Новости

February 12, 2024

Супер Бовл 58: Избор стрелаца за први и сваки покушај

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Очекује се да ће предстојећи Супер Бовл 58 показати две најбоље одбране у НФЛ-у, али то не значи да нећемо видети неке узбудљиве тачдаун игре Сан Франциско 49ерса и Канзас Сити Чифса на стадиону Аллегиант у недељу.

Супер Бовл 58: Избор стрелаца за први и сваки покушај

На прошлогодишњем Супер Бовлу, Јален Хуртс из Филаделфија Иглса постигао је први тачдаун у утакмици само пет минута након такмичења. Међутим, мало је вероватно да ћемо журни тачдаун видети као први резултат утакмице ове године. У ствари, брзи тачдаун је само седам пута представљао први погодак на Супербоулу, а ниједан од тих случајева се није догодио у узастопним годинама.

Прошлогодишњи Супер Бовл је имао укупно девет тачдауна, са седам различитих играча који су пронашли крајњу зону. Канзас Сити Чифси су победили Сан Франциско 49ерсе са 38-35. Линебацкер Ницк Болтон је чак постигао тачдаун у повратку у другој четвртини.

Дакле, ко ће први пронаћи крајњу зону у овогодишњем Супер Бовл 58? Хајде да погледамо наше изборе стрелаца за први и сваки случај.

Избор стрелаца за први додир на Супербоулу

Сан Франциско 49ерс: Кристијан Мекефри

  • +155 да постигне први ТД Сан Франциска
  • +340 за постизање првог ТД Супербоула 58

Кристијан Мекефри је био најплоднији стрелац 49ерса ове сезоне, што га чини најбољим избором за првог стрелца тачдауна. Мекефри је чинио 35% од 60 јуриша и примљених тачдауна у регуларној сезони. У плеј-офу је постигао четири од седам тачдауна тима. Са рекордом постигнутих голова у 16 ​​од 18 утакмица ове сезоне, Мекефри није само одлична опција за опкладу на првог гола, већ и као стрелац у сваком тренутку у првом и другом полувремену.

Кансас Цити Цхиефс: Расхее Рице

  • +350 да постигне први ТД Канзас Ситија
  • +700 за постизање првог ТД Супербоула 58

Раши Рајс, почетник у широком пријему за Канзас Сити Чифсе, показао је потенцијал током целе сезоне. Предводио је тим у хватањима тачдауна током регуларне сезоне и наставио је да утиче на плеј-оф. Рајс је постигао четири од својих осам тачдауна као први тачдаун Чифса на утакмици. Са његовом способношћу да постигне гол почетком прве четвртине, клађење на Рајса као првог стрелца у тачдауну могло би бити опција са ниским ризиком и високом наградом.

Избор стрелаца за Супер Бовл у сваком тренутку

Сан Франциско 49ерс: Брендон Ајук (+140)

Дибо Семјуел је можда популаран избор за стрелца у тачдауну у било ком тренутку, али Брендон Ајук представља велику вредност као претњу дубоком лоптом или у црвеној зони. Ајук има осам ухваћених тачдауна ове сезоне и постигао је кључни тачдаун у НФЦ шампионској утакмици. Упркос нижој стопи хватања у плеј-офу, Ајук има потенцијал да пронађе крајњу зону у било ком тренутку.

Кансас Цити Цхиефс: Травис Келце (-130)

Травис Келце, водећи примач Чифса у регуларној сезони, наставио је да блиста у плеј-офу. Са 23 хватања за 262 јарда и три тачдауна у три утакмице плеј-офа, Келце се показао као поуздана мета за Патрика Махомеса. Има добру репутацију у постизању тачдауна у постсезони, што га чини солидним избором за стрелца у сваком тренутку.

У закључку, први избор стрелаца Супербоула 58 и било када у тачдауну укључују Кристијана Мекефрија и Раши Рајса за Сан Франциско 49ерсе и Брендона Ајука и Тревиса Келса за Канзас Сити Чифсе. Ови играчи су показали своју способност да пронађу крајњу зону и могли би да играју кључну улогу у одређивању исхода утакмице.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

2024 Генесис Инвитатионал: Фаворити, квоте и предвиђања
2024-02-14

2024 Генесис Инвитатионал: Фаворити, квоте и предвиђања

Новости