Кабади

Кабадди потиче из индијског региона света. Популаран у Ирану и Бангладешу, овај спорт је постао популаран на међународном нивоу и постао је фаворит кладионица за многе коцкаре. Као игра лака за разумевање, то је брза студија за нове и страствене кладиоце који траже узбудљив спорт на који би се кладили. Хајде да погледамо игру Кабадди и шта коцкари треба да узму у обзир када стављају опкладу.

Седам играча се такмичи у сваком од два такмичарска тима у контакт спорту, званом Кабадди. Током игре, играчи упадају на другу страну терена да би означили такмичаре узвикујући „Кабади“. Браниоци се зову Антис и одупиру се нападачима.

Кабади
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Све што треба да знате о кабадију

Све што треба да знате о кабадију

Након што Раидер додирне Антиса, играч Антиса је ван игре све док његов тим не постигне гол током сопственог напада.

Са два начина играња Кабадија, на правоугаоном пољу или кружном терену, професионални играчи се такмиче на правоугаоном терену. Сваки тим се састоји од дванаест играча, седам главних играча и пет заменика дозвољених са клупе. У успешном нападу, Раидер прелази линију на територију такмичара и означава играча, пре него што се враћа на своју страну терена у року од 30 секунди, а да га не додирују током напада на противнички тим.

За сваког означеног такмичара, тим за напад осваја поен. Ако играч прође бонус линију, он зарађује још један поен. Међутим, ако екипа Антиса заустави нападача, екипа Антис осваја бод.

Све што треба да знате о кабадију
Зашто је Кабадди популаран за клађење?

Зашто је Кабадди популаран за клађење?

У популарним лигама важе алтернативна правила, као што је супер такл, који повећава вредност борбе на два поена за тим који напада само четири играча. Правило уради или умри елиминише тим за извођење три неуспешна покушаја напада. Ова правила чине професионалне игре узбудљивијима. Како Кабаддијева популарност наставља да расте, број професионалних лига и такмичења се шири.

Пошто је Кабадди узбудљив спорт са пуно акције, привлачи акцију клађења са међународних тржишта. За сваки турнир, кладионичар може да се клади на појединачне играче и исходе дана утакмице. Како се тржишта клађења широм света отварају за спорт, тржиште нуди велику количину опција за клађење. Са лако разумљивим правилима, једноставно је за особу која је тек сазнала за игру да брзо положи опкладу.

Зашто је Кабадди популаран за клађење?
Како се кладити на Кабадија

Како се кладити на Кабадија

Спортске кладионице нуде неколико опција за клађење за Кабадди коцкаре, као што су клађење на меч, клађење на хендикеп, клађење на пола, више/мање и клађење уживо.

Утакмица

У основној опклади на меч, коцкар ставља опкладу на тим за који верује да ће победити на крају два периода игре од 20 минута. Коцкар се такође може кладити на најбоља онлајн кладионица о томе да ли ће се турнир завршити нерешено. Кладионици такође могу да се кладе на продужетке, што је ретка појава, која ће имати великодушне квоте.

Хендикеп

Ако је тим фаворизован за победу у Кабадди клађењу, спортска кладионица на мрежи може увести хендикеп. Са хендикепом од пет поена, пет бодова се одузима од резултата победничког тима ако је фаворизован тим. Ако се клади на тим мање шансе за победу, кладионик побеђује ако би овај тим победио након што је додао пет поена на резултат овог тима.

Пола

Када се коцкар клади на половину меча, он се пола клади. Особа може да се клади на то који тим ће победити у сваком полувремену. Ако је тим познат по умору пре краја читавог меча, клађење на полумеч може повећати шансе за освајање опкладе на тај тим.

Предлог

Проп опкладе омогућавају коцкару да се клади на одређене играче или исходе, као што је који тим последњи постиже гол. У Кабаддију, опклада је забаван начин да додате узбуђење опклади.

Над Под

У основном спортском клађењу више/мање, коцкар побеђује ако је тачан у предвиђању да ли је тржиште исправно. На пример, ако тржиште предвиђа да је укупан број поена који су оба тима постигли 70, коцкар ставља своју сопствену опкладу.

Ако коцкар мисли да ће укупан број поена бити 70 или мање, кладионик ће се кладити на мање. Ако коцкар верује да ће вредност бити већа од 70, онда се клади Више. Могућности за више/мање опкладе варирају и могу укључивати број напада тимова, укупан број поена и фаулове.

Како се кладити на Кабадија
Да ли је онлине Кабадди клађење легално?

Да ли је онлине Кабадди клађење легално?

Клађење на Кабадди онлајн је легално на многим местима широм света, укључујући Бангладеш и Сједињене Државе. Клађење на спорт у Индији је регулисано Законом о јавном коцкању из 1867 Чин, са изменама и допунама 2014. Под управом индијског министарства права и правде, спортско клађење укључује коњске трке, фудбал, крикет и Кабади.

Индијски Врховни суд прогласио је Кабадија законитим, али захтева надзор над спортом како би се контролисало учешће малолетника и неугледних оператера. Међутим, након што је Врховни суд поништио закон парламента из 2013. године, који је дозвољавао лиценцирање казина и друге облике коцкања, у земљи се расправља о легалности спортског коцкања. То не спречава кладионице да грађанима региона нуде производе и услуге коцкања.

Закон се такође примењује на Бангладеш. Након модификације, регион дозвољава лутрије, коњске трке и кладионичарске операције. Крикет води као најпопуларнији спорт у земљи. Међутим, Кабади је национални спорт Бангладеша. Аматери и професионалци играју Кабадди широм земље. Привукао је широку пажњу кладионичара који траже могућности да се кладе на спорт.

Да ли је онлине Кабадди клађење легално?
Најбољи Кабадди сајтови за клађење

Најбољи Кабадди сајтови за клађење

Клађење уживо нуди прилику да интегришете забаву спортског клађења на мрежи. За опкладе у игри зване Кабадди ливе клађење, посматрачи могу да дају опкладе током меча уживо. Док се играчи такмиче, квоте се ажурирају у реалном времену како би одразиле акцију својствену мечу уживо.

Уз узбудљиву врсту опкладе, названу 'Следећа' опклада, гледалац се такође може кладити на оно што се може догодити у следећој игри, као што је следећи играч који ће постићи гол. Помно пратећи акцију, коцкар учествује у узбудљивом клађењу уживо за шансу за победу. То је једно од најбољих искустава у клађењу које спортске кладионице нуде за Кабадди ентузијасте.

Најбољи Кабадди сајтови за клађење
Разумевање Кабадди квота за клађење

Разумевање Кабадди квота за клађење

Као и друге квоте за спортско клађење, кладионице израчунавају вероватне квоте на основу прегледа статистике, историје и мишљења како би пројектовали победнике и вероватноћу исхода. Кладионичар одузима своју маржу да би добио шансе да понуди клијентима повољне услове.

Спортска кладионица ће узети колико ће се коцкари вероватно кладити на исход меча да би одредили квоте. На крају крајева, кладионице прихватају опкладе за профит. Марже су високе за непопуларне опкладе и ниске за очекиване исходе утакмица.

Разумевање Кабадди квота за клађење
Како се кладите на Кабадија

Како се кладите на Кабадија

Како је спорт постао популаран у Индији и Бангладешу, коцкари су почели да се кладе на то који ће тимови победити. Како популарност наставља да расте на међународном нивоу, навијачи Кабадија повећавају узбуђење учећи како да се кладе на спортске утакмице.

Са лигама и тимовима у Канади, Америци, Великој Британији и широм света, онлајн спортске кладионице су додале Кабаддија на листу турнира доступних коцкарима на које се могу кладити на међународном нивоу. Спорт је изузетно популаран због своје брзе акције.

Као национални спорт од Бангладеш, играч учествује у Кабаддију широм земље. Међутим, игра постаје међународно популарна међу играчима и коцкарима који траже могућности за спортско клађење на мрежи.

Да бисте се кладили на Кабадди, једноставно приступите онлајн кладионици која нуди квоте за лигу утакмице и турнире. Подесите налог. Слажете се са условима услуге кладионице. Депонујте средства и положите опкладу. Постоје различити начини за клађење на Кабадди, укључујући опкладе на меч, половичне опкладе и више/мање, у зависности од могућности клађења које нуди одређена спортска кладионица.

Како се кладите на Кабадија
Највећи Кабадди догађаји и турнири

Највећи Кабадди догађаји и турнири

Међународна кабади федерација производи Кабадди Мастерс, Азијски куп и Светско првенство. Пакистан, Индија, Велика Британија, Канада, САД учествују у Светској Кабади лиги.

Кабадди Мастерс

Дубаи је 2018. био домаћин Кабадди Мастерса, серије од 6 нација која је укључивала тимове из Ирана, Аргентине, Кеније, Пакистана, Републике Кореје и браниоце светског шампиона из Индије. Девет дана, играчи су се такмичили у Дубаију Ал Васл Спортс Цлуб.

Ворд Цуп

Са мушким и женским тимовима, Кабадди Светско првенство укључује такмичења у групној фази са пет тимова. Друго и првопласиране екипе из два базена пролазе у полуфинале.

Највећи Кабадди догађаји и турнири
Кабадди савети за клађење

Кабадди савети за клађење

Истраживање је кључ за стављање победничке опкладе на Кабадди меч. Они који дају добитне опкладе кладе се паметно тако што разумеју детаљне информације о спорту, тимовима и играчима. Редовно гледање утакмица може помоћи кладиоцу да разуме појединачне играче, способности тима и укупне вероватноће учинка.

Вести о томе који играчи се опорављају од повреде могу утицати на то како се коцкар може кладити. Ако тиму недостаје утицајни играч, његово одсуство ће вероватно утицати на то како тим игра.

Такође је важно прегледати статистичке податке тима. Историјске победе и порази су такође показатељ како тим може да игра у одређеним утакмицама. Међутим, досадашњи учинак није нужно показатељ будућег исхода.

Распоред је фактор у перформансама тима. Ако тим путује пре меча, дуго и доследно путовање може утицати на игру. Ако је тим константно играо домаће утакмице, прилика да се одмори од путовања може побољшати шансе тима да победи противничку екипу. Прикупљањем информација о Кабадди тимовима и одређеним играчима, коцкар повећава своје шансе да положи тачну опкладу. Избор да се кладите са квотама је такође начин да се победи. Шансе су генерално тачне 50 посто времена.

Кабадди савети за клађење
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Лиценциране кладионице које нуде могућности клађења Кабадди морају понудити информације о одговорном коцкању. Платформе пружају опције за самоискључивање, што коцкару даје могућност да одустане од клађења на одређени период.

Током временског оквира самоискључења, платформа неће дозволити коцкару да се клади. Иновативне технологије сада упозоравају коцкаре на веб локацијама које учествују ако коцкар покаже ризично понашање због зависности од коцкања. Интеграцијом вештачке интелигенције у софтвер за коцкање, неке Кабадди спортске кладионице могу пратити трендове и навике коцкара на мрежи.

Коцкари такође могу поставити лимит депозита пре клађења. Ограничења омогућавају играчу да престане са клађењем након губитка унапред одређене количине новца. Ове провере и равнотеже помажу појединцу да ради у сарадњи са онлајн коцкарницама и спортским кладионицама у спречавању зависности од коцкања.

По закону, неке земље захтевају од лиценцираних онлајн Кабадди кладионица да верификују старост власника рачуна како би заштитиле малолетне особе од раног укључивања у коцкање. Такође постоје ограничења оглашавања у разним земљама како би се осигурало да се малолетници не подстичу на коцкање. Интегрисање одговорних процеса коцкања у коцкање у спортским кладионицама осигурава да казина штите коцкаре и да малолетнике буду безбедне.

Одговорно коцкање
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović