Општа политика

Правила о приватности

Разумемо да је прикупљање детаља и информација од наших корисника обавезно, али смо такође свесни важности безбедности наших корисника. Ми у БеттингРанкер-у користимо само минимум информација које су нам важне.

Корисници који посете веб локацију БеттингРанкер прихватају да се слажу са условима наше политике приватности и колачића. У овој политици можете прочитати за шта користимо информације наших корисника.

Ако се корисник не слаже са овом политиком приватности или не жели да користимо било коју врсту информација које је корисник дао, он је слободан да престане да користи нашу веб страницу. БеттингРанкер задржава право да измени ову Политику приватности. Сви корисници овог сајта прихватају све измене наших политика приликом коришћења наше веб странице.

Политика колачића

Ова политика колачића се односи на беттингранкер.цом, као и на друге домене повезане са брендом. Да бисмо обезбедили несметан рад ове веб странице, користимо колачиће. Ови колачићи не чувају никакве личне информације или детаље о кориснику. Наши колачићи се могу онемогућити у било ком тренутку тако што ћете их искључити у подешавањима претраживача. Међутим, након искључивања колачића може доћи до губитка функције на веб локацији.

Колачићи који се користе на овом сајту

Гугл анализе - Ово је алатка за оптимизацију маркетинга коју користимо за прикупљање општих информација о корисницима када су на нашој веб страници. Овај алат помаже да видите које странице посећују корисници и колико дуго остају на нашој веб страници. Имајте на уму да Гоогле аналитика никада не чува приватне информације.

Матомо – Ово је алатка за оптимизацију маркетинга која је веома слична ономе за шта се користи Гоогле аналитика. Матомо прикупља опште информације о корисницима које нам помажу да оптимизујемо веб локацију БеттингРанкер.

Јавне површине сајта

Водите рачуна о откривању личних података на било којој од наших других веб локација. Информације које корисник пружи у јавној области сајта постаће јавна информација.

Детаљи и личне информације постављене на било којој јавној површини интернета, као што су форуми или ћаскања уживо, могу да користе трећи оператери. Ово може довести до тога да примате нежељене поруке и рекламе.

Комуникација

Ако сте раније навели личне податке, БеттингРанкер вам може с времена на време слати информације о нашој веб страници или повремено о неповезаним услугама.

Ако сматрате да је ово незгодно, можете престати да добијате поруке од БеттингРанкер-а у било ком тренутку. Можете одбити да нам дате детаље када тражимо информације или се можете уклонити са било које листе контаката.

Уверите се да су ваша лозинка и детаљи налога увек безбедни. Никада ни са ким не делите детаље свог налога и имајте на уму да пружање личних података на интернету можда није безбедно.