Трендови и савети за НБА кошаркашко клађење

Новости

2022-06-08

Кошарка, тачније НБА, привлачи спортско клађење и навијаче. Постоји обиље информација и статистика које покривају НБА кошарку ових дана за кладионичаре. У светлу ове чињенице, НБА кладионичари проводе сате скенирајући тонове трендова и савета у клађењу, од чега им се често врте у глави.

Трендови и савети за НБА кошаркашко клађење

Није сваки тренд или тип клађења тачан; неки су обично акти чисте случајности. Паметни кладионици имају начин да разазнају које трендове да прате, а које да игноришу. Кључ да останете профитабилни у потрази за онлајн спортским клађењем је савладавање вештине тумачења линија. Уз то, овај чланак покрива неке важне трендове у клађењу у НБА кошарци и савете који би могли да побољшају изгледе било ког кладионичара за победу.

Обратите пажњу на прекомерне/мање трендове

Праћење трендова који се нуде на кошаркашким сајтовима за клађење је одличан начин да се упустите у клађење на кошарку на мрежи. Најбољи део овог тренда је то што ће увек бити довољно статистике. 

Колико често тим прелази или испод линије поена? На пример, Шарлот Хорнетси су сјајан тим за клађење, пошто су имали 63% овера у сезони 2021-2022. Кошаркашким кладионичарима који могу уочити такве трендове на почетку сезоне је много лакше да доносе информисане одлуке о овој теми.

Гледајте статистику учинка код куће и на путу

Свако ко се бави спортским клађењем на мрежи разуме да играње на домаћем терену често помаже тимовима да победе, чак и тимовима са не тако добром серијом утакмица. Због тога, играчи би увек требало да буду живи у вези са домаћим/путем трендовима како би побољшали своје шансе за победу. 

Проучавање овог тренда је корисно када већина кладионичара, или чак кладионичара, зажмури пред овим трендом. НБА статистика је сведочанство чињенице да је тешко за било који тим да победи у гостима, посебно у постсезони.

Пратите распоред тима

Претпоставка обраћања пажње на распоред тима је да већина НБА тимова има тенденцију да слаби када су уморни. За разлику од других онлине трендова спортског клађења, овај нема никакве везе са бројевима, већ само обраћа пажњу на распоред путовања тима. 

Кладионици треба да обрате пажњу на тренутке када ће се тим ближити крају дугог путовања или серије утакмица и када ће бити 'фаворизовани' по броју поена. Играчи увек треба да буду у потрази за „леђа уз леђа“, термин који се користи када тим игра узастопних вечери.

Кладите се против ширења

Против ширења, обично АТА, остаје уобичајена стратегија клађења коју користе НБА кладионици. Клађење са намазом значи да кладионици бирају фаворита за победу и покривају спред. Међутим, клађење против тренда указује на то да играч узима аутсајдера да победи или изгуби са нижом разликом од разлике између поена. Међутим, клађење против ширења у онлајн клађењу на кошарку захтева добру величину узорка.

НБА је синоним за статистику. Кладионици на сајтовима за клађење на кошарку који одвоје време да проуче ове статистике често имају веће шансе да добију у односу на оне који то не чине. Играчи који су нови у НБА тенденцији треба да почну са лако сварљивим статистикама или трендовима док се упознају са динамиком игре. Што више играч проводи времена проучавајући игру, постаје бољи.

Најновије вести

ЦиберБет нуди одличне понуде за љубитеље спорта
2023-08-29

ЦиберБет нуди одличне понуде за љубитеље спорта

Новости