Снукер

Снукер је спорт који је веома сличан билијару и настао је у Великој Британији. Сада се игра широм света и једна је од најпопуларнијих игара. То је спорт који се игра на столу са џеповима. Циљ игре је постићи више лопти од противника тако што ћете ударити лоптице тако да оне погоде делом играчеве беле лопте.

Играч ће имати своје знакове и лопте на једној страни стола, док ће његов противник имати своје знакове и лопте на другој страни.

Снукер
Основе клађења на снукер

Основе клађења на снукер

Снукер је спорт који највише личи на билијар. Иако је настао у Великој Британији, сада се игра широм света и међу најпопуларније игре. Овај спорт се игра на столу са џеповима, а циљ игре је постићи више лопти од противника. Играч удара лоптице на начин који погађа део играчеве беле лопте.

Игру игра један играч који има своје штапове и лопте на једној страни стола; у међувремену, противник има своје знакове и лопте на другој страни.

Основе клађења на снукер
Шта је клађење на снукер?

Шта је клађење на снукер?

Клађење на снукер почело је касних 1800-их када је коцкање постало легализовано Велика Британија. Рани мечеви су одржани на јавним зеленим површинама, привлачећи гледаоце да се кладе на исход сваког оквира. Ове утакмице су брзо еволуирале у спорт са својим правилима и прописима, што је довело до професионалних такмичења.

Клађење на снукер достигло је свој врхунац популарности, са милионима који учествују у мечевима сваке године. Иако снукер није толико популаран као фудбал и други спортови, његова наклоност наставља да расте сваке године. Тренутно, кладионици могу да учествују различите врсте клађења, укључујући опкладе на меч, хендикеп опкладе и тржишта, који омогућавају кладионицима да се кладе на то колико ће времена бити потребно одређеном играчу да освоји фрејм.

Клађење на снукер преовлађује у Великој Британији, пошто се утакмица преноси на ТВ-у од 1960-их, а такмичења се преносе уживо. Док је највећа популарност клађења на снукер забележена у енглеским пабовима, данас се већина акција клађења одржава онлајн.

Клађење на снукер је сада позната забава широм света јер је игра порасла у популарности. Иако то није апсолутно најпопуларнији спорт за клађење, клађење на снукер на мрежи је прилично популарно, са рекреативним коцкарима и озбиљним инвеститорима који учествују у опкладама.

Шта је клађење на снукер?
Како се кладити на снукер

Како се кладити на снукер

Па како се спортски кладионичар клади на снукер? Најједноставнија опклада је где играч предвиђа ко ће бити победник. Ова врста клађења се назива клађење на меч. Постоји и директна опклада, где играч може да се клади која је рута сваког платиоца у време извлачења. Поред тога, постоји клађење на ширење, где играч може предвидети тачан меч. Ова врста клађења је једна од најпопуларнијих врста клађења.

Хендикеп опклада је када је играч фаворизован за победу од додатних поена. Клађење на оквир укључује оквире и колико их играч освоји. Негативно, то такође укључује колико их је изгубљено. Најузбудљивија врста опкладе је она у којој се кладионичар може кладити на тачан резултат који очекује.

Клађење на мрежи је доступно играчима да гледају меч у реалном времену и да се кладе док се игра одвија. Кладилац може да види куда иде утакмица и да се клади на њен исход.

Клађење на мрежи је значајно унапредило индустрију клађења на снукер. Проширио се на бројне делове света и постао је помало улазна тачка за спортске кладионичаре. Да би се кладио, све што играч треба да уради је да пронађе сајт за клађење на мрежи који нуди снукер на свом тржишту. Затим, играчи могу да отворе и учитају налог за клађење и одмах пређу на клађење.

Распад клађења на снукер:

  1. Пријавите се на сајт за клађење који нуди клађење на снукер и направите депозит.
  2. Изаберите снукер догађај на који желите да се кладите.
  3. Изаберите игру снукера на коју желите да се кладите.
  4. Изаберите износ улога.
  5. Ставите опкладу.

Клађење уживо проширио се на тржишта снукера, посебно на сајтове за клађење на мрежи. Играчи се могу кладити на оно што виде у овом тренутку. Квоте за такве опкладе се могу тренутно променити, чинећи клађење још узбудљивијим.

Како се кладити на снукер
Израчунавање квота за клађење на снукер

Израчунавање квота за клађење на снукер

Ево једноставног прегледа: Квоте за клађење су вероватноћа да се неки догађај деси. Ако је вероватно да ће се нешто десити (нпр. победа омиљеног тима), то има ниже квоте и даје кладионицима слабе приносе. Квоте су одређене многим факторима, као што су форма, низови победа, низови пораза и још много тога.

квоте за клађење генерално процењују и испоручују кладионице. Кладионици довршавају своје изборе само на основу испита или рафиниране интуиције. Квоте за одређени меч се могу променити у току недеље или јединичног периода.

Квоте могу да варирају између сајтова за клађење, тако да кладионичар треба да уради своје истраживање. Међутим, разлика је ретко значајна осим ако играч не клади богатство.

Клађење на снукер и квоте на спортско клађење се увелико разликују у различитим кладионицама за снукер. Опкладе на снукер су у фракционом формату где су бројке приказане као 1/1, 1/4 и више.

Именилац означава количину новца коју играч жели да уложи. Бројилац показује износ добити. Дакле, улог од 1/10 би значио да би играч освојио $1 када је укупан износ опкладе $10.

Како се играч клади на мрежи? Износи ће бити аутоматски израчунати када је бољи на сајту за спортско клађење на мрежи. Ова лакоћа омогућава играчу да се клади без потребе за сопственим прорачунима. Играч може користити калкулатор да добије представу о томе колико може добити од клађења на игре снукера.

Многи фактори утичу на квоте за клађење на снукер, укључујући ниво вештине играча, тренутни учинак, временске услове, снагу њиховог такмичара и колико добро играју.

Израчунавање квота за клађење на снукер
Најбоља такмичења у снукеру

Најбоља такмичења у снукеру

Снукер се одржава током целе године, са највећи турнир, Светско првенство у снукеру, које се одржава у априлу сваке године. Реч је о двонедељном турниру са најбољом контролом и потенцијама које су кладионици икада видели.

Ту су и изложба Цруцибле, Мастерс и УК Цхампионсхип. Светска снукер турнеја се одвија широм света, омогућавајући играчима много могућности за клађење.

Нека од највећих имена у игри могу бити подржана у директним квотама за снукер у кладионицама. Један од највећих врхунаца сезоне у снукеру је Светско првенство у Шефилду.

Многе кладионице ће имати директне квоте за снукер за Светско првенство у снукеру. Играч се може кладити на нека од најбољих имена, као што су Марк Селби и Џон Хигинс.

Најбоља такмичења у снукеру
Све о Светском првенству у снукеру

Све о Светском првенству у снукеру

Ту је и Светско првенство у снукеру, где играчи могу да се кладе на сваки меч Светског првенства из квалификација. Овде ће шестоструки финалиста Џими Вајт тражити да резервише своје место у Цруциблеу. Обавезно погледајте најновије квоте за снукер и подржите неке од играча из форме док траже највећу награду у снукеру.

Међутим, Шефилд није све и крај свега. Постоје додатни турнири на којима ће бити доступне најновије квоте за снукер. На пример, годину почиње са треском је Мастерс у палати Александра, један од три снукерова догађаја „Трипле круне“.

На том турниру, најбољи светски играчи се боре за трофеј Пол Хантер и репутацију шампиона Мастерса. У исто време, Трострука круна се одржава непосредно пре Божића када се одржава првенство Велике Британије, а играч редовно осваја турнир у првих 10 на ранг листи.

Међутим, чак и ако је омиљени играч ван форме у раној фази меча, још увек постоји шанса. На пример, многе кладионице нуде опције "у игри" за клађење на снукер, гарантујући профит.

Квоте за меч ће се стално ажурирати како се утакмица одвија. Дакле, ако омиљени играч кладионичара добије фрејм или два, онда би могли да добију профитабилније квоте на тржишту квота за меч.

Кладионичар такође може да стави опкладе у снукер на играча за које очекује да ће победити у следећем фрејму меча. Такође се могу кладити на то који играч ће бацити прву лопту, које боје ће бити прва дозвољена боја и да ли ће укупан број поена за оквир премашити изабрани број.

Све о Светском првенству у снукеру
Квоте за Светско првенство у снукеру

Квоте за Светско првенство у снукеру

Иако су у календару узбудљиви турнири, најишчекиванији догађај је Светско првенство, на којем је доминирао Стив Дејвис 80-их, Стивен Хендри 90-их и Рони О'Саливен у овом веку.

Биће 32 играча који ће се такмичити у нокаут формату који се одржава током 17 дана. Број фрејмова се генерално повећава током телевизијског турнира.

Прва рунда је најбољи од 19 фрејмова и последњи најбољи од 35. Овде победник треба да погоди победнички број од 18 да би освојио титулу.

Играчи могу погледати у различитим кладионицама квоте за Светско првенство за снукер. Постоје квоте на десетине играча месецима пре почетка акције. Затим, када турнир почне, кладионице ће понудити тржишта за сваки меч, а све се преноси на телевизији.

Не кладите се на Хипе

Пошто је снукер популаран спорт за клађење, кладиоцу је лако да се клади на другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Кључне Такеаваис

  • Проверите различите кладионице да бисте израчунали квоте
  • Изаберите у којим утакмицама желите да учествујете
  • Истражите статистику и квоте клађења и не ослањајте се на рекламе
Квоте за Светско првенство у снукеру