3 најбоља бонуса добродошлице за спортско клађење за Виса/Мастерцард плаћања

Новости

2023-08-02

Benard Maumo

Када тражите кладионицу да се придружите, важно је размотрити опције плаћања и доступне понуде добродошлице. Срећом, већина кладионица нуди плаћање дебитном/кредитном картицом путем Мастерцард или Виса картице. Још боље, добићете бонус за спортске кладионице након што депонујете средства и, у неким случајевима, направите своју прву стварну опкладу на новац.

3 најбоља бонуса добродошлице за спортско клађење за Виса/Мастерцард плаћања

Али за одабир идеалног бонуса добродошлице за спортско клађење можда ће бити потребно неко стручно знање. БеттингРанкер је посвећен томе да вам помогне да пронађете најбоље понуде добродошлице на регулисаним кладионицама широм света. Дакле, где играчи кредитних/дебитних картица могу пронаћи најбоље понуде добродошлице у августу 2023.? Читајте даље да бисте сазнали!

До $100 Понуда клађења на БетВицтор

Покренут 2000. године од стране БВ Гаминг Лимитед, БетВицтор спада међу најцењеније сајтови за спортско клађење данас. Кладионица је позната по свом модерном распореду и стотинама дневних мечева са конкурентним квотама.

БетВицтор такође нуди фантастичан бонус добродошлице од 100% до $100 у бесплатним опкладама након уплате депозита путем ПаиПал или кредитне/дебитне картице и стављање опкладе са квотом од 2,00 или већом. Имајте на уму да средства морате уплатити у року од 7 дана од отварања рачуна.

Испод су услови:

 • Бонус добродошлице се може користити у било ком спорту.
 • Бонус опкладе се не могу уновчити.
 • Бонус истиче за 7 дана ако се не искористи.
 • Нема услова за клађење.

50% до €200 Бесплатна опклада на Н1 опклади

Н1 Бет је најбоље оцењено место за клађење које прихвата играче из више земаља захваљујући лиценци Цурацао. Веб страница се може похвалити једним од најинтуитивнијих и најмодернијих интерфејса на сцени спортског клађења, посебно када се користи мобилна верзија.

На Н1 Бет, нови кладионици добијају 50% до 200 € у бесплатним кредитима. Ево шта морате да урадите да бисте добили бонус:

 1. Региструјте се на Н1 Бет и депонујте средства користећи Виса или Мастерцард. 
 2. Не заборавите да унесете ПРВИ бонус код. 
 3. Кладионичар ће вас наградити бонусом добродошлице од 50% до 200 €.

Додатни услови за овај бонус за спортске кладионице укључују:

 • Бесплатне опкладе се могу користити на свим догађајима.
 • Бесплатне опкладе се могу користити на селекцијама уживо и пре меча.
 • Бонус опклада мора имати квоте од 1,01 до 2,00.

€20 у бесплатним опкладама у Цасуму

Цасумо је популарнији међу казино играчима од спортских кладионичара. Али кладионица обавља своје спортско клађење тихо и ефикасно. Ат Цасумо, уживаћете у једноставном сајту за клађење са хиљадама конкурентних квота пре меча и уживо. Када имате рачун за клађење, депонујте средства користећи доступне опције плаћања и направите опкладу у вредности од најмање 10 евра да бисте добили понуду добродошлице од 20 евра. Морате да положите опкладу у року од 10 дана од регистрације, а опклада мора имати минималну квоту од 1,6.

Остали услови су:

 • Понуда је доступна играчима из Ирска само.
 • Опкладе пре меча и опкладе уживо се квалификују за промоцију.
 • Бесплатне опкладе су доступне на било ком спортском тржишту.
 • Нема делимичног кеша за бонус опкладе.

Најновије вести

ЦиберБет нуди одличне понуде за љубитеље спорта
2023-08-29

ЦиберБет нуди одличне понуде за љубитеље спорта

Новости