Бокс

Бокс је један од најстаријих облика такмичења, који датира још из 3. века пре нове ере. У једном тренутку бокс је био најпопуларнији спорт на свету за клађење, и био је познат по томе што је видео неке од највећих опклада у индустрији спортског клађења. Бокс се састоји од два борца у квадратном рингу, од којих сваки носи заштитне рукавице унапред одређено време.

Професионални бокс мечеви обично трају до дванаест рунди од три минута за мушкарце и два минута за жене. Као што вероватно можете рећи, ово отвара свет могућности за клађење на боксерске мечеве.

Бокс
Основе клађења у бокс

Основе клађења у бокс

Једна од најстаријих врста такмичења је бокс. Датира још из 3. века пре нове ере. Постојала је тачка да је бокс био најпопуларнији спорт на свету када је у питању клађење. Такође је био познат по неким од опклада са највећим пласманом у свим спортским клађењем.

Шта је бокс? То је спорт где су два играча постављена у квадратни прстен. Они носе подстављене рукавице како би се заштитили током борбе.

Слом је прилично једноставан. Сваки професионални бокс меч обично траје до 12 рунди, а сваки круг траје око 3 минута за мушкарце. За жене, слеће на око 2 минута. Због тога колико рунди има сваки меч, постоји много прилика за кладионичаре да ставе своје опкладе.

Основе клађења у бокс
Шта је клађење у бокс?

Шта је клађење у бокс?

Бокс датира још од древних цивилизација, тако да не чуди што су се људи кладили на спорт од када је почео. Док је бокс некада био најпопуларнији спорт за клађење, последњих година су га у популарности коцкања засенили спортови попут Мјешовите борилачке вјештине унапређење.

Пре него што је спортско клађење било увелико праћено, бокс је и даље имао приличан удео клађења. То је чак привукло неке од најбогатијих људи да дају узвишене опкладе. Иако можда више није најпопуларнији спорт за клађење, и даље остаје прилично популаран за кладионичаре широм света.

Клађење на бокс је потпуно друга животиња, што значи да не можете једноставно изабрати било који стил клађења из другог спорта и применити га на бокс. Морате одабрати стратегије које су ексклузивне за овај спорт. Ако покушате да украдете стратегију коју сте можда користили када клађење на кошарку, једноставно неће успети нити имати смисла. Опкладе за бокс имају тенденцију да мере различите компоненте у боксу, као што су рунде или победе.

Шта је клађење у бокс?
Како се кладити на бокс мечеве?

Како се кладити на бокс мечеве?

Слично већини такмичарских спортова један на један, стандардни метод клађења у бокс је клађење на резултат борбе. Ово је слично клађењу на линији новца за тимске спортове. Такође је исто као када кладионици дају опкладе на потпуног победника у УФЦ-у и Тенис. Формат боксерског меча такође пружа друге врсте опклада које се могу одлучити у оквиру борбе.

Исто као и са УФЦ, кладионици се могу кладити у колико рунди мисле да ће борба имати, а такође могу да се кладе за кога мисле да ће победити.

Генерално, опклада се може направити на меч који се завршава нокаутом, техничким нокаутом или дисквалификацијом. Или се кладионици могу кладити на одлуку или техничку одлуку ако борба заиста иде на даљину. Ако заиста желите да ризикујете, можете се кладити и на ретки завршетак да се меч завршава нерешеним или техничким нерешеним резултатом.

Поред тога, можете се кладити и на више од укупног броја рунди у којој ће борба трајати. Такође можете поставити тип опкладе под називом Групно клађење на круг; ово вам омогућава да се кладите на борбу која се завршава у рунди 1 или 2 или рунди 3 или 4, или тако даље.

Да бисте направили још један корак даље, можете такође да поделите одвојене исходе из друге борбе на истој карти. Исплата ће бити знатно већа; али уз то је и ризик много већи.

Када је у питању онлајн клађење, такође је важно да изаберете сајт за спортске кладионице који вам највише одговара. Само се уверите да је сајт поуздан, одговоран и да ћете заиста добити свој новац назад са својим добицима ако се правилно кладите. Постоји много лажних сајтова, па се уверите да стављате свој новац на право место и у руке.

Како се кладити на бокс мечеве?
Разумевање шансе за клађење у бокс

Разумевање шансе за клађење у бокс

Бокс квоте за клађење настају коришћењем различитих фактора и вероватних сценарија. Ако су прва два борца ишла против другог раније, ово игра значајну улогу у одређивању квота. Кладионице и играчи ће искористити те резултате да одреде своју најбољу стратегију за предстојећу борбу и како верују да ће се она одиграти.

Ако раније нису ишли један против другог, статистика сваког играча ће се и даље анализирати. Колико често побеђују? Какав је њихов стил борбе? Како се бране и нападају противника? Кладионица ће такође мерити за кога јавност мисли да ће победити у борби и прилагодити квоте за клађење у бокс према томе.

Слично УФЦ-у, боксер може да победи у сваком тренутку. Важно је не узимати фаворите и очекивати да они победе.

Разумевање шансе за клађење у бокс
Фокусирајте се на утакмицу

Фокусирајте се на утакмицу

Да бисте направили најбоље боксерске опкладе, не можете само знати који је боксер бољи или лошији. Морате знати сваку снагу и слабост, посебно ако су се већ поклапали са овим противником. Анализирајте њихову издржљивост, опоравак, брзину и дужину њиховог досега.

Када је у питању онлајн клађење на бокс, можда ћете морати да проучавате статистику више него ако се кладите на неки други спорт. Није довољно гледати рекорде и пласмане. Морате бити упознати са сваким боксером и знати како стоје на такмичењу.

Ова врста знања ће вам помоћи да подигнете ногу и освојите велике победе. Такође је веома важно да обратите пажњу на категорије тежине и како се сваки борац понаша против својих противника.

Не кладите се на хипе

Наравно, публика можда губи разум због одређеног играча, али само зато што постоји узбуђење не значи да ће победити. Немојте се упуштати у то како се људи осећају или мисле. Прегледајте статистику и истраживање које сте сами урадили јер много боље знате како резултати могу доћи ако сте урадили своје истраживање.

Многи љубитељи бокса имају тенденцију да своја уверења само одбију од другог обожаватеља. Ово је често слепо и са добром намером, али када је у питању боље, можете само да идете са вибрацијом. Да ли желите да изађете као победник или губитник? Па, своје опкладе морате заснивати на томе ко верује да ће бити победник - или губитник.

Фокусирајте се на утакмицу
Потражите сајт са одличним опцијама за клађење уживо

Потражите сајт са одличним опцијама за клађење уживо

Иако може изгледати мало уназад, можете се кладити на меч док утакмица још траје. То је заправо једно од најпопуларнијих начина клађења када је у питању бокс. Због тога је клађење уживо доступно код већине онлајн спортске кладионице.

Постоји много паметних разлога да се кладите на бокс док је све још у току. Неки примери укључују:

  1. Уложите много посла у клађење, посебно на ретке мечеве и све што је потребно да буду
  2. Имајте на уму да постоји више квота за сваку опкладу
  3. Идите против најбољих кладионичара и тестирајте своју памет
  4. Тестирајте како утичу на квоте како сваки меч напредује

Ако планирате да се кладите уживо на мрежи, имаћете много опција за клађење. Добра вест за вас је да је скоро свака опклада доступна у онлајн кладионицама током целе игре. Дакле, без обзира на вашу удобност или знање, можете пронаћи тип који вам највише одговара када је у питању онлине бок клађење.

Потражите сајт са одличним опцијама за клађење уживо
Основе линија за клађење

Основе линија за клађење

Има довољно времена да можете да искористите своје знање и да се кладите. Међутим, борбе ће бити постављене месецима унапред, тако да ће касније бити постављене и линије за клађење.

Било је чак и случајева у којима, ако круже гласине о великој борби (Размислите: Флојд Мејведер млађи и Конор Мекгрегор), кладионице ће прихватити опкладе пре него што преговори уопште почну. У добрим вестима, ако се борба заправо не догоди у одабраном временском оквиру, опкладе ће бити враћене.

Такође можете да онемогућите своју опкладу консултујући се са стручњаком за бокс. Упаривање вам такође помаже да будете у току са вестима о клађењу и шта се дешава у свету клађења. Такође ћете знати где су шансе - увек.

Шта треба знати о неважећим опкладама

За било коју игру заиста, потребан вам је играч да почне да игра да би ваша опклада била важећа. Дакле, ако се из било ког разлога ваш боксер повуче и буде замењен другим борцем, ваша опклада ће вам бити враћена. Не можете се кладити на играча ако он заправо не игра.

Основе линија за клађење
Парлаи клађење за бокс

Парлаи клађење за бокс

Ако желите да добијете велику исплату, постоји добар начин да повећате своју опкладу: Парлаи Бет. Играчи могу парирати неколико резултата са исте карте да би повећали улог. Можете парлаи било који новац, рунда или метод победе у догађај од другог. Мора се имати на уму да не можете заправо да упоредите два догађаја заједно из истог догађаја.

На пример: Не можете се кладити на МцГрегорову новчану линију (-600) и МцГрегорову победу у трећем колу (+1200). Оно што можете да урадите је да поставите појединачне опкладе једни за друге на те догађаје код исте онлајн кладионице - не можете их само повезати у пару.

Опкладе на метод победе

Један од многих популарне методе за клађење је „метод победе“. Специфичност начина на који се борба завршава може се исплатити и посебно је корисна за меч који се води прилично једнострано. Дакле, можете се кладити да је боксер са КО свог противника или обрнуто. Такође можете да се кладите да ће се меч завршити нерешеним резултатом. Можете изабрати сваког боксера који ће победити КО/ТКО или одлуком у боксу. Такође можете да се кладите на ретку појаву нерешеног резултата.

Кључне Такеаваис

  • Да ли су се играчи раније суочили?
  • Како се сваки играч понашао?
  • Какав је стил борбе сваког играча?
  • Да ли сте размишљали о томе коју врсту опкладе бисте желели да положите?
  • Да ли постоје посебне опкладе уживо које морате да пратите?
Парлаи клађење за бокс