Голф

Голф је спорт у коме се ужива широм света и има изузетно лојалне следбенике и мушкараца и жена, без обзира на године. Није прва игра на коју бисте помислили да се кладите, али је изненађујуће популаран спорт у којем можете освојити новац. Игра има своје корене у Шкотској из 15. века, иако је утврђено да су и друге древне цивилизације играле сличну игру још у првом веку пре нове ере.

Спортске књиге широм света нуде голф, посебно ПГА турнире, као популарну опцију клађења. Како спортско клађење наставља да расте на нова тржишта попут Сједињених Држава, популарност голфа ће само расти како све више људи буде откривало неизвесност клађења на такмичарском турниру.

Голф
Најбољи сајтови за спортско клађење на мрежи за голф

Најбољи сајтови за спортско клађење на мрежи за голф

У којем се ужива широм света, голф има невероватно лојалне следбенике, без обзира на године или пол. Иако голф можда није први спорт који вам пада на памет у вези са клађењем, клађење је прилично популарно.

Датира из Шкотске из 15. века, голф је стекао глобалну славу. Утврђено је да су се древне цивилизације бавиле сличним спортом још у првом веку пре нове ере. Без обзира на то, голф је данас распрострањен као и икада, посебно на тржишту спортског клађења.

Спортске кладионице на мрежи широм света укључују голф, посебно ПГА турнире, као познат избор за клађење. И како спортско клађење прераста на нова тржишта, укључујући Сједињене Државе, популарност голфа ће се само повећавати како све више појединаца открива узбуђење због клађење на такмичарски турнир.

Најбољи сајтови за спортско клађење на мрежи за голф
Шта је клађење на голф?

Шта је клађење на голф?

Клађење на голф је вероватно почело са почетком игре. То је једноставан спорт за клађење, посебно између два играча у мечу. Иако не постоји одређени датум када је клађење на голф почело, може се разумно претпоставити да је клађење на спорт почело када је игра створена.

У 2019. години, ПГА Тоур је обухватио спортско клађење, огромну супротност другим професионалним спортским лигама, и од тада је голф један од најпопуларније спортске опкладе у САД.

У данашње време, голф је мејнстрим, посебно када је у питању спортско клађење. Значајне кладионице за голф на мрежи представљају клађење на голф, али сајтови попут ФанДуел и ДрафтКингс нуде дневне фантаси спортове за голф. Данас постоји већи приступ стримовању преноса турнира и још приступачнији приступ за стављање опклада.

Шта је клађење на голф?
Како се кладити на голф

Како се кладити на голф

Клађење на голф на мрежи се развило откако је првобитно представљено. Доступне су многе врсте клађења, укључујући и победнике турнира. Овај стил је популаран међу кладионицима који траже велику исплату. Испитивање учинка играча голфа на одређеним теренима или у различитим временским условима може помоћи у сужавању избора опклада.

Друге врсте клађења попут мечева за голфере омогућавају кладионицима да се кладе ко ће имати успешнији круг или турнир између два једнако подударна играча голфа. Поред тога, постоје опкладе на реквизите за голфере. Шта је ово?

Проп опкладе су изузетно популарне у великим спортовима, укључујући кошарку и фудбал. Како голф наставља да добија на популарности, има смисла само да га унесете у спортско клађење.

Са опкладама за голф реквизите, кладионици могу да се кладе на број птица које голфер направи у свакој рунди, најбољи играч националности или најбољи леворуки играч.

Како се кладити на голф
Разумевање квота за клађење на голф

Разумевање квота за клађење на голф

Разни фактори одлучују о голфу квоте за клађење. Прво, сваки курс игра другачије, утичући на то како се одређени играч понаша у игри. На пример, ако одређени терен има изазовне зелене површине, играчи са бољим учинком могу имати мање шансе.

На пример, ако други терен има дужи пловни пут, могу бити краће шансе за играче голфа који могу возити лопту на велике удаљености.

Пошто је голф игра на отвореном, време утиче на играче и перформансе. Исто тако, голфери се доследно боре са мучним повредама због обртног момента постављеног на њихова тела. Играч голфа који се враћа након повреде може изгледати као вредност, али прилично често може бити зарђао на првом турниру назад.

Шансе за голф меч-уп или 2 лоптице, како се називају у неким кладионицама за голф, произилазе из недавних перформанси и прошлих перформанси на овом терену. Међутим, квоте на меч могу бити високе, јер ће неколико високо рангираних играча често бити фаворити за клађење, док ће терен имати изузетно дуге шансе за победу.

Разумевање квота за клађење на голф
Врсте клађења на голф

Врсте клађења на голф

Победник турнира

Једноставно речено, у голфу, клађење на линију турнира је клађење на то ко ће освојити турнир. За разлику од тимских спортова, кладионичари морају да изаберу победника са листе од преко сто играча, јер је већина голф турнира сваки мушкарац или жена за себе. Награда за тачан одабир шампиона је генерално висока.

Матцхуп Виннер

Кладионици могу да ставе опкладу на то ко ће победити у мечевима играча против играча (или групама). На пример, ако је опклада има Тајгера Вудса на +180 и Фила Микелсона на -110, Микелсон је фаворизован играч, а кладионик би морао да се клади на 110 долара да би освојио 100 долара. Ако кладионик положи опкладу од 100 долара на Тајгера Вудса и он оствари победу, кладионик ће добити 180 долара.

Роунд Леадерс

Кладионици се такође могу кладити ко ће бити лидер на крају рунде. На пример, кладионичар може да се клади на Џастина Томаса да победи у првом колу Мастерса.

Затим ће квоте за остала кола бити доступне након завршетка дана игре. Клађење на лидера у кругу је често непредвиђено, али ако кладионичар зна да играч увек ради добро у првом колу турнира, то би могла бити велика опклада.

Голфер Натионалити

Опклада на националност је када се кладионик клади да ће играч из одређене земље или региона победити или да ће одређени играч бити најбољи играч из земље или региона. На пример, кладионичар би могао да се клади да је Џејсон Деј најбољи аустралијски играч на Мастерсу. Ако победи све остале аустралијске играче, кладионичар ће добити опкладу.

Парлаис

Опклада на парлаи је када кладионик ставља опкладу на бројне исходе да би се остварили и треба да сви исходи буду тачно одређени да би победио. На пример, ако кладионичар уложи 100 долара на Тајгера Вудса који је победио Фила Миклсона и Брукс Коепку који је победио Џастина Томаса у УС Опен, биће им потребне обе ситуације да би се одиграле да би успеле у опклади.

С обзиром на то да кладионичар мора бити тачан у сваком исходу у укупној опклади, парлаии су изазовнији стил клађења на голф, али нуде веће награде.

Футурес

Верујете ли да ће САД повратити Рајдер куп? Затим можете ставити фјучерс опкладу на то. Ако су квоте +300 тренутно, а ви се кладите на 100 долара, амерички тим који је освојио Рајдер куп би вам донео 300 долара. Важно је напоменути да се фјучерси нуде много пре било каквог догађаја.

Проп Бетс

Опкладе на реквизите су додатне опкладе повезане са експлицитним исходима на турниру (реквизити за турнир) или перформансама играча (реквизити играча). Мислите ли да ће Дастин Џонсон дати најбољи резултат у 2. колу УС Опена?

Па, можете се кладити на то. Хоће ли разлика од само три ударца освојити Мастерс? Можете се кладити и на то. Надалеко познате као забавне опкладе, опкладе су обично доступне за скоро све што је повезано са игром.

Врсте клађења на голф
Потражите сајт са одличним опцијама за клађење на голф уживо

Потражите сајт са одличним опцијама за клађење на голф уживо

Клађење уживо је могућност да се кладите на меч када се догоди. Квоте су укључене и ажурираће се током турнира на основу акције у развоју. Тако, на пример, ако после пете рупе, Тигар изгледа обећавајуће и у вођству, требало би да кладионичар уложи новац на њега да победи на турниру и пожње награде.

Главни голф турнири

 1. Господари
 2. Отворено првенство
 3. УС Опен
 4. ПГА првенство
 5. Првенство играча
 6. Меморијал
 7. Тоур Цхампионсхип
 8. Позивница Арнолда Палмера
 9. ВГЦ-Федек Ст. Јуде Инвитатионал
 10. Рајдер куп
Потражите сајт са одличним опцијама за клађење на голф уживо
Не кладите се на Хипе

Не кладите се на Хипе

Пошто је клађење на голф на мрежи веома популарно, кладиоцу је лако да се клади на опкладу другог бољег, верујући да мора знати све детаље ако се клади на овај спорт. Међутим, то није увек случај.

За кладионичаре је важно да стекну сопствено знање о игри и тренутном мечу и да не прате шта публика можда спекулише. Само зато што публика можда навија за једно име не значи да ће то победити у мечу.

Не кладите се на Хипе
Уобичајене грешке у клађењу на голф

Уобичајене грешке у клађењу на голф

Клађење само на фаворите

У његовим најбољим годинама, клађење на Тигера је била сигурна ствар. Међутим, данас је већина турнира отворена, а узнемирења су стандардна. Кладионици морају да истраже играче и њихов досадашњи учинак пре него што дају опкладу. Фаворити се могу брзо мењати из недеље у недељу. Пронађите надолазеће играче који имају одличну шансу да победе, али их још увек не прате.

Не фокусирајући се на курс

Распоред курса игра истакнуту улогу у одлучивању ко ће се одлично понашати, а ко ће поколебати. Ако снаге играча одговарају курсу, кладионичар ће имати много веће шансе да победи опкладу.

На пример, ако широко отворени терен има дуге вожње, кладионичар би требало да изабере играча који може да доведе до грина. Ако постоје тешки зеленици, кладионичар треба да одабере играча који се истиче у стављању.

Погрешно управљање банком

Пре него што положите прву опкладу, одвојите новац за свој банкролл. Најбржи начин да изгубите тај банкрол је лоше управљање њиме. Не јурите губитке (кладите се више него што бисте обично радили) да бисте надокнадили један губитак. Важно је да не постанете похлепни ако кренете у победнички низ.

Кључне Такеаваис

 • Размотрите све типове клађења
 • Обратите пажњу на временске прилике
 • Пазите на прошли и садашњи учинак сваког играча
Уобичајене грешке у клађењу на голф