Унибет потписао уговор са Ајаксом

Новости

2022-11-02

Унибет лансира у Холандији

Након што је матична фирма Киндред обезбедила лиценцу за пословање у Низоземска у мају, Унибет је покренут у јулу. Киндред је престао са радом у Холандији пре отварања тржишта, придруживши се неколико других оператера који су учинили исто да би се придржавали прописа холандске владе.

Унибет потписао уговор са Ајаксом

Било је то невероватно искуство, према Леннарту Кеселсу, генералном менаџеру Киндред-а у Холандији, када је Унибет.нл почео уживо. Био је задовољан тимом јер су напорно радили да постигну тај циљ. Кесселс је рекао да је сада дошло време да својим клијентима пруже своје услуге на холандском и да су спремни да им пожеле добродошлицу назад на своју узбудљиву нову веб страницу Унибет.нл.

Процес ширења кладионице у земљи

Са своје стране, извршни директор Киндред групе, Хенрик Тјарнстром, рекао је да се радују пословању у Холандији. Земља има значајно и значајно европско тржиште са локалном лиценцом, а компанија промовише локалне лиценцне програме последњих десет година.

Стога су били одушевљени што ће им недавно додељена лиценца у Холандији омогућити да активно подрже поштену и одрживу индустрију игара.

Штавише, тхе онлајн спортска кладионица има за циљ да продуби и прошири своју улогу у холандском друштву. Кладионица је жељна да пружи холандским клијентима безбедно, безбедно и пријатно искуство коцкања као део њихових дугорочних циљева и стратегије.

Спонзорски уговор са Ајаксом

Након Унибетовог повратка, холандски фудбалски див Ајакс склопио је вишегодишњи уговор са провајдером онлајн спортског клађења. Овим уговором ће се кладионица придружити Ајакс партнерство група одмах. 

Ајак и Унибет ће сарађивати на пројектима који се односе на одговорно коцкање, ментално здравље и превенцију намјештања утакмица, поред њиховог пословног односа. Партнерство долази након што је Унибет у јуну добио дозволу да нуди онлајн игре у Холандији.

Ајаков комерцијални директор, Менно Геелен, изразио је срећу своје компаније што је Унибет дочекао као новог партнера који је глобално познат као пионир у области одговорног играња игара. У њиховој сарадњи, ова област ће добити посебну пажњу. Пружајући обожаваоцима производе високог квалитета, Унибет се издваја од конкуренције. Ајакс ће помоћи у томе кроз заједничке пројекте и садржај.

Унибетова посвећеност одговорном коцкању

У холандској индустрији клађења, Унибет је представио свеж Унибет Програм утицаја. Овај програм има за циљ да заштити етичке и одговорне стандарде коцкања, а истовремено се бори против превара и корупције у спортском клађењу. Програм је у потпуности фокусиран на финансирање иницијатива које концентришу своје напоре на повећање одговорности и сигурности у индустрији игара на срећу. Унибет се фокусирао на три стуба како би испунио циљеве програма.

Ови стубови укључују односе са Европском мрежом фудбала за развој, добротворни меч са Телстаром и Де Граафсцхап-ом и даље аматерско учешће у спорту. Кроз ову алијансу, Унибет је именован за званичног партнера за ЕФДН у земљи и постараће се да организација промовише најбоље безбедне методе коцкања.

Наравно, нису сви задовољни недавним повећањем присуства Унибета у земљи. Међутим, генерални директор Унибет Холандије, Ленарт Кеселс, изразио је огроман понос своје компаније, посебно на сарадњу са Ајаксом. Као део сарадње, они ће финансирати Унибет Импацт. 

Јединствени програм под називом Унибет Импацт је изграђен на партнерству са друштвеним организацијама, професионалне и аматерске спортске лиге, и тимови. Циљ Унибет Импацт-а је да холандско друштво за игре на срећу учини пријатнијим уз промоцију сигурнијег и одговорнијег пословања онлајн игара.

Аматерски спорт и додатна видљивост

Компанија ће финансирати 50 тимова као део своје посвећености подршци аматерском спорту. Као део Унибетовог позитивног јачања бренда у Холандији, тимови који се пријаве ће добити прилагођене кошуље, чарапе, шортс и торбе. Преко регулисаног тржишта игара у земљи, Унибет брзо расте. Морао је раније да оде јер је тржиште био у ререгулацији, али се вратио у јуну.

Унибет жели да се концентрише на одговорно играње у вези са менталним здрављем, посебно са Ајак-ом. Они ће истражити прецизан облик који ће томе дати у предстојећем мандату, а такође ће извући поуке из иницијатива које су већ подржале широм света.

Киндред Гроуп жели да више учествује у националним спортовима уопште. У исто време, Унибет је ступио у односе са партнерима из Телстар-а и Граафсцхап-а како би осигурао да може да изврши своје стубове дужности.

Све о Унибету

Киндред Гроуп, једна од највећих компанија за онлајн коцкање на свету са девет брендова у свом портфолију, укључује Унибет, који је основан 1997. Корисници могу да се кладе на разне спортске догађаје преко Унибета и учествују у ексклузивним онлајн казино играма.

Сајт пружа новим корисницима бонус добродошлице на њихов почетни депозит. Такође, сајт је постао партнер са неколико компанија за онлајн плаћање. Због тога, Унибет нуди широк спектар опција депозита за своје клијенте које могу да користе док праве депозите и повлаче новац.

Виса, МастерЦард, Нетеллер, банковни трансфери, Скрилл и ПаиПал су неке од доступних опција плаћања. Посебно, платформа нуди око 35 спортова, укључујући крикет, бејзбол, коњске трке, хокеј на леду, политику, УФЦ и зимске спортове.

Најновије вести

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине
2022-11-26

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине

Новости