Све о Одбојка клађењу

Одбојка је једна од најпопуларнијих игара за људе свих узраста у којој се опкладе обично стављају на исход утакмица, а не на учинак појединца. То значи да је предвиђање победника једини важан фактор у одбојкашком онлајн спортском клађењу, пошто резултати у већини случајева не утичу на њих.

Две врсте игара су одбојка на песку и одбојка у дворани. Свака страна заузима једну страну централне мреже и лопти није дозвољено да се одбије од земље. Када једна екипа погреши, бод иде противничкој екипи. Тим такође може освојити бодове за своју игру.

Све о Одбојка клађењу
Основе клађења на одбојку

Основе клађења на одбојку

Одбојка је популарна широм света међу играчима, гледаоцима и спортским кладионицама. Игра брзог темпа је прикладна за кардио вежбе, забавна је за посматрање и узбудљив спорт за коцкање уживо и пре утакмице.

У овом спорту, опкладе се углавном стављају на исход утакмице, а не на учинак једног играча. Ово даје значај предвиђању победничког тима, пошто резултати генерално не утичу на већину догађаја.

Постоје две различите врсте одбојке: одбојка на песку и одбојка у дворани. Да би играли игру, сваки тим заузима другу страну мреже, а од играча се тражи да ударе лопту преко мреже, не дозвољавајући јој да додирне тло. Тим осваја поен када други погреши или својом игром.

Солидно познавање игре и а поуздана стратегија клађења су само два елемента који могу допринети вашем нивоу успеха када је у питању исплата. Успех на дуге стазе није лак, али је несумњиво достижан ако се правилно примените.

У овом водичу ћемо описати шта клађење на одбојку подразумева. Такође ће понудити савете и стратегије, што би требало да помогне у обликовању ваше игре клађења.

Основе клађења на одбојку
Шта је клађење на одбојку?

Шта је клађење на одбојку?

Мечеви се играју у сетовима који имају одређени број поена. Први тим који је освојио 21 бод је шампион у одбојци у дворани. За одбојку на песку, тим мора да постигне 25. Поени се могу добити ако се лопта одбије о тло терена противничке екипе или ако је лопта ударена ван граница.

Ако члан супротне групе погоди централну мрежу, одбојка се не враћа назад преко мреже, или ако је противнички члан ухвати лопту, освајају се бодови. Поред тога, ако противничка екипа прекрши граничну линију док сервира лопту, она ће постићи поен.

Клађење на одбојку је наставило да расте у популарности, што је забележено бројем међународних турнира и растом опклада. Сада је ан изузетно популаран спорт широм света, са повећаним бројем веб локација за клађење на одбојку које су доступне људима да се кладе.

Људи су такође боље упознати са игром, што је довело до чешћег коцкања на њој. Популарност клађења на одбојку расте због доступности више онлајн казина, ТВ преноса и других медијских покривености спорта.

Тренутно је спортско клађење на мрежи учинило коцкање на одбојци још раширенијим. Појединци могу ризиковати у кладионичарским пословима у иностранству и одмах стећи своје добитке. Кладионице су такође прошириле тржишта понудом клађење уживо у игри, исплате новца и виртуелне одбојкашке игре и лиге.

Шта је клађење на одбојку?
Како се кладити на одбојку

Како се кладити на одбојку

Коцкање на одбојку постоји још од раних 1900-их, када су се кладионици могли кладити на спортске догађаје, укључујући одбојку. Већина кладионичара који су се тада можда кладили били су имућни аристократи или политичари; међутим, не постоје записи о било којој игрици која се игра за новац.

Зашто је то случај? Па, можда зато што није толико интензиван као спортови попут кошарке или бејзбола. Међутим, данас и даље расте у популарности, посебно код младих. Лако је пронаћи различите веб странице које нуде клађење на одбојку.

Штавише, то је јефтинији облик коцкања од скупљих спортова, укључујући фудбал и фудбал.

Ево поделе клађења:

 1. Пријавите се на сајт за клађење који нуди клађење на одбојку и направите депозит.
 2. Изаберите одбојкашки догађај на који желите да се кладите.
 3. Изаберите тим на који желите да се кладите.
 4. Изаберите износ улога.
 5. Ставите опкладу.

Клађење на одбојку у дворани или на песку је веома слично. Неколико савети за спортско клађење за различите врсте клађења укључују:

 • Најједноставнији тип клађења је када се играч клади на тим за који мисли да ће победити у мечу. Постоје два тима по утакмици: домаћи и гостујући, означени са 1 и 2. Након одабира квота, кладионичар може да стави опкладу тако што ће се придружити улозима.
 • Узбудљивија опклада је она у којој постоји хендикеп, који се користи за подизање квота у мечу који фаворизује један тим.
 • Трећи тип је када кладионичар може да се клади на поене постигнуте током целог периода игре. Друга варијанта је где одбојкашка кладионица даје одређени број, а играч мора да предвиди да ли ће број комплетних сетова надмашити или бити мањи.
Како се кладити на одбојку
Израчунавање квота за клађење на одбојку

Израчунавање квота за клађење на одбојку

Монеилине опкладе су за играче који желе да се кладе на то који ће тим победити у игри. Може имати три различита формата: плус/минус, децимални и разломак.

Када су у питању нови играчи, квоте плус/минус могу бити теже схватити. Међутим, они брзо постају фаворити већине кладионичара. Позитиван број означава аутсајдера, а негативан број фаворита.

За аутсајдера, број је колико играч може освојити на опкладу од 100 долара. Фаворит је колико играч мора да ризикује да би освојио 100 долара. На пример, рецимо да играч гледа утакмицу између Цхицаго Ицемена и Пхоеник Асценсион, а Чикаго је -150, а Пхоеник +140.

Чикаго је израчунат да победи, тако да би играч морао да се клади на 150 долара да би освојио 100 долара. Феникс је аутсајдер, тако да би играч који се клади на 100 долара добио 140 долара.

Децималне шансе су изражене децималним бројем, као што је 2,55. То значи да се све што играч уложи помножи са 2,55, које ће добити ако њихова опклада добије.

Шансе за разломке су збуњујуће и изгледају као 11/1 или 21/38. Број са леве стране представља износ који играч може да освоји, а број са десне стране означава удео који играч мора да ризикује. На пример, квоте 10/1 би платиле 100 долара за опкладу од 10 долара. Овај формат се обично користи само за значајније опкладе, али играч га може с времена на време видети на линији новца.

За једноставан слом, квоте за клађење су бројеви процента изазивача. На пример, ако играч има квоту један (фаворити), игра је лакша за њега него за играча са квотом 10.

То значи да за кладиоце, што су веће квоте, то ће више победити. Дакле, клађење на аутсајдера је велики ризик; дакле, приноси су бољи.

Монеилине квоте имају знак "+" или "-" испред бројева. Фаворити имају квоте "-" док аутсајдери имају "+". Победник добија свој улог плус количину назначену на линији новца.

Израчунавање квота за клађење на одбојку
Врсте клађења на одбојку

Врсте клађења на одбојку

Постоји неколико различитих опклада на које играч може да се клади у одбојци. Читајте даље да бисте сазнали више о њима.

Опклада на меч

Опклада на меч је опклада на то за који тим мислите да ће победити у мечу. Прво морате да одете до спортске књиге и идентификујете одбојкашко такмичење на које желите да се кладите да бисте положили опкладу на меч. Затим пронађите коју игру желите да пратите. Овде можете видети "домаће" са леве стране и "гостујуће" са десне стране.

Одбојка нема нерешених резултата, тако да можете да се кладите само на један тим. Када будете спремни, кликните на квоте, унесите улог на који желите да се кладите, а затим кликните на „Постави опкладу“. Ако ваш тим победи, ви побеђујете!

Клађење на хендикеп

Хендикеп је опклада у мечу, која помаже да игра буде занимљивија. Хендикеп се користи у спортском клађењу да би се повећале квоте на једнострану игру. Дакле, кладионица ће створити хендикеп где ће тим морати да победи са одабраним дефицитом. Можете се кладити на победу Ицемен-а са хендикепом од -2,5, што значи да морају да победе гем са 3-0 у сетовима да би ваша опклада победила!

Укупно поена

Такође можете да се кладите на укупан број поена у одбојци на песку и у дворани, где погађате колико ће поена бити постигнуто током утакмице. Запамтите да мечеви у одбојци у дворани трају пет сетова, док се у одбојци на песку само три сета.

Постоје и ове врсте клађења:

 • Крајњи резултат
 • Поставите клађење
 • Опкладе на турнире
Врсте клађења на одбојку
Разумевање квота за клађење на одбојку

Разумевање квота за клађење на одбојку

 • Децималне квоте: Када положите опкладу, очекивани принос се одражава у децималним квотама. Ово ће вам показати ваш улог као и профит.
 • Фрацтионал Оддс: Износ који можете освојити је приказан као разломак, што заузврат зависи од тога колико сте се кладили.
 • америчке квоте: Број ће бити или позитиван, показујући очекивани профит од опкладе, или негативан, показујући колико треба да се кладите да бисте зарадили одређени износ.

На игру утичу вероватноће. Оне су изражене као процентуалне бројке, што значи да је вероватноћа од 50% 0,5. Ако је као вероватноћа дата 4/6, то значи 60% шансе за победу, односно 6 подељено збиром 4 и 6.

Разумевање квота за клађење на одбојку
Не кладите се на Хипе

Не кладите се на Хипе

Пошто је одбојка веома популаран спорт за клађење, кладиоцу је лако да се клади на опкладу другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Такође је важно препознати да иако су статистика и стилови игре важни, сваки тим има своје предности и мане. То значи да иако је један тим можда победио у последњих 10 мечева, ако се суочи са другим тимом са другачијим стилом игре него што је имао, они могу изгубити.

Када кладионичари гледају на своје шансе, морају да размотре различите стилове игре и да ли су два тима у прошлости ишла један на други.

Кључне Такеаваис

 • Прегледајте одбојкашке тимове и њихову статистику
 • Будите сигурни да знате различите квоте клађења
 • Узмите у обзир и мечеве одбојке у дворани и на песку на које се можете кладити
Не кладите се на Хипе