Пет најбољих трендова у спортском клађењу у 2021

Новости

2021-12-15

Спортско клађење наставља да расте у популарности сваки други дан. Број кладионичара који се кладе на спорт тренутно је на врхунском нивоу, а очекује се да ће број достићи велике висине. Све већа популарност спортског клађења довела је до сталних надоградњи и иновација у индустрији.

Пет најбољих трендова у спортском клађењу у 2021

Овај развој догађаја је подстакнут неколико трендова, од којих ће већина вероватно трајати дуже. Ипак, ево пет трендова у спортском клађењу уочених у 2021.

Мобиле Беттинг

Мобилно клађење је најчешћи тренд у Спортско клађење. Тренутно, статистика показује да више од половине свих играча који се кладе на мрежи користи своје паметне телефоне или друге мобилне уређаје за клађење. Тренд је подстакнут стално растућим функцијама клађења на мобилним уређајима и погодностима које долазе са клађењем и праћењем опклада са било ког места.

Мицро Беттинг

Микро клађење се обично назива клађењем у игри. Већина играча ужива у микро клађењу због узбуђења које оно додаје игри. Играчи се не кладе само на то који ће тим победити. Уместо тога, кладе се на било који од детаља игре у било ком тренутку током игре.

Шансе се константно мењају током игре, доприносећи порасту адреналина који кладионици доживљавају и чинећи игру много занимљивијом. Микро клађење је чешће међу играчима који се удвостручују као обожаватељи игре.

Преноси уживо

Све више и више кладионичара сада нуди преносе уживо за велике спортске догађаје. То омогућава играчима да гледају догађаје док се дешавају, што додаје узбуђење искуству коцкања. Уз трендове клађења на мобилним уређајима, коцкари такође могу ухватити део акције где год да се налазе.

Поред тога, играчи такође нуде бројне опције клађења уживо. Играчи уживају у клађењу уживо јер могу да проуче игру пре него што одлуче коју опкладу да положе.

Раст клађења на е-спорт

Клађење на е-спорт је такође тренд у настајању, судећи по све већем броју играча који се кладе на е-спортске догађаје. Број е-спортских догађаја се такође повећава, а већина турнира и лига постаје све популарнија.

Епидемија коронавируса у недавној прошлости довела је до тога да је већина спортских лига и турнира одложена или отказана. То је једна од ствари које су подстакле тренд клађења у е-спортовима, пошто је већина догађаја у е-спорту остала непромењена.

Распрострањеност бесплатних опклада и бонуса

Бонуси и бесплатне опкладе су дуго времена стални тренд у спортском клађењу. Већина спортских кладионица нуди издашне бонусе како би задржали своје клијенте и привукли нове. Тренд још више расте због све веће конкуренције међу кладионичарима.

Играчи такође уживају у примању бонуса јер им то омогућава да испробају нове стратегије клађења. Међутим, захтеви за клађење постају све тежи са повећањем промотивних награда.

Повећана доступност података о клађењу

Још један растући тренд је коришћење података за доношење одлука о клађењу. Већина кладионичара сада кладионичарима даје много података о доступним тржиштима клађења. Такође се појављују бројни сајтови који су посвећени пружању што више података. Кладионици користе такве податке да дају информисане опкладе. Примери доступних података укључују очекиване метрике и праћење играча.

Најновије вести

ТониБет-ов велики деби у Летонији након инвестиције од 1,5 милиона долара
2022-09-25

ТониБет-ов велики деби у Летонији након инвестиције од 1,5 милиона долара

Новости