Све о Крикет клађењу

Веровало се да је ова игра измишљена још у Енглеској из 16. века и да је игра палицом и лоптом која има елементе других игара као што су голф, сквош, бејзбол и тенис. Овај спорт је посебно популаран у Уједињеном Краљевству, Индији и Аустралији, али је такође познато да је омиљен у већини земаља Комонвелта које су некада биле под британском влашћу.

Што се тиче клађења, то је један од најпопуларнијих спортова у било којој европској кладионици, и постаје све популарнији у другим регионима за клађење широм света.

Све о Крикет клађењу
Основе клађења на крикет 2023

Основе клађења на крикет 2023

Процењује се да је крикет измишљен још у Енглеској у 16. веку. Ова игра је меч палице и лопте који укључује елементе из други значајни спортови, укључујући голф, сквош, бејзбол и тенис. Овај спорт има велику популарност у Уједињеном Краљевству, Индији и Аустралији. Међутим, такође је широко вољен у земљама Комонвелта некада под британском влашћу.

Када је у питању клађење на крикет, прилично је популарно да се нађе у било којој европској кладионици. Такође добија на популарности широм света у многим регионима.

Основе клађења на крикет 2023
Шта је тачно клађење на крикет?

Шта је тачно клађење на крикет?

Знајући да је спорт ушао тако давно, може се само претпоставити да је клађење на крикет почело пре много векова. Када је крикет постао званични спорт на прелазу из 18. века, клађење на овај спорт је стекло велику славу. Напред до данас, а клађење на крикет на мрежи је широко распрострањено и још увек добија наклоност.

Легитимне европске кладионице за крикет треба да имају крикет као опцију за клађење. А с обзиром на пораст његове популарности, неће проћи много времена док не дође до пораста клађења на овај спорт у САД. Ово би требало да се види упоредо са растућом легализацијом широм земље. Иако овај спорт није толико омиљен у великим размерама као фудбал или кошарка, крикет је присутан у спортским кладионицама чешће него што можете претпоставити.

Шта је тачно клађење на крикет?
Како се кладити на крикет

Како се кладити на крикет

Коцкање на крикету захтева од вас да разумете неке од компликованијих правила игре, посебно када је у питању бодовање. Ово ће вам омогућити да знате на шта је најбоље да се кладите и које услове је идеално прескочити.

По номиналној вредности, још увек можете да се кладите на крикет као и на било који други тимски спорт, једноставно тако што ћете се кладити ко ће бити потпуни победник меча. Ако сте упознати са клађењем на линију новца у фудбалској или кошаркашкој утакмици, ово је иста ствар. Све на шта се кладите је да тим победи.

Остали елементи на које можете да се кладите су прво бацање новчића, укупни тим за постигнуте трнове, па чак и колико ће трчања бити постигнуто у датом инингу. Слично већини спортова, можете се кладити на појединачне или тимске реквизите за сајтове за клађење на крикет. Ово укључује клађење за кога верујете да ће бити најбољи ударач или бацач кугле за сваки тим на крају такмичења.

Да ли желите да постављате опкладе које су још специфичније за спорт? Када научите о систему бодовања у крикету, можете се кладити на то који ће ударач имати највише шестица до краја меча. За бржу победу, можете се кладити чак и на метод 1. викета, на педесет или сто које ће бити постигнуто у мечу и који тим ће добити највише испадања.

Како се кладити на крикет
Разумевање шанси за клађење на крикет

Разумевање шанси за клађење на крикет

Као и код клађења на скоро све остале тимске спортове, квоте за клађење разликују се на основу недавног учинка и начина на који су се супротстављали противничком тиму у прошлости. Снажна неусклађеност бацача и бацача такође може довести до промене квота у било ком смеру.

Још један значајан аспект начина на који ће кладионице конструисати квоте за клађење на спорт је стање терена и планирано време. Као и код бејзбола, крикет се игра на отвореном, тако да ако је време лоше, услови игре могу бити промењени.

Кишни дан ће утицати на број постигнутих трчања, на ефикасност бацача кугле и на способности играча. Пре него што се кладите, имајте на уму све ове факторе како бисте изашли као велики победник. Квоте за клађење на крикет су бројне са дугим играма, различитим стиловима, професионалним лигама и међународни турнири.

Најпопуларније квоте у крикету су на директног победника меча, који има четири могућа резултата у крикету. Тим или држава или победи у мечу, изгуби меч, нерешено или ремизира. Нерешено значи да је меч завршен, а оба тима имају исти резултат. А када су нерешени резултати у питању, то значи да се меч завршава пре него што било која екипа заврши све ининге.

Понекад ће онлајн кладионице за крикет груписати нерешено и нерешено, али слично као у фудбалу, изједначења и реми су прилично уобичајени. То значи да клађење на ове стандардне линије за крикет може бити прилично корисно за кладионичаре.

Још један веома популаран стил клађења када је у питању крикет је клађење на више/мање резултата. Опкладе на више/мање на укупан резултат - или укупан резултат само једне стране - су обично опкладе 50/50. У овој ситуацији, квоте за клађење на крикет овог стила клађења отвара се на око -110.

Разумевање шанси за клађење на крикет
Фокусирајте се на утакмицу

Фокусирајте се на утакмицу

Да бисте направили најбоље опкладе на крикет, не можете само знати који је тим бољи или лошији. Морате знати све предности и слабости, посебно ако су се већ поклапали са овим противничким тимом. Анализирајте њихову издржљивост, опоравак, брзину и тачност.

Када је у питању клађење на крикет, можда ћете морати да проучавате статистику више него ако се кладите на неки други спорт. Није довољно гледати рекорде и пласмане. Морате бити упознати са сваким играчем и знати како стоје у конкуренцији. Ова врста знања ће вам помоћи да подигнете ногу и освојите велике победе.

Фокусирајте се на утакмицу
Не кладите се на хипе

Не кладите се на хипе

Публика можда навија за одређени тим као луда, али само зато што су фаворити публике не значи да ће победити. Када је у питању клађење, важно је не упуштати се у то како људи мисле или осећају. Оно што треба да урадите је да погледате статистику и истраживање које сте прикупили о тиму и појединачним играчима. Знате много више о спорту од било ког случајног Џоа, тако да немојте ићи на оно што посматрачи можда мисле.

Многи љубитељи крикета имају тенденцију да своја уверења само одбију од другог обожаватеља. Зато што је то спорт који није широко омиљен широм света, навијачи који гледају овај спорт заиста волим спорт. Дакле, постоји много другарства међу групама, па се мењају мишљења о томе ко би могао бити најбољи.

Иако можда имају добре намере, немојте само пратити шта мисле јер су слепи за многе статистике. На крају дана, да ли желите да изађете као победник или поражени? Знамо одговор на то, па се само побрините да се кладите на нешто трајније, а не на оно што публика навија.

Не кладите се на хипе
Учење основа линија за клађење на крикет

Учење основа линија за клађење на крикет

Има довољно времена да можете да искористите своје знање и да се кладите када је у питању сезона крикета. Клађење на квоте за крикет заиста може додати више узбуђења када су у питању болни тест мечеви. Током ових ситуација, можете бити издржљиви и чврсти када је у питању издржавање физичких и менталних компоненти ових грубих утакмица.

Реквизити за клађење на крикет

Клађење на реквизите за крикет представља широк спектар опклада које не садрже клађење на шампиона или резултат утакмице. Опкладе се крећу од клађења на то који тим или земља ће победити у бацању новчића, колико ће четворки и шестица бити у инингу и ко ће бити проглашен за најбољег играча утакмице.

Опкладно клађење на спорт може донети разумну вредност, посебно када стандардне могућности клађења на мечу у великој мери фаворизују једну страну.

Учење основа линија за клађење на крикет
Потражите сајт са одличним опцијама за клађење на крикет уживо

Потражите сајт са одличним опцијама за клађење на крикет уживо

Витх клађење уживо, не морате да бринете да ћете пропустити почетак меча. Клађење на крикет уживо представља могућности клађења упоредиве са квотама пре меча. Ипак, квоте на мечеве клађења на крикет уживо су у константној флуктуацији, одражавајући шта се дешава на терену.

Потражите сајт са одличним опцијама за клађење на крикет уживо
Шта треба знати о неважећим опкладама

Шта треба знати о неважећим опкладама

За било коју игру заиста, потребан вам је играч да почне да игра да би ваша опклада била важећа. Дакле, ако се из било ког разлога ваш МВП играч крикета повуче и буде замењен другим играчем, ваша опклада ће вам бити враћена. Не можете се кладити на играча ако он заправо не игра

Крикет будућности

Клађење на шампиона најзначајнијих крикет лига и најпопуларнијих турнира је отворено на више онлајн кладионица. Почети, сајтови за клађење на мрежи ће повећати квоте на утакмице разумно пре него што почну. Кладионици имају добре промене када су у питању ране квоте јер рано ускачу у акцију. Ово им омогућава да ухвате неке више у земљи или клубу за који верују да ће победити.

Кладионици се такође могу кладити на то да ли ће тим ући у финале турнира и да ли ће тим испасти. Будућности за клађење на крикет су такође доступне за освајаче турнирских награда и лидере у статистичким категоријама.

Шта треба знати о неважећим опкладама
Највећи крикет догађаји

Највећи крикет догађаји

Крикет има неке велике догађаје који привлаче и кладиоце и навијаче.

  • ИЦЦ светско првенство у крикету: Тхе ИЦЦ светско првенство у крикету одржава се сваке четири године и представља највећи догађај у спорту. Одржава се од краја маја до средине јула, а квоте су доступне за сваки меч. Фјучерси су доступни кладионицима да се кладе на то која ће земља изаћи као велики победник.
  • Индијска Премијер лига: Индијска Премијер лига или ИПЛ је доминантна спортска лига у Индији. Дакле, постоји много ИПЛ сајтова за клађење на крикет који прихватају кладиоце из САД. Турнир се одржава око два месеца сваке године и има осам различитих клубова и обично се одржава на пролеће.
  • Жупанијско првенство: Датира преко 100 година, окружно првенство у Енглеској и Велсу је највеће европско такмичење у крикету, које нуди 18 клубова. Траје од априла до септембра и истиче прворазредну лигу.

Кључне Такеаваис

  • Размотрите временске прилике пре стављања опклада
  • Погледајте све различите турнире који се одржавају током целе године
  • Размислите о клађењу на фјучерсе
  • Истражите пре него што се кладите и не ослањајте се на фанове
Највећи крикет догађаји