Сквош

Готово сигурно нећете успети ако покушате да пронађете детаљне информације о сквошу и клађењу на сквош на интернету. Иако је сквош по игрици сличан тенису, по популарности уопште није упоредив. Већина људи има само нејасну представу о томе шта је сквош.

Ова јединствена игра првобитно се играла у Лондону, Енглеска, око 1830. Она је део Азијских игара и игара Комонвелта од 1998. Упркос поновљеним захтевима званичника, тек треба да буде укључена у Олимпијске игре.

Сквош
Све што треба да знате о клађењу у сквош

Све што треба да знате о клађењу у сквош

Највећи спортисти су из Енглеске (родно место сквоша) и Египта (уведени Британцима), при чему се школе у обе нације незнатно разликују. По правилу, играчи ових нација су вежбали различите стратегије и стилове игре, и обично је било занимљиво пратити како се сквош тренутно развија у смислу спортског менталитета и како игра напредује.

Љубитељи сквоша имају неколико опција за гледање и учешће у спорту. Временска линија сквоша је изузетно активна током целе године, иако није популаран спорт. Мушки и женски турнири се редовно организују широм света.

Постоје турнири и првенства у паровима, турнири и првенства у појединачној конкуренцији и мешовити турнири и првенства. Светско првенство у сквошу, Отворено првенство Велике Британије у сквошу и Отворено првенство Аустралије у сквошу не смете да пропустите ако желите да видите најпопуларнија и најпрестижнија такмичења у сквошу.

Проналажење тиквице сајт за клађење на мрежи може бити тешко, али није немогуће. Најбоље сквош онлајн кладионице нуде клађење на сквош на мрежи доследно, али ће вам, додуше, бити тешко да се кладите ван великих и значајних турнира.

Све што треба да знате о клађењу у сквош
Зашто је сквош популаран за клађење?

Зашто је сквош популаран за клађење?

Сквош је релативно нов спорт који је изузетно популаран међу пословним људима, предузетницима и осталим редовним фитнес клубовима. Истина, фундаментална метода сквоша се постепено гаси, али професионални спорт се и даље развија. Највероватније ћемо моћи да пратимо не само раст сквоша већ и еволуцију клађења у сквош у будућности.

Важно је одмах истаћи да је клађење на сквош најбоље користити као додатак вашој главној стратегији. Овде има мање турнира, акција није толико разнолика, а кладионице обично не дају велике улоге за клађење на сквош онлајн. Овај тренд је још увек у раној фази развоја.

Без обзира на то, проучавање карактеристика сквоша за професионалне коцкаре је тренутно кључно. Пожељно је имати одређено искуство и, као резултат, конкурентску предност у односу на кладионицу. Као резултат тога, покушавамо да истражимо неке друге аспекте овог спорта, као и да проценимо шта је сквош.

Као резултат тога, приметићете да сквош сваке године постаје све популарнији. На неки начин, сквош је сличан тенису, али има различите особине које га издвајају као посебан спорт. Међународни турнири су тренутно стабилни, локална конкуренција - такође није неуобичајена, а ту су и играчи светског ранга.

Зашто је сквош популаран за клађење?
Како се кладити на сквош

Како се кладити на сквош

Клађење на сквош је специјално подручје спортског клађења, али добро упућеном играчу даје прилику да заради, као и фасцинантан спортски спектакл. Иако сквош није олимпијски спорт, у њему се одржавају турнири високог профила као што су Светско првенство у сквошу и Светске игре. Оба првенства укључују највеће светске играче и играче сквоша и узбудљиво их је гледати док се кладите на сквош.

Клађење на сквош је слично клађењу на друге рекет спортове као што су тенис или бадминтон. Коначне опкладе, више/мање, клађење на период, хендикеп и збројеви су све могуће опкладе. Ова тржишта су најпопуларније квоте за сквош на интернету и чине основу клађења на сквош.

Запамтите да се не ограничавате на једну кладионицу. Нису сви кладионичари једнаки када је у питању клађење на сквош. Неки могу једноставно имати неколико пијаца за сквош, док ће други имати већи избор.

Што је најважније, нису све кладионичари тако педантни или вешти у одређивању цена на својим тржиштима као други. Зато погледајте око себе пре него што дате опкладу и можда ћете открити да сте развили осећај за које су кладионице за сквош најпрофитабилније за клађење.

Како се кладити на сквош
Да ли је онлајн клађење у сквош легално?

Да ли је онлајн клађење у сквош легално?

Клађење на сквош је дозвољено у свака земља. Иако то није популаран спорт, ако је спортско клађење дозвољено на вашој локацији, можете се кладити на њега. Спортско клађење је и даље нелегално на неколико места у Сједињеним Државама и неким азијским земљама. Као резултат тога, у зависности од ваше локације, може вам бити дозвољено или не мора бити дозвољено да се кладите на сквош.

Проверите своје локалне прописе о коцкању да бисте били сигурни да их не кршите пре него што почнете да се кладите на овај необичан спорт.

Да ли је онлајн клађење у сквош легално?
Најбоље квоте за клађење на сквош

Најбоље квоте за клађење на сквош

Клађење на сквош на мрежи је интригантна опција због распона доступних опклада. Наравно, можете ставити директне опкладе на то ко ће победити у игри, али такође можете ставити сложеније опкладе.

Ево неких од најчешћих опклада и како да почнете са њима.

Коначне опкладе

Ово су најосновније врсте опклада које вам омогућавају да покушате да предвидите ко ће победити у игри. Ако постоји могућност нерешеног резултата, можете се кладити и на меч који се заврши нерешеним резултатом. Када су шампионати у питању, можете се кладити на појединачне утакмице као и на цео турнир.

Опкладе на више/мање

У сквошу и другим спортовима, опкладе на више и мање су прилично честе. Идеални су за почетнике јер их је лако произвести и остављају много простора за тумачење. Све што треба да урадите је да процените да ли ће укупан збир поена бити већи или мањи од одређене цифре. Препоручујемо вам да положите ове опкладе пошто су уобичајене нуде добре квоте.

Опкладе на период

Клађење на период је слично клађењу на више/мање, осим што уместо предвиђања укупног броја поена после утакмице, покушавате да погодите укупан број поена на крају одређеног периода. Можете се кладити на укупан износ постигнутих поена или резултат на крају четвртина, полувремена, периода, сетова, рунди или овера, на пример.

Хендикеп опкладе

Сквош, као многи други спортови, омогућава клађење на хендикеп. Када два такмичарска тима имају неуједначене таленте, примењује се ова опклада. Ово ствара уравнотеженије окружење за клађење. Јачи тим је често у недостатку у виду негативних оцена.

Укупне опкладе

Укупне вредности су узбудљиве и јединствене опкладе које вам омогућавају да се кладите на укупан износ победничких сетова или поена. Ове опкладе се могу ставити на једну утакмицу или на цело првенство.

Најбоље квоте за клађење на сквош
Савети за клађење на сквош

Савети за клађење на сквош

Да бисте почели да се кладите на сквош, није вам потребно много времена или труда. Међутим, ако желите да будете сјајни у томе и да редовно побеђујете, требаће вам много вежбе. Пошто нема много доступних информација о овом занимљивом спорту, већину ћете морати да откријете сами.

Препоручљиво је да се претплатите на више публикација о сквошу јер постоји врло мало информација о сквошу на интернету. Скуасх Плаиер и Скуасх Магазине су два најпопуларнија и оба могу бити драгоцени извори информација.

У сквошу, повреде су веома важне. Пошто је ово брза активност са великим утицајем, чак и мала повреда може имати огроман утицај на перформансе играча. Изузетно је тешко да се играч потпуно опорави од повреде. Као резултат тога, требало би да тежите да откријете све слабе области спортиста високог профила на које се кладите.

Методе клађења у сквош се такође могу развити користећи друштвене медије као почетну тачку. Добра је идеја да будете у току са званичним страницама великих турнира, репрезентација, играча и стручњака. Такође можете покушати да будете у току са тренутним напретком у спорту гледајући видео снимке на ИоуТубе-у.

Савети за клађење на сквош
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Да бисте избегли губитак велике суме новца одједном, пажљиво управљајте својим финансијама. Запамтите, никада не би требало да коцкате више новца него што сте спремни да изгубите. Да бисте спречили да потрошите сав свој новац одједном, поделите своје ресурсе. Ако имате лош низ, не покушавајте да то надокнадите повећањем величине опкладе. Морате или поставити ограничење колико новца можете депозит сваког месеца или ограничење колико новца можете изгубити у једној игри.

Морате бити у стању да контролишете своје емоције и схватите када да одустанете. Када сте изнервирани, склонији сте да доносите импулсивне одлуке, што је погубно када је у питању коцкање. Увек будите бистре главе и добро размислите о својој следећој акцији.

Ако ствари измичу контроли и сумњате да стварате зависност, размислите о самоискључењу. Самоискључење помаже особама које се боре са зависношћу од коцкања да се одморе и усмере свој живот и новац на друго место. Може вас поново повезати са даљим програмима заједнице да вам помогне у решавању проблема коцкања, као и да вам понуди помоћ која вам је потребна ако вам није јасно како да управљате следећим корацима у свом опоравку.

Одговорно коцкање