Рагби

Рагби је један од најпопуларнијих спортова за клађење. Главни циљ у рагбију је да екипа постигне више поена од противника. Постоји неколико различитих начина на које играчи могу да се кладе и морају разумети шта значи свака врста опкладе пре него што положе свој новац.

Овај пост описује неке од основа о клађењу на рагби за оне који можда нису толико упознати са спортом и његовим аспектима коцкања. Није касно да се било ко укључи у клађење на рагби и види да ли може да ужива у искуству.

Рагби
Најбољи сајтови за клађење на рагби

Најбољи сајтови за клађење на рагби

Клађење на рагби је облик спортског клађења који укључује предвиђање исхода рагби утакмице. Да би победили, играчи морају правилно да изаберу која ће страна бити победничка или да ли ће бити нерешено између било које екипе.

Клађење на рагби почело је када је спорт привукао пажњу широм света. Године 1997. кладионичари су зарадили много новца кладећи се на Рагби лигу. Тада су схватили колики је потенцијал овог спорта у привлачењу играча, баш као и фудбал.

Ветеранске кладионице као што су БетВаис и Унибет тада би почеле да се кладе на рагби, а како кажу, остало је историја. Данас је сваки минут рагби утакмице од велике вредности за играче.

Колико је популарно клађење на рагби?

Док онлајн клађење на рагби можда није тако популарно као фудбалско клађење, то је и даље веома популаран облик коцкања. То је углавном зато што је рагби глобални спорт са много различитих турнира током целе године. Играчи могу пронаћи много могућности за клађење када је у питању рагби, што је један од главних разлога зашто индустрија наставља да расте.

Турнири, укључујући и Светско првенство у рагбију је изузетно популаран међу спортским кладионичарима. Зато наставите да пратите важне спортске догађаје да бисте се кладили!

Најбољи сајтови за клађење на рагби
Како се кладити на рагби

Како се кладити на рагби

Да бисте се кладили на рагби, потребно је:

 • Пријавите се на њихов налог за клађење и
 • Изаберите рагби као спорт на који желе да се кладе.
 • Изаберите рагби меч и врсту опкладе коју желите да положе
 • Изаберите/унесите износ новца који желите да уложите
 • Пошаљите опкладу и сачекајте исход
Како се кладити на рагби
Врсте рагби опклада

Врсте рагби опклада

Понуде за клађење на рагби многе врсте опклада. Ево неколико примера:

 • Победник утакмице: Ова врста опкладе укључује предвиђање победника у рагби мечу.
 • Клађење на хендикеп: Ово је када се једном тиму даје предност да би шансе биле изједначене.
 • Поинт Спреад Беттинг: Ова врста опкладе је слична клађењу на хендикеп, али укључује предвиђање са колико поена ће један тим освојити или изгубити.
 • Победник турнира: Ово је опклада на то ко ће победити на одређеном рагби турниру.

Више/Мање: Ово је када играчи предвиђају да ли ће комбиновани резултати рагби меча бити већи или мањи од одређеног броја.

Доступне су и многе друге врсте опклада, а играчи би требало да истраже пре него што дају било какве опкладе.

Врсте рагби опклада
Разумевање квота за клађење на рагби

Разумевање квота за клађење на рагби

Шансе за рагби се израчунавају другачије у односу на други спортови. То је зато што се рагби утакмице састоје само од 80 минута, док фудбалске утакмице, на пример, трају 90 или 120 минута. Кладионице зарађују свој новац осигуравајући да имају предност над играчима на било ком тржишту. То им омогућава да остваре профит и остану у послу, што треба имати на уму приликом клађења.

Шта утиче на шансе за рагби?

На шансе за рагби утиче много различитих фактора. Неки од најважнијих су:

 • Форма оба тима: Ово је вероватно најважнији фактор у клађењу на рагби. Тимови у доброј форми обично су награђени мањим квотама, док ће тимови који се боре имати веће квоте.
 • Претходни директни резултати: Ако два тима имају историју блиског играња један против другог, шансе за нерешен резултат ће бити веће.
 • Временски услови: Ово може бити значајан фактор, посебно ако пада киша или је јак ветар.
 • Који играчи су недоступни ни за једну страну: Ово је још један важан фактор. Ако један тим мора да игра без својих најбољих играча, квоте ће то одражавати, а играчи треба да прилагоде своје опкладе у складу са тим.
 • Место одигравања утакмице: Нека места се виде као изазовнија за играње од других, што се одражава на квоте.
Разумевање квота за клађење на рагби