Новости

October 31, 2023

НФЛ доминира рејтингом, светске серије опадају, колеџ фудбал разочара

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Увод

Најновија недељна листа спортских рејтинга открива снажан учинак НФЛ-а у недељу поподне, док је Светска серија доживела пад гледаности. Поред тога, колеџ фудбалске утакмице нису успеле да достигну број од седам милиона гледалаца. Хајде да детаљније погледамо кључне нагласке из рејтинга.

НФЛ доминира рејтингом, светске серије опадају, колеџ фудбал разочара

НФЛ оцене

НФЛ је поново доминирао у гледаности, а недељни национални прозор на ЦБС-у привукао је највише гледалаца ове недеље. Утакмица између 49ерса и Бенгалса прикупила је 26,06 милиона гледалаца, што је чини другим најгледанијим НФЛ прозором сезоне. Синглхеадер ФОКС-а, који укључује Рамс и Каубоје, такође се добро показао, привукао је скоро 20 милиона гледалаца.

Међутим, игра у ударном термину на НБЦ-у између Медведа и Чарџера достигла је минимум сезоне са само 15,72 милиона гледалаца.

Гледаност светских серија

Светска серија, иако је највећи жреб који није у НФЛ лиги, доживела је пад гледаности. Прва утакмица у петак привукла је 9,17 милиона гледалаца, док је утакмица 2 у суботу имала 8,15 милиона гледалаца. Ови бројеви представљају две најмање публике у историји Светске серије, а утакмица 2 је на последњем месту.

Оцене колеџског фудбала

У изненађујућем преокрету догађаја, ниједна фудбалска утакмица колеџа ове недеље није достигла границу од седам милиона гледалаца. Игра Џорџија-Флорида је на врху листе са 5,95 милиона гледалаца.

Отхер Хигхлигхтс

Осим НФЛ-а и Светске серије, било је још неколико значајних догађаја у рејтингу. У недељу је била рекордна публика у одбојци на колеџима, док је прва недеља НБА била највећа гледаност у последњих шест година.

Закључак

У закључку, НФЛ наставља да доминира недељним спортским рејтингом, док је Светска серија доживела пад гледаности. Колеџ фудбалске утакмице такође нису успеле да привуку велику публику. Ове оцене наглашавају сталну популарност НФЛ-а и изазове са којима се суочавају други спортови у привлачењу пажње гледалаца. Биће занимљиво видети како ће се рејтинг развијати у наредним недељама.

Недељни спортски рејтинг, 23-29.10

Наведени су само догађаји са најмање 150.000 гледалаца. Оцене домаћинстава од 0,55 или ниже су приказане до друге децимале.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Маттео "Тео" Бианцхи, хваљен као "Дата Динамо" БеттингРанкер-а, представља суштинску комбинацију спортског ентузијасте и чаробњака бројева. Његово педантно истраживање осигурава да су кладионици увек корак испред, чинећи га каменом темељцем платформе.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Најновије вести

Како се носити са лошим тркама у клађењу
2023-11-20

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости