Зимски Спортови

Милиони коцкара окрећу се зимским спортовима у нади да ће се обогатити током ван сезоне. Постоји неколико шанси за победу, од националних такмичења до међународних. Алпско скијање, скијашко трчање, биатлон, скијашки скокови и слалом су међу тржиштима клађења на зимске спортове.

Зимски спортови су различити спортови који се првенствено изводе на снегу или леду. Већина ових активности је комбинација клизања, скијања и санкања. Зимски спортови су се историјски изводили у хладнијим климатским условима, али се у овим играма сада може уживати у ширем спектру локација и годишњих доба захваљујући вештачком леду.

Зимски Спортови
На које зимске спортове је популарно кладити се?

На које зимске спортове је популарно кладити се?

Прописи се разликују у зависности од дисциплине. С друге стране, прописи о клађењу деле доста сличности. Хајде да погледамо неке од најпопуларнијих општих прописа зимских спортова.

Један од разлога зашто је клађење на зимске спортове популарно је због његове разноликости. Зимске игре могу укључивати следеће:

 • Алпско скијање укључује провлачење кроз капије док се скијате низ снегом прекривене падине великом брзином.
 • Биатлон су узбудљива комбинација скијашког трчања и пуцања из пушке.
 • боб је спорт у којем се тимови од две или четири особе трче низ ледену стазу познату као трчање вртоглавом брзином.
 • скијашко трчање има неколико индивидуалних и тимских дисциплина, дајући мноштво шанси за клађење озбиљним кладионицима.
 • Цурлинг је спорт који се игра на леду у коме се два тима смењују клизећи гранитним камењем ка мети познатој као кућа.
 • Уметничко клизање је узбудљив спорт на леду који наглашава креативно извођење окрета, корака, скокова и обрта.
 • Скијање слободним стилом је узбудљив спорт у коме се од свих спортиста захтева да раде акробације из ваздуха док се скијају низ брдо.
 • Хокеј на леду је популарна игра хокеја на леду у којој се два противничка тима од шест клизача такмиче да ударе раван округли пак у гол другог тима угаоним палицама.
 • Луге је узбудљив спорт за гледање. То је уједно и најбржи зимски клизећи спорт, са елитним спортистима који постижу брзине од 120-145 километара на сат.
 • Нордиц Цомбинед је спорт високих перформанси који комбинује скијашко трчање и скијашке скокове.
 • Брзо клизање на кратким стазама је узбудљив спорт који укључује брзе навале брзине и помахнитале трке.
 • Скелетон је екстремни спорт санкања у коме се такмичари спуштају низ ледено брдо брзином до 140 километара на сат.
 • Ски Јумпинг је можда један од најстрашнијих спортова на свету, који захтева од учесника да скоче са велике стрме рампе пре него што лете на најдужу могућу удаљеност.
 • Слалом је слично алпском скијању и игра се на исти начин, са изузетком да спортисти морају да прате стазу увијања.
 • Сноубординг је узбудљив спорт који захтева висок степен стручности да би се такмичио на шампионатима светске класе.
 • Брзо клизање је један од ретких олимпијских догађаја у којем се коначни победник одређује брзинским рекордима и временом.

Разноликост спортова доступних кладионицима у којима могу да уживају зависи од турнира који је тренутно у току. Ипак, најпопуларнији за клађење су алпско скијање, скијашко трчање, биатлон, скијашки скокови и слалом.

На које зимске спортове је популарно кладити се?
Како се кладити на зимске спортове

Како се кладити на зимске спортове

Раст популарности зимских спортова не може се преценити. Проналажење најбоље локације је све само не шетња парком сада када је већина кладионичара усвојила зимске спортове.

Проналажење кладионице са најбољим квотама је кључ за велике победе у зимским спортовима. Штавише, поседовање разноврсних тржишта за клађење је обично паметна идеја. Зато обратите пажњу на услугу клађења на зимске спортове која нуди неколико варијанти сваког догађаја, као и такмичарске награде.

Клађење у зимским спортовима је упоредиво са клађење на нормалне спортове. Квоте, кладионице и одабир спорта на који ћете се кладити су важни фактори. Да не спомињемо тип догађаја или турнира који утиче на вашу стопу исплате.

Тржишта клађења на зимске спортове нису обилна током целе године, али интересовање за клађење на скијашке скокове и друга првенства у зимским спортовима вртоглаво расте уочи Зимских олимпијских игара и других шампионата у зимским спортовима. Свака угледна кладионица ће се побринути да главни турнири и догађаји буду покривени; постоје многе озбиљне кладионице са разноликом спортском понудом

Како се кладити на зимске спортове
Да ли је онлајн клађење на зимске спортове легално?

Да ли је онлајн клађење на зимске спортове легално?

Кладионица одлучује да ли је радња законита или не. Иако никакви посебни прописи не ограничавају клађење на зимске спортове, кладионице морају имати важећу дозволу за рад унутар јурисдикције.

Да ли је онлајн клађење на зимске спортове легално?
Све о зимским спортовима

Све о зимским спортовима

Као што је поменуто, постоје десетине догађаја у више дисциплина укључених у зимске спортове. Међутим, најпопуларнији зимски спортски догађаји и можда најбоље прилике за клађење на зимске спортове су алпско скијање, скијашко трчање, биатлон, скијашки скокови и слалом.

алпско скијање

алпско скијање практикује се од касних 1800-их. У овом спорту, спортисти користе скије са фиксном петом за клизање низ снегом прекривене падине. Овај спорт, који има своје порекло на неравним теренима Алпа, постао је популаран широм света и сада је на листи неколико кладионица. Уобичајено је клађење на првог учесника који ће прећи циљну линију, као и на тајминг клађења. Хеад-то-Хеад, Финисх ин Топ 3, и Антепост/Аутригхт победник су све истакнуте опције за клађење на алпско скијање.

Скијашко трчање

Крос кантри, често познат као КСЦ, такмичи се на Олимпијским играма од 1977. године и сваке године привлачи око 41.000 спортиста. У овом зимском спорту, учесници се крећу напред тако што иду напред или гурају ски штапове. Међусобне утакмице, завршетак у топ 3, добитне марже, Антепост/директни победник и више тржишта су доступни за клађење. Поред ових могућности зараде, коцкари могу да учествују у слободним, класичним или штафетним такмичењима.

Биатлон

Клађење на биатлон је ваша најбоља дестинација за игре ако уживате у скијању и пуцању из пушке. Такмичења у биатлону нуде играчима најбоље од оба света, смешно високе шансе за победу. Штавише, тржишта клађења на биатлон укључују традиционално међусобно међусобно клађење, победника у тркама и победника такмичења.

Скијашки скокови

Такмичари се такмиче прескачући највећу удаљеност након пада на скије са посебно припремљене рампе. Године 1924. реномирани зимски спорт је дебитовао на Олимпијске игре. Утакмица почиње са два кола од по 50 спортиста. Само 30 људи иде у следећи круг. Победника одређује ко је добио највећи укупни резултат у последња два кола. Клађење на скијашке скокове је лако заобићи јер се налази у практично свакој кладионици.

Слалом

Слалом је сличан алпском скијању и игра се у истом стилу, с тим што спортисти морају да прате закривљену стазу. Због брзог темпа, оштрих заокрета, темпа и изузетне смирености, тржишта клађења на слалом су један од спортова који највише награђују и адреналином. Спорт није само део Зимске олимпијске игре, али је и део ФИС Светског првенства у алпском скијању.

Све о зимским спортовима
Савети за клађење на зимске спортове

Савети за клађење на зимске спортове

Иако покушава да обезбеди свеобухватну зиму стратегија спортског клађења је далеко од једноставног, мора се размотрити неколико заједничких ствари пре него што почнете да играте на најбољим сајтовима за клађење зимских спортова.

Овде се помињу неки од најпопуларнијих савета за клађење на зимске спортове. Имајте на уму да се ове методе и предлози могу применити и на друге зимске спортове који су наведени на почетку овог чланка.

Пре него што почнете да се кладите, прво морате да схватите основе, а затим уроните ножне прсте у воду. Морате да се коцкате на догађаје, спортове и тржишта која су вам позната и која разумете, као и резултате истраживања и претходна достигнућа.

Такође је вредно напоменути да клађење уживо може бити прилично профитабилно. Такође би требало да испитате временске прилике и да се држите утврђених победника, тимова и звезда. Имајте на уму да постоји много различитих спортова које можете изабрати.

Такође постоји могућност клађења на појединце који се такмиче у више верзија истог спорта. Кладионици ће брзо открити да могу ставити неколико опклада, чинећи тему како се кладити на зимске спортове динамичнијом него што се у почетку мислило.

Савети за клађење на зимске спортове
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Требало би пажљиво да управљате својим финансијама да не бисте неочекивано изгубили велику суму новца. Увек запамтите да никада не би требало да ризикујете више новца него што сте спремни да изгубите у опклади.

Требало би да поделите своје финансије како бисте спречили да потрошите сав свој новац одједном. Ако имате негативан низ среће, не покушавајте да надокнадите повећањем величине опкладе. Или поставите ограничење износа који можете уплатити сваког месеца или ограничење износа који можете изгубити у једној игри.

Покушајте самоискључење ако се ствари погоршају и почнете да се осећате као да развијате зависност. Самоискључење помаже особама које се боре са зависношћу од коцкања да се одморе од тога и усредсреде свој живот и новац на нешто друго. То би могло да вам помогне да се повежете са додатним програмима заједнице који ће вам помоћи да се носите са проблемом коцкања, као и да вам пружи подршку која вам је потребна ако нисте сигурни како да управљате следећим корацима у свом опоравку.

Одговорно коцкање