Компанија је изграђена на спортском клађењу, али такође има низ других производа. Играчи се могу повезати са онлајн казино играма као што су слотови и столови, поред клађења на спорт.

Стрељаштво бонус100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја
 • Огроман избор игара
 • Великодушни бонуси
 • Добра корисничка подршка
Show less...
Прикажи више…
 • Огроман избор игара
 • Великодушни бонуси
 • Добра корисничка подршка

С обзиром да је Бетвиннер тек почео са радом 2018. године, брз раст компаније је прилично запањујући. Чак и ако још увек нису међу најбољим кладионицама на тржишту, брзо напредују у том правцу.

Стрељаштво бонусДо 250 долара
 • Велики бонус без депозита
 • Режим преузимања
 • Дневни џекпот награде
Show less...
Прикажи више…
 • Велики бонус без депозита
 • Режим преузимања
 • Дневни џекпот награде

Група компанија 888 је котирана на Лондонској берзи као компанија којом се јавно тргује. Предузеће је у функцији од 1997. године када су интернет игре још увек биле у повоју. Као резултат тога, фирма има дугу и истакнуту историју, а Цассава, група која је поседује, је од првог дана укључена у пословање.

Зашто је стреличарство популарно за клађење?

Зашто је стреличарство популарно за клађење?

Вреди напоменути да су старије игре стреличарства укључивале гађање голубова. Такмичари сада користе штит да погоде одређену мету. Спорт је такође дефинисан посебним правилима. Тако је могао да се уклопи у Летње олимпијске игре распоред.

Један од разлога зашто стреличарство може бити а популаран спорт за полагање улога је због разноврсности укључених дисциплина и такмичења, што спортско клађење може учинити узбудљивијим.

Када је у питању овај спорт, постоје две главне дисциплине. Традиционално стрељаштво се дефинише као гађање без употребе било какве техничке помоћи, а традиционални стреличари углавном користе дуге лукове и завоје. С друге стране, стреличарство је стреличарска дисциплина која захтева од спортиста да пуцају у обојене, округле мете. Стандардне мете су означене са десет једнако распоређених концентричних кругова са вредностима резултата у распону од 1 до 10.

Такође постоје многа стрељачка такмичења и турнири којима се радујемо, као што су:

 • ФИТА рунда је једнодневни турнир на отвореном у којем сваки стрелац има 144 стреле са 36 хитаца са сваке од четири удаљености.
 • ФИТА рунда у затвореном, завршава се са 30 стрела испаљених са удаљености од 18м са оба краја. ФИТА рунде у затвореном користе лица мете са 3 тачке пречника 40 цм (60 цм за децу).
 • ФИТА олимпијско коло затвара са 36 стрела на сваком крају од 70м до последње рунде.
 • Унутрашње лиге, где се тимови са три стрелца боре једни против других. Сваки стрелац испаљује три стреле са домета од 18м, са временским ограничењем од два минута по крају.
 • Лига на отвореном, у којој учествују тимови од три особе. Три стреле по стреличару на сваком крају, за укупно три краја, од лица мете од 50м до 80цм. Све стреле морају бити испаљене у року од три минута.
 • Теренско стрељаштво врши се споља. Кружна лица мете се састоје од 5 прстенова. Они су црни са само унутрашњим прстеном златним, а наведено је само 12 од 24 удаљености.
 • 3-Д стреличарство опонаша сценарије лова. Стрелци пуцају на створења од пене са неодређене удаљености.
 • Јапанско стрељаштво је познат као кјудо. Кјудо је много више од пуког шутирања и поентирања; ради се и о церемонији и духовним компонентама. Иуми, Киудо лук, се у великој мери разликује од западних лукова, захваљујући свом асиметричном облику.
 • Лов на лук, или лов на дивљач луком и стрелом, као и пецање на лук, забрањени су у појединим западноевропским земљама, укључујући Аустрију и Немачку. Међутим, ентузијасти и туристи у неколико земаља могу добити дозволу за лов на лук.
Зашто је стреличарство популарно за клађење?
Како се кладити на стрељаштво

Како се кладити на стрељаштво

Ако волите спортско клађење, можда бисте желели да се кладите на стреличарство за ново узбуђење. Стреличарство можда није толико популарно као други спортови широм света, али има неке интригантне карактеристике и историју која ће вас навести да се више кладите.

Ричард ИИИ из Енглеске увео је нови закон који забрањује игре коцкицама као што је бекгаммон негде 1380-их јер су његови војни стрелци проводили превише времена играјући бекгаммон, али премало вежбајући стреличарство.

Дакле, како су његови стрелци реаговали на ово? Бавили су се овим спортом, али су такође измислили низ коцкарских игара заснованих на стреличарским способностима, омогућавајући стреличарима да се кладе и на себе и на друге. Са напретком технологије, кладионице су укључиле ова такмичења у стрељаштву у своју понуду, што значи да је сада могуће кладити се на стреличарство.

Међутим, имајте на уму да се не бисте требали ограничити само на једну кладионицу. Када је у питању клађење на стреличарство, нису све кладионице једнаке. Неки могу покривати само неколико тржишта, али други могу дати шири опсег.

Што је најважније, нису све кладионице тако вредне или веште у вредновању својих тржишта као друге. Дакле, пре него што направите улог, испитајте све своје могућности. Можда ћете брзо открити да сте одједном добро разумели са којим кладионичарима је најкорисније коцкати.

Како се кладити на стрељаштво
Да ли је онлине клађење на стреличарство легално?

Да ли је онлине клађење на стреличарство легално?

У областима где онлајн спортско клађење је дозвољено, клађење на стреличарство је легално. Појединачни кладионичари у областима у којима није забрањено спортско клађење на мрежи могу да користе оффсхоре платформе за клађење на трке чамаца. Иако је технички незаконито користити оффсхоре атлетске клађење, постоји неколико ограничења која вас спречавају да то учините.

Једина ограничења играња која могу утицати на ваше опкладе су она која спречавају финансијске институције да обрађују трансакције са провајдерима коцкања – што се лако може решити коришћењем алтернативних метода плаћања – или прописи који забрањују одређене облике стреличарства на које желите да се кладите, нпр. као закони који забрањују лов на лук и пецање.

Да ли је онлине клађење на стреличарство легално?
Како се кладити на стрељаштво

Како се кладити на стрељаштво

Веома је важно, као и код сваког другог спортског клађења, да имате извесно разумевање игре и учесника. На пример, познавање снага и слабости играча и њихових противника је корисно. Спортисти на које се кладите треба да покажу одређени ниво знања о спорту, конзистентност резултата или удараца, прецизност и отпорност на стрес током игре. Такође би требало да сазнате више о стрелама које се користе у спорту.

Као резултат тога, неопходно је посветити неко време праћењу догађаја и гледању ваших омиљених стреличара како се такмиче. Ово повећава ваше шансе правилног погађања исхода игре. Ово је кључно за освајање било које опкладе коју ставите против особе или игре.

Како се кладити на стрељаштво
Најбоље шансе за клађење на стреличарство

Најбоље шансе за клађење на стреличарство

Постоје четири главна типа тржишта у клађењу на стреличарство,

За победу

Стандардна игра стреличарства садржи сетове. Ако стрелац освоји сет, добија два поена; ако је сет нерешен, добија један поен. Када један од спортиста постигне 6 или више поена, игра је готова. Кладионице могу прихватити опкладе на победу са хендикепом.

Укупно поена

Ставите онлајн опкладу на број поена постигнутих у сету. Опкладе на укупан број поена постигнутих у игри такође могу бити прихваћене.

За победу на турниру

Сада када је већина главних такмичења у стрељаштву пребачена на олимпијски систем, много зависи и од жреба.

Један на један

Играчи морају изабрати једног од два противничка стреличара који ће бити први рангирани у такмичењу.

Најбоље шансе за клађење на стреличарство
Савети за клађење на стреличарство

Савети за клађење на стреличарство

Пре тебе ставити опкладу на мечу стреличарства, потребно је да анализирате јединствене карактеристике сваког учесника. Требало би, на пример, да сазнате колико ефикасно могу да се фокусирају, као и како се сналазе са различитим степеном стреса и напрезања.

Такође морате да знате који су њихови нивои вештине. Нећете имати времена да добијете све ове информације након што такмичење почне, тако да морате да спроведете своје проучавање много пре него што турнир почне. Њихови резултати ће вам дати представу о томе како су радили на претходним турнирима.

Такође треба проценити многа такмичења на којима су се стрелци учесници такмичили током своје каријере, као и да ли су се раније сусрели са неким од својих противника. У већини случајева, открићете да се учесник који вам се допада већ раније сусрео са неким другим ривалима, па би требало да вас занима како су прошли против њих у прошлости. Ако су изгубили од такмичара три пута заредом, размислите о клађењу на другог стреличара.

Савети за клађење на стреличарство
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Да бисте избегли губитак велике суме новца одједном, пажљиво управљајте својим финансијама. Запамтите, никада не бисте требали кладити више средстава него што сте спремни да изгубите. Да не бисте изгубили сав свој новац одједном, поделите своја средства. Ако имате лош низ, не покушавајте да то надокнадите повећањем величине опкладе. Морате или поставити ограничење колико новца можете уплатити сваког месеца или ограничење колико новца можете изгубити у једној игри.

Требало би да будете у стању да останете мирни и да признате када да одустанете. Када сте фрустрирани, већа је вероватноћа да ћете доносити непромишљене одлуке, што је катастрофално када је у питању коцкање. Увек будите бистре главе и добро размислите о свом следећем доношењу одлуке.

Ако ствари измичу контроли и сумњате да почињете да развијате зависност, покушајте да се самоискључите. Самоискључење омогућава онима који се боре са проблемима коцкања да се одморе и усмере своје животе и новац на друго место.

Може вас поново повезати са додатним услугама заједнице да вам помогне у решавању проблема са коцкањем, као и да вам пружи помоћ која вам је потребна ако нисте сигурни како да се носите са следећим корацима у свом опоравку.

Одговорно коцкање

Не пропустите ове бонус понуде

22BET
22BET
300 долара
Методе депозита
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Преузми бонус22BET рецензија
Close