Објашњено хладно трговање

Новости

2022-01-12

Хладно трговање је прилично уобичајено у финансијском свету. Међутим, такође постаје све популарнији у свету клађења, посебно међу играчима који немају много или нимало спортског знања. Хладни трговци углавном раде на тржиштима или догађајима који имају велику волатилност, као што су коњске трке.

Објашњено хладно трговање

Они не морају да знају ништа осим квота у вези са догађајем клађења. Сви фактори који могу утицати на исход такође нису битни. За разлику од спортског клађења, успех стратегије клађења не зависи нужно од спортског знања играча.

Поређења између трговања и клађења

Када је у питању трговина, инвеститори обично купују или продају акције чак и ако не разумеју интерно функционисање компаније. Инвестиционе одлуке углавном доносе на основу трендова који се дешавају на тржишту и процењених пројекција.

Неки трговци могу да инвестирају на основу својих перцепција о компанији. То је зато што се профит остварује на основу променљивих вредности акција, а не унапред одређеног циља.

Хладни трговци у свету клађења користе исти приступ за онлајн спортско клађење. Кладионици се кладе и остварују профит на основу тога како се мењају квоте пре и током догађаја. Играчи могу зарадити зараду од позадинских опклада и положених опклада. За позадинске опкладе, играч остварује профит ако квоте падну. За положене опкладе, играч остварује профит ако се шансе повећају. Оба случаја су прилично честа.

Хладни периоди трговања

Већина хладних трговаца обично ради између сат времена до почетка и када догађај почне. Променљивост квота је обично висока, што чини тржишта погодним за брзе трговине у том периоду. Хладни трговци обично настоје да заврше све своје активности пре почетка и пренесу свој фокус на следећи догађај.

То значи да остварују свој профит и заборављају на догађај чак и пре него што догађај почне. Самим тим, игра и исход догађаја ни на који начин не утичу на њихову профитабилност.

Како се обавља хладно трговање

Профит укључен у хладно трговање је обично релативно мали. То значи да играчи морају да направе много трговања да би остварили значајан износ профита. Као и спортско клађење, све је могуће урадити лично, али процес може бити спор и напоран, са великим могућностима грешака.

Већина играча стога обично преферира коришћење алата за клађење или аутоматизованих ботова. Укључивање технологије чини све лакшим и максимизира потенцијални профит. Играчи морају да изаберу најбоље алате за трговање и да се кладе на најпоузданијим сајтовима за клађење како би максимално искористили алате за клађење.

Неликвидна тржишта

Већина хладних трговаца преферира клађење на активности које су близу искључења. Међутим, неки су флексибилнији и капитализују на неликвидним тржиштима. Неликвидна тржишта су обично представљена широким распонима између лаичких и заосталих квота.

Такође постоји мања конкуренција на таквим тржиштима, што омогућава играчима да добију боље вредности за лајс или назад него што би ликвидно тржиште нормално дозвољавало. Међутим, за то су потребни високи нивои уноса, али ботови помажу да то буде могуће.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости