ТониБет потписује уговор са Бетмејкерима за интеграцију уграђеног решења за тркачке књиге

Новости

2023-08-14

Benard Maumo

БетМакерс, водећи провајдер услуга Б2Б клађења, потписао је уговор са ТониБет-ом о укључивању свог Ембеддед Рацебоок Солутион у онлајн платформу за спортско клађење. Ово решење ће омогућити играчима ТониБет-а да приступе низу квота за коњске трке, укључујући фиксна и пари-мутуел тржишта.

ТониБет потписује уговор са Бетмејкерима за интеграцију уграђеног решења за тркачке књиге

Решење „кључ у руке“ ће убрзати постављање вертикале коњских трка ТониБет. Такође ће пружити професионалне услуге трговања и управљања ризиком, осим што ће створити лакше искуство клађења. Крајњи циљ овог споразума је да се клијентима пружи на регулисан сајт за спортско клађење богатије искуство клађења на трке коња.

Коментаришући споразум, Алекс Хејг, директор производа и државни менаџер за ЕН тржишта у ТониБет-у, рекао је да је компанија увек посвећена пружању својих клијената висококвалитетним услугама клађења и игара.

Додао је он:

„Укључивање БетМакерс-овог Ембеддед Рацебоок Солутион је корак у унапређењу наше платформе на заиста згодан и брз начин за пуштање на тржиште, уз одржавање високог нивоа квалитета и награђиваног путовања корисника. Веома смо узбуђени што радимо са БетМакерс-ом на развоју истинског глобални тркачки производ“

Кроз Ембеддед Рацебоок Солутион, кладионици на сајту за клађење у Естонији ће неприметно комуницирати са садржај коњских трка, укључујући стриминг уживо.

Са њихове стране, Јоеи Царролл, директор пословног развоја и партнерстава у БетМакерсу, рекао је да је компанија одушевљена партнерством са ТониБет-ом.

Додао је он: 

„Смештено на ТониБет-овој платформи за спортске кладионице и иГаминг платформи, Ембеддед Рацебоок Солутион ће позитивно допринети искуству клађења њихових корисника, нудећи пун календар скоро увек сталног тркачког узбуђења из целог света

Керол је нагласио да су коњске трке критична вертикала за било коју кладионицу јер пружају занимљиво искуство клађења.

„Драго нам је што не само да пружамо ову вертикалу ТониБет играчима, већ и подржавамо континуирани раст и одрживост коњских трка кроз наше партнерство“, наставио је Керол.

Ово није једини уговор који је ТониБет потписао у последње време док наставља да шири своју глобалну привлачност. У јуну 2023. ТониБет и Бооминг Гамес потписали споразум да пренесете садржај програмера Спаин. Пре тога, у априлу, ТониБет је постао званични партнер за клађење канадске Премијер лиге Канада.

Најновије вести

ЦиберБет нуди одличне понуде за љубитеље спорта
2023-08-29

ЦиберБет нуди одличне понуде за љубитеље спорта

Новости