888 Потврђује договор са Вилијамом Хилом

Новости

2022-05-04

Свако ко познаје спортско клађење на мрежи вероватно је чуо за кладионицу Виллиам Хилл. Сајт је познат по томе што омогућава приступ различитим тржиштима и промотивним понудама. БеттингРанкер има страницу са много детаља информације о томе како би помогли читаоцима да стекну даљи увид. Овај 87-годишњи бренд већ неко време тражи казино фирма 888. Компанија је недавно потврдила да је купила Виллиам Хилл за 2,2 милијарде фунти.

888 Потврђује договор са Вилијамом Хилом

Бренд су продали бивши власници Цезара у договору који би могао да промени обим клађења на Виллиам Хилл у блиској будућности. Тренутно постоји 1.400 ових класичних кладионица на главној улици. 888 је већ изјавио да ће они остати отворени.

Што се тиче спортског клађења на мрежи, 888 би могао да иде даље ка иновацијама. Израелска компанија за игре на срећу специјализована је за софтвер за веб странице казина. Основали су га израелски технолошки предузетници пре него што је прерастао у значајну фирму.

Продаја такође не значи да се Цезар одбио од коцкања. Уместо тога, њихов фокус је у иностранству. Они намеравају да искористе стручност по којој је Вилијам Хил добро познат. Цезар је први пут основан у Лас Вегасу. Амерички врховни суд је тек недавно поништио дуготрајну забрану спортског клађења. Као резултат тога, отворило се ново брзо растуће тржиште коцкања. Наоружани знањем Вилијама Хила, Цезари би ускоро могли да порасту у утицају преко баре.

Спортско клађење у Великој Британији је веома уносан посао од милијарду фунти. Читаоци могу да користе Клађење Ранкер да сазнате о најбољим доступним сајтовима. 888 је препознао да је Виллиам Хилл једна од доминантних снага у овој индустрији. Међутим, и даље има огромне ривале. Ово укључује Бетфред, још једног гиганта за онлајн коцкање који је такође покушао да купи Виллиам Хилл у прошлости. То би удвостручило своју већ значајну мрежу у Великој Британији.

Коцкање на мрежи је већ неколико година почело да замењује класичне кладионице. Пандемија Цовида само је убрзала ову смену. Међутим, будућност кладионичарских веб локација као што је Виллиам Хилл суочава се са неизвесношћу. 

Влада Велике Британије је изјавила да намерава да реформише индустрију, посебно се фокусирајући на онлајн коцкање. Извршни директор 888 Итаи Пазнер рекао је да компанија може да се носи са променама тренутних прописа. Вилијам Хил се такође више фокусира на спортска тржишта, област за коју је мање вероватно да ће бити на мети владине реформе.

Занимљиво је да је Вилијам Хил покушао да купи 888 за 700 милиона фунти 2015. Стога се недавни уговор може посматрати као начин да 888 преокрене ситуацију. Њихов први покушај био је 2016. Компанија је планирала троструко спајање заједно са бинго фирмом Ранк. 888 предвиђа да би споразум могао да обезбеди синергијске уштеде од 10 милиона фунти само у 2022. 

До 2025. ово би могло бити чак 100 милиона фунти. 888 је сада један од већих играча у британској индустрији спортског клађења. Упркос томе, конкуренција је жестока са онима као што су Падди Повер, СкиБет, Цорал, Ладброкес и Бет365. А да ли ће ово такмичење трајати деценијама је сценарио који се чека.

Најновије вести

Како користити статистику као предност спортског клађења
2023-02-01

Како користити статистику као предност спортског клађења

Новости