СБЦ самит ЦЕИ у Украјини - Следећи светски центар технологије коцкања

Новости

2021-10-08

Ethan Tremblay

Следећих месеци СБЦ Самит ЦИС-а, који је понудио Париматцх, основан је да покаже потенцијал Украјине следећем великом међународном центру посвећености технологије и коцкања.

СБЦ самит ЦЕИ у Украјини - Следећи светски центар технологије коцкања

Украјина је једна од централних тема серије конференција и трговине, на којој ће се заменици оператера, добављача, сарадника, инвеститора и регулатора састати у Међународном конгресном центру Паркови Киев 13. октобра.

Преглед украјинског сектора игаминга

Одлука украјинске владе да легализује коцкање отворила је ново, потенцијално огромно тржиште за главне оператере, али ова нација са више од 40 милиона људи такође је препоручила утакмице добављача технологије.

У прошлости, нижи трошкови рада високотехнолошких компанија у Украјини били су бесни, али то више није главни разлог зашто међународне компаније одлучују да тамо успоставе истраживање и развој и подршку.

Земља има високо обучено становништво, а њени универзитети сваке године упишу 16.000 нових дипломаца. То је већ највећа ИТ квалификована радна снага у централној и источној Европи. 

Украјина има не само квалификовано особље потребно да подржи раст технолошких компанија и развој технолошких производа, већ је тржиште такође спремно да привуче инвестиције и препозна потенцијал за стварање привреде и радне снаге који нуди посвећена индустрија.

СБЦ Суммит ЦИС је идеално окружење да сазнате више о могућностима за међународне оператере, добављаче технологије, игре и студије инвеститора у Украјини. Антон Куцхукхидзе, председник једног од стратешких партнера догађаја, изјављује да је земља већ на добром путу да постане центар изврсности за овај сектор.

Неколико речи Антона Кучухидзеа

Рекао је: „Украјина ће сада јавно изјавити своје амбиције да постане ИТ центар за индустрију коцкања. Када се тржиште коцкања 'затворило' у Украјини, било је много различитих технолошких компанија које су одлучиле да раде за западне компаније. Одлично. направљен софтвер, више ИТ платформи и различита онлајн решења.Зато је Украјина одавно позната у свету коцкања.

Сада, након легализације, директори и представници истих компанија почели су да причају о свом раду. Око 10 до 15 највећих светских марки игара већ је имало канцеларије које су креирале њихове производе и помогле њиховим операцијама широм света да уживају. „Дакле, ништа не мења ништа. 

Украјина то почиње да износи у јавно власништво. Поред тога, ове стране компаније су повезане национално, интерно и законито, сада отворено говоре о својим ИТ тимовима. Дакле, Украјина већ има прилично јаку позицију, да се понуди као центар за креирање техничких решења за коцкање. "

Дневни ред ГОС конференције СБЦ самита нуди сесије које укључују проблеме директно везане за операције базиране на Украјини и источној Европи, укључујући „пружање могућности за клађење и игејминг у Украјини“, „Инвестицију у будућност, запошљавање и задржавање“, и „Успон ЦИС-а као глобалног иГаминг технолошког центра“

Шта будућност спрема?

Делегати такође могу да очекују садржај спортског спонзорства, промене у законима о порезу на дивље животиње у Украјини, могућности створене регулаторним променама у ЗНД и Источној Европи, раст еСпорт клађења и стратегије успешног локализованог маркетинга.

Поред конференције је изложба на којој ћете видети 20 водећих добављача који приказују најновије иновације и „Нигхт Нетворкинг“ – догађај на елегантним локацијама у Кијеву.

Најновије вести

ТониБет-ов велики деби у Летонији након инвестиције од 1,5 милиона долара
2022-09-25

ТониБет-ов велики деби у Летонији након инвестиције од 1,5 милиона долара

Новости