Рукомет

Рукомет је сличан футсалу, а циљ два седмочлана тима у овој утакмици је победа постизањем више голова. Са трајањем утакмице од једног сата, продужава се два пута за пет минута ако је резултат нерешен, након чега следи распуцавање док се не одлучи победник.

Играчи могу да користе своја тела изнад колена, али њихове руке могу слободно да рукују лоптом само три секунде. Вођење лопте је дозвољено не више од три корака. Клађење на рукомет је облик спортског клађења који укључује клађење на исход утакмице.

Рукомет
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Основе рукометног клађења

Основе рукометног клађења

Рукомет је упоредив са футсалом: две седмочлане екипе циљају на победу тако што ће постићи највише голова. Сваки меч траје један сат, а игра се продужава два пута за пет минута ако је нерешен резултат, након чега следи распуцавање док се не одреди победник.

Играчи користе своја тела изнад колена, али њихове руке могу слободно да рукују лоптом само до три секунде. Играч може да дрибла лопту највише три корака. Главно спортско клађење рукометног клађења укључује клађење на исход утакмице.

Клађење на рукомет може бити веома повољно у новцу, иако је то једна од најмање популарних дисциплина спортског клађења. Солидно познавање игре и а поуздана стратегија клађења су само два елемента који могу допринети вашем нивоу успеха када је у питању исплата.

Успех на дуге стазе није лак, али је несумњиво достижан ако се правилно примените. У овом водичу ћемо описати шта клађење на рукомет подразумева. Такође ће понудити савете и стратегије, које би требало да помогну у обликовању ваше игре клађења.

Тхе најбољи сајтови за клађење на мрежи помоћи ће вам да обезбедите најбоље квоте, стратегије и понудиће вам промоције и бонусе високе вредности.

Основе рукометног клађења
Све што треба да знате о клађењу на рукомет

Све што треба да знате о клађењу на рукомет

Рукомет је постао популаран у источној Европи и широм Европе после Другог светског рата. Клађење на рукомет у Сједињеним Државама може се пратити од 1900-их када се у почетку играо меч од две утакмице, познат као рукомет са једним зидом. Ово такмичење је укључивало играче који су наизменично ударали лопту о зид.

Рукомет је изузетно брз и садржи неколико елемената из разних игара, као што су кошарка, хокеј на леду и фудбал. Пошто је то игра са високим резултатом, преовлађује у онлајн клађењу.

Онлине рукометно клађење је у последње време порасло у популарности, запажено бројем међународних турнира и растом опклада. Сада је ан изузетно популаран спорт широм света, са повећаним бројем веб локација за клађење на рукомет које су доступне људима за клађење.

Људи су такође боље упознати са игром, што је довело до чешћег коцкања на њој. Популарност рукометних кладионица расте због доступности више онлајн казина, ТВ преноса и других медијских покривености спорта.

Пријатељске утакмице углавном имају више голова, вероватно зато што су утакмице мање критичне. Стога, тимови могу играти са више независности. Током кључних лига и куп утакмица, играчи ће се вероватно држати тактике и следити упутства. Међутим, многи играчи су слободни да играју како желе са пријатељским утакмицама. То често значи да је кондиција за меч прави циљ уместо да се победи у игри.

Све што треба да знате о клађењу на рукомет
Како се кладити на рукомет

Како се кладити на рукомет

Шта је рукометно спортско клађење? Постоје много различитих опклада па хајде да га разбијемо.

Победник утакмице

Најједноставнији тип клађења је када се кладионичар клади на то који ће тим победити. Такође се могу кладити на то за који тим верују да ће победити у сваком полувремену меча.

Клађење на ширење

Постоји и врста клађења која се зове ширење клађења. Ово је када се кладионичар клади на победу тима, али ће добити опкладу само када њихов тим постигне више од изабраног броја голова изнад и изнад противничког тима. Тако, на пример, ако се кладионик клади на тим А -9,5, мораће да победи са 9,5 голова у односу на други тим.

Укупно голова

Кладилац такође може да се клади на збир свих голова постигнутих током меча. На пример, ако кладионица понуди линију од 34,5, кладионичар ће победити ако је постигнутих голова 35 или више и изгубити ако има 34 или мање голова. Рецимо да тим постигне непаран или паран број голова; онда и за то постоји опклада. Занимљиво је да кладионичар такође може да се клади на квоте или паре за сваку половину меча.

Клађење на дуплу шансу

Кладионичар се такође може кладити на два исхода. Ово се зове клађење на дуплу шансу, где се кладионичар може кладити на победе два тима и нерешено. Ако мисле да ће тим победити са одређеним бројем голова, могу да положе опкладу на добитну маргину. Ово је још једна врста опкладе која се односи на појединачна полувремена игре.

Кладилац такође може да се клади на тим за који верује да ће победити половину са бољим резултатом и на половину меча за коју мисли да ће имати већи резултат. Ако тим постигне одређени број голова пре другог, постоји опклада на то који ће тимови постићи први и последњи.

Победник лиге

Кладионичар се такође може кладити на то за кога верује да ће победити све остале тимове током лигашких турнира. Ово укључује Светско првенство.

Хендикепи

Клађење на хендикеп у рукомету значи да кладионичар улаже новац на тим за који верује да ће или победити или изгубити утакмицу за одређени износ. Ово ће бити означено знаком + или -. Ако тим има знак + иза свог имена на табли, дозвољено му је да изгуби бројем који следи симболу.

С друге стране, ако тим има - иза свог имена, мора да победи у игри са више од броја који следи симбол.

Виннинг Маргин

Кладилац може да се клади колико ће тим победити у рукомету. Ово скоро увек долази у облику опкладе више/мање. Ако је број већи или мањи од износа који сте одабрали, добићете опкладу.

Ево поделе клађења:

  1. Пријавите се на сајт за клађење који нуди клађење на рукомет и направите депозит.
  2. Изаберите рукометни догађај на који желите да се кладите.
  3. Изаберите тим на који желите да се кладите.
  4. Изаберите износ улога.
  5. Ставите опкладу.
Како се кладити на рукомет
Израчунавање квота за клађење на рукомет

Израчунавање квота за клађење на рукомет

Ако разумеш како се кладити на спорт, знаћете децимални формат који се користи за израчунавање квота. Можете израчунати своју очекивану исплату користећи квоте да је помножите са количином вашег улога. Надамо се да ће вам ови контакти за спортско клађење у рукомету помоћи када постављате своје опкладе.

Пошто се рукомет претежно игра у Европи, клађења на рукомет се заиста нуде само на европским сајтовима за клађење. Стога би требало да се упознате са децималним квотама представљеним као децимални бројеви.

Добра вест за вас је да је децималне квоте вероватно најлакше разумети. Све што треба да урадите да одредите своју потенцијалну исплату је да помножите свој улог са квотама које сте изабрали.

На пример, ако су квоте 5,0 и кладили сте 10 долара са квотом 5,0, добићете исплату од 50 долара. На крају, то значи да сте зарадили 40 долара.

Израчунавање квота за клађење на рукомет
Рукометни турнири на које вреди кладити се

Рукометни турнири на које вреди кладити се

Последњих година рукомет је стекао популарност, а љубитеље спорта привлаче због спретности која му је потребна и карактера игара са високим резултатом. Овај спорт има највећу популарност у Мађарској, Француској, Немачкој и нордијским земљама.

Партилле Цуп је један од најпрестижнијих рукометних спортских догађаја на који се може кладити. То је увек одлична прилика да пронађете свој најбољи сајт за клађење на мрежи или пратите клађење уживо.

Недавно светско првенство 2021. године стекло је масовну популарност, а милиони љубитеља спорта прате га на телевизији. Победници тог турнира била је Данска, док је Шведска друга.

Ево листе неких од најпознатијих рукометаша такмичења у свету:

ЕХФ Лига шампиона

ЕХФ Лига шампиона је светски позната организација рукометног такмичења у Европи. Учествују највећи тимови из водећих европских земаља. Такмичење се води и води ЕХФ годишње. ЕХФ такође управља мечевима за жене које посматрају сличан формат.

ЕХФ Лига шампиона се обично дели на пет главних фаза. Тимови могу ући у такмичење у групној или квалификационој фази на основу своје критеријумске листе и ранг листе националне федерације.

ИХФ Светско првенство у рукомету

Тхе Међународна рукометна федерација организује Светско првенство у рукомету за мушкарце и Светско првенство у рукомету за жене.

На 27 одржаних светских првенстава у рукомету за мушкарце, једанаест земаља је освојило титулу. Француска је највише успела са шест титула.

Што се тиче Светског првенства у рукомету, Русија је обезбедила највећи део титула, а следи Холандија.

Олимпијски рукомет

Рукомет се одржава у Летње олимпијске игре, где се 12 женских и мушких тимова бори за освајање жељене златне медаље.

Олимпијски рукометни турнири су првобитно требало да се одрже 2020. у Токију, Јапан, али су одложени због пандемије. Дакле, они ће се одржати ове године, почев од 24. јула.

Екипе ће почети у групној фази. Првих осам земаља ће затим прећи у нокаут фазу турнира. Данска је забележила победу у тешком мечу 2019. године, победивши Норвешку са 31-22.

Рукометни турнири на које вреди кладити се
Не кладите се на Хипе

Не кладите се на Хипе

Пошто рукомет није најпопуларнији спорт за клађење, кладиоцу је лако да се клади на другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Кључне Такеаваис

  • Размислите о врсти клађења која вам највише одговара
  • Освежите се на децималне квоте за клађење
Не кладите се на Хипе
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović