Пет најбољих савета за клађење на фудбал за победу

Новости

2022-03-23

Сваке године милиони људи се кладе на фудбал, а предвиђање исхода утакмице није тако лако као што се чини. Постоје и неки фундаментални фактори укључени у онлајн фудбалско клађење који ће вам помоћи да донесете паметнију одлуку пре него што ставите своје опкладе.

Пет најбољих савета за клађење на фудбал за победу

Оцене тима

Један од главних фактора које треба узети у обзир су њихове оцене. Оцене тима обично одражавају колико је сваки тим добар на основу форме у последњих неколико утакмица.

Рангирање се заснива на њиховом учинку на великим турнирима, а њихов укупни рекорд такође их рангира. Ово се може посматрати да би се открило који тим ће вероватно победити, посебно када је у питању клађење на утакмице у којима је једна страна јача од друге.

Предност домаћег тима

Домаћин увек има веће шансе за победу. Они боље познају свој терен, знају где су стативе и имају више својих навијача на трибинама спремних да их бодре.

Предност домаћег тима у клађењу је то што су у бољој позицији да искористе све грешке гостију или лоше судијске одлуке које је донео судија.

Форма тима

Форма тима је важан фактор када се кладите на фудбал. Форма тима се може проценити гледајући њихов укупан број бодова, постигнуте и примљене голове и снагу противника.

Форма тима је колико добро игра у овом тренутку. Ако је тим добио три утакмице заредом, игра веома добро. Ако су победили само у једној утакмици у последњих пет, онда се њихова форма не сматра баш добром.

Временски услови

Постоји много временских фактора које треба узети у обзир. Ако постоји јак чеони ветар, лопта можда неће отићи тако далеко када се пресретне додавањем. С друге стране, примаоцу ће бити лакше да трчи после пресретања и да са њим добија јарде ако постоји ветар у леђа.

Лопта ће добро одскочити и лакше ће се бацити и ухватити ако је сува. С друге стране, лоптом неће бити лако руковати ако је мокра јер ће имати више приањања од влаге на тлу. Мокри услови такође успоравају брзину играча, јер је тешко шутнути лопту на блатњавом терену.

Психолошки фактори

Најбоље би било да се кладимо против тимова који ће бити преуморни од превише играња одбране и неће моћи да донесу довољно енергије да донесу бодове.

Супротно томе, ако је тим већ победио или изгубио са великом разликом, али наставља да улаже константан напор током игре, то може указивати на то да нема значајне разлике између њиховог учинка током целе утакмице и онога што обично раде.

Закључак

Важно је запамтити да када је у питању онлајн спортско клађење, увек постоје две стране са различитим мишљењима, и обе имају своје предности. Циљ је пронаћи страну која има добре шансе за победу, али нема највећу подршку јавности. Када стављате своје опкладе на сајтови за фудбалско клађење, ове савете за спортско клађење можете имати на уму.

Најновије вести

ТониБет-ов велики деби у Летонији након инвестиције од 1,5 милиона долара
2022-09-25

ТониБет-ов велики деби у Летонији након инвестиције од 1,5 милиона долара

Новости