Бициклизам

Бициклистичко клађење је релативно нов облик онлајн клађења који је стекао популарност последњих година. Бициклизам укључује много различитих трка, од којих су неке кратке само један километар, а друге се протежу на десетине миља. У бициклистичком клађењу, играчи могу да се кладе на различите исходе, као што је победник трке, број кругова које је прошао одређени бициклиста и још много тога.

Многи сајтови за спортско клађење нуде клађење на бициклизам. То значи да играчи не морају да се муче да пронађу опције за клађење на бициклизам. Они могу одмах да отворе налог и да се кладе на бициклизам.

Бициклизам
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Све што треба да знате о бициклистичком клађењу

Све што треба да знате о бициклистичком клађењу

Клађење на бициклизам је облик онлајн клађења који омогућава играчима да се кладе на бициклистичке трке. То је релативно нов облик онлајн клађења. Прва бициклистичка трка у онлајн кладионици била је Турнеја по Француској 2000-их година. У раним данима бициклистичког клађења, већина играча је имала могућност да се клади само на то ко ће победити у трци. Турнири попут УЦИ Светско првенство у бициклизму даје узбудљиве могућности кладионицима да се кладе на бициклизам.

Међутим, бициклистичко клађење је постало софистицираније како је бициклизам постао популаран. Сада играчи могу да се кладе на различите исходе, укључујући број кругова које је завршио одређени бициклиста и победника одређених етапа у трци.

Све што треба да знате о бициклистичком клађењу
Врсте бициклистичких опклада

Врсте бициклистичких опклада

Играчи могу да постављају различите врсте бициклистичких опклада. Ево најчешћих типова бициклистичких опклада које нуди већина кладионица:

 • Победник појединачне трке: Ова бициклистичка опклада омогућава играчима да се кладе на то за кога верују да ће бити победник појединачне трке.
 • Прва три завршити: Ова бициклистичка опклада омогућава играчима да дају опкладу на коју три бициклиста верују да ће завршити на прва три места.
 • Спринт победник: Играчи могу да се кладе на бициклизам за кога верују да ће бити победник бициклистичког спринта.
 • Најбољи пењач: Играчи могу да се кладе на бициклизам за кога верују да ће бити најбољи пењач на бициклистичкој трци.

Како се кладити на бициклизам?

Да би се кладили на бициклизам, играчи треба да:

 • Отворите налог са а реномирани онлајн спортски кладионичар
 • Потражите бициклистичке трке које се ускоро одржавају
 • Прочитајте о бициклистима који ће учествовати у трци
 • Изаберите одговарајућу врсту опкладе, на пример за који бициклиста верује да ће победити у трци
 • Унесите износ новца на који желе да се кладе и завршите опкладу
Врсте бициклистичких опклада
Разумевање квота за клађење на бициклизам

Разумевање квота за клађење на бициклизам

Шансе се обично изражавају у децималном или фракцијском облику у бициклистичком клађењу. Шансе одражавају колико ће новца играч освојити ако уложи 100 долара. На пример, ако су квоте на одређеног бициклисту наведене као 11/20, играч који уложи 100 долара на тог бициклисту ће освојити 110 долара ако његов омиљени бициклиста победи у трци.

Играчи треба да траже што је могуће веће квоте за бициклизам и да читају о њима савети за спортско клађење, тако да могу да максимизирају своје приносе приликом клађења.

Шта може утицати на квоте у бициклистичком клађењу?

На квоте за клађење на бициклизам може утицати неколико различитих фактора. Ови укључују:

 • Удаљеност бициклистичке трке. Бициклистичка трка дуга само један километар имаће мање шансе од бициклистичке трке која је дуга 100 миља јер има више потенцијалних исхода у дужим тркама.
 • Искуство и историја бициклиста: Бициклистичка трка која укључује познате и искусне бициклисте имаће веће шансе од бициклистичке трке са мање истакнутим бициклистима јер је већа вероватноћа да ће прва група победити.
 • Временски услови: Временски услови могу утицати на изгледе за бициклистичку трку. На пример, ако пада јака киша на дан бициклистичке трке, вероватноћа да ће бициклисти бити добри у мокрим условима биће већа него обично.
Разумевање квота за клађење на бициклизам
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović